Şimdi Ara

MOTO 360 ****ANA KONU****(10.01.2015) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
43
Favori
90.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • q0kh4y Q kullanıcısına yanıt
    Önce telefona yükleniyor sonra saat ile senkronize oluyor uygulama. moto body kullanın cinsiyet boy kilo gibi bilgileri giriyosunuz otomatik olarak adım, nabız ve yakılan kaloriyi günlük halde raporluyor haftalık mail gönderiyor. klavye yok ama ok google ile söyledikleriniz yazıya dönüyor
  • erendiz kullanıcısına yanıt
    merhaba, geçmiş olsun. ekran koruyucu cam var gibi gördüm belki koruyucu camda problem olabilir, çıkartmayı deneyn derim.
    telefonu akşamdan sabaha kadar şarjda bırakıyosanız bi tür ekran yanığı da olabilir
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    koruyucu yok hocam. bende uzun şarjdan şüphelendim ama en fazla durduğu gece 12 den sabah 7-8 e kadardır. Neyse garantiye gönderebildim cihazı. Değişim dediler, yenisini bekliyorum
  • erendiz kullanıcısına yanıt
    7- 8 saat ekranı yakmaya yeterli bence, ben eve geldiğimde şarj %55 falan oluyor yarım saatte fulleyip şarjdan ve bluetoothdan çıkartıyorum sinema modda dockta duruyor. sabah %95 de falan oluyor şarj o zaman, sabah kahvaltı wc giyinme falan arasında 10dk da şarj doluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsukiyomi -- 7 Ekim 2016; 8:46:17 >
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    heralde bende bundan sonra gün içerisinde şarj edeceğim. akşamlarıda kapatırım zaten evde saat takmıyorum. aliexpressten metal kordon almayı düşünüyorum. alan kullanan varmı arkadaşlar ?
  • Dün android wear tekrar güncellendikten sonra bildirimlerin gelmeme, geç gelme gibi sorunları çözüldü bende. Son zamanlarda çıkan saat yüzlerinden tavsiyeleriniz var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili eski dostlar,

    Eşim el koyduğundan beri uzun süredir Moto 360 konusuna uğramaktan kaçınıyordum. Özlüyordum çünkü

    Geçen ay eşim bana bir Huawei Watch aldığından beri Android Wear ile yeniden haşır neşir oldum. Merak edenler için söyleyeyim, aralarında çok büyük bir fark yok. Huawei Watch'ın Moto 360'a göre en önemli iki artısı ekranın tam yuvarlak olması ve dim moduna sahip olması (bir de son güncelleme ile saat aracılığıyla konuşma geldi). Ancak Moto 360'ın da kendine göre artıları var, karşılaştırmamı merak edenler Huawei Watch konusuna bakabilirler. Özetle, Moto 360'ı bırakıp Huawei Watch'a geçmek bence gereksiz. Ama ikisi yan yana olduğunda, aradaki büyük fiyat farkını göz ardı edersek kıl payı farkla Huawei watch alır diyebilirim.

    Yaklaşık iki yılda toparladığım, kendi zevkime göre 15000 saat yüzü arasından eleyerek elde ettiğim, bir kaçı da kendi tasarımım olan saat yüzlerini aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

    http://www120.zippyshare.com/v/bTdNlFdl/file.html

    Çoğunun gün kısmı nabız ölçere göre ayarlanmış, dim modları kendi çabamla eklenmiş saat yüzleridir. Umarım işinize yararlar.




  • Merhaba,

    Arkadaşlar Moto 360 2nd gen kahverengi kordon çok temiz kutusu ve tum aksesuarları tamam.

    İlgilenen arkadaşlar pm atabilir ya da 532 *********** den ulaşabilir.Ankarada olan arkadaşlar saati görerek alabilirler.

    Fiyat 700 TL dir. Fiyatı uygun tuttum hem benim hem de alacak arkadaşın talebi kısa sürede çözülsün diye.

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanustr -- 24 Ekim 2016; 15:53:30 >
  • Arkadaşlar ilginize teşekkürler saatim satıldı.

    saygılar
  • Merhaba arkadaslar,

    iPhone ile cihazi kullaniyorum. Fakat moto kendini 1 saat geri almis. Telefonum ise degisiklik olmadan devam ediyor. Saati nasil ayarlayabilirim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir akıllı saat alma arefesindeyim. Öncelikle cihazım Apple. Apple watch harici tabiki tam verimli kullanamayacağım ancak yine de test amaçlı bir saat düşüncem mevcut. Tam olarak araştıramadım ancak gördüğüm kadarıyla Moto 360 2nd ile huawei smartwatch arasında kaldım. Ancak fiyatları da bayağı maliyetli. Şu ara amazonda moto 360 475 tl civarlarına geliyor. Acaba sıfır olarak onu alsam yeterli gelir mi? Yoksa fiyat kovalayıp iki üst cihazdan birini mi alsam iyi olur? Apple watch'u şuan tamamen kafamdan çıkarmış durumdayım fiyat olarak istediğim model çok yüksek çünkü. Alternatif olarak iOS ile Huawei Watch, Moto 360 ve Moto 360 2nd karşılaştırabilirsek artı/eksi yönleriyle en mantıklı fiyat/performans ürünü hangisi olur acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ios kullanmıyorum maalesef ama her turlu moto 360 diyeceğim.huawei de fena değil. 360 1. Versiyon bile rahat rahat işini görür.Bende 1. Jenerasyon var.Hayatimi kolaylaştırdı açıkçası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba ; saat kendini geri almış. Nasıl ileri alacağımızı bilen var mı arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by pasha kullanıcısına yanıt
    telefonla eşleştirin. telefonun saati kaçsa ona ayarlayacaktır otomatik olarak.
  • by pasha kullanıcısına yanıt
    3490 kullanıcısına yanıt
    merhaba, sanırım apple kullanıyorsunuz. tuhaf ama android ile eşleşince saatte problem yok ama ios eşleşse bile saat önce doğru gösteriyor 3-5 dk içinde 1 saat geri düşüyor çağrılar mesajlar bildirimler geliyor ama saat yanlış.
    saatin kendi içinde her hangi bir ayarlama mümkün değil telefonun saatini baz alıyor,
  • Başka bi yolu olmalı. İphone kullandığım için telefonun saatini güncellemiyor malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by pasha kullanıcısına yanıt
    ernuynk kullanıcısına yanıt
    reddit te buldum çözümü ios için, hocam android wearı silip tekrar kurun bağlantıyı yaptıktan sonra saat doğru görünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsukiyomi -- 2 Kasım 2016; 17:10:18 >
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı silip yeniden yükledim ama malesef yine aynı 1 saat geri gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sırf deneme amaçlı factory reset atıp android telefon ile denedim saat düzeldi. sonra tekrar reset atarak ios ile denedim yine 1 saat geriye aldı saati. Çok tuhaf bir durum.
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm.

    iOS'de otomatik saat güncellemesi açıkken bile saatleri geri almadığımız için doğru saati gösteriyor. Fakat bu otomatik saat güncellemesi açıkken moto 360 bunu Android saat güncellemesi olarak algılıyor ve kendini 1 saat geri alıyor.

    Çözüm ise, iOS'de otomatik saat güncellemesini kaldırıp +3 Moskova saat dilimini seçmek. Böylece sorun çözülmüş oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.