Şimdi Ara

Mortal Kombat X Steam Yedekten Yükleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün sabaha kadar Mortal Kombat X indirdim ve yedekledim fakat bugün yedeği getirip iş yerindeki pc ye kurmak istediğimde sadece Disk 1 den 3.873 gb lık bir veri yüklüyor gerisini saf gibi tekrardan indirmeye çalışıyor ne anladım ben bu yedekten 30 gb yedek var ve halen indirmeye çalışıyor benmi bir yerde yanlış yapıyorum yoksa bu Mortal Kombat X de mi sorun var bilen bir arkadaşım yardımcı olursa çok sevinirim kafayı sıyırdım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpıonkıng

    Arkadaşlar dün sabaha kadar Mortal Kombat X indirdim ve yedekledim fakat bugün yedeği getirip iş yerindeki pc ye kurmak istediğimde sadece Disk 1 den 3.873 gb lık bir veri yüklüyor gerisini saf gibi tekrardan indirmeye çalışıyor ne anladım ben bu yedekten 30 gb yedek var ve halen indirmeye çalışıyor benmi bir yerde yanlış yapıyorum yoksa bu Mortal Kombat X de mi sorun var bilen bir arkadaşım yardımcı olursa çok sevinirim kafayı sıyırdım.

    Ayni sekilde bende yedekledigim dosyalarla baska makineye kurmaya calistim hicbir sekilde tanimiyor. Diger oyunlarda DVD seklinde backup alip sonra steam klasoru icindeki depotcache atinca taniyordu oyunlari surekli tekrar indirmekten kurtuluyordum. Zaten bu oyundaki yeni yuklemi sistemiyle kurana kadar iyicene cebelleştim simdide backup işlemiyor.

    Bu sorunu cozmek icin oyunun kurulmus yani acilmis dosyalarini komple MK10 klasoruyle aldim diger makinenin ayni kurulum yerine attim. Steam menuden oyunu konfigure et dedim birkac eksik dosyayi yukledi sonra cok sukur dosyalari tanidi boyle nerden baksan bir günü gececek downloaddan kurtuldum.




  • Arkadaşlar sorunu şöyle çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bari nemalansın oyunu indirğiniz bilgisayardaki 35.3 gb olan mk10 dosyasını yedek almadan direk kopyalayıp kurmak istediğiniz bilgisayar içindeki steamapps içindeki common dosyasının içine kopyalayın tabi bunu yaparken daha önce kurduğunuz tüm mk10 dosyalarını hem commonun içinden hemde downloading klasörünün içinden silin ondan sonra bahsettiğim bu 35 küsür gb olan mk10 dosyasını belirtiğim yere kopyalayıp steamı açın ve direk steama bulaşmadan kopyaladığınız bu common dosyasının içindeki mk10 dosyasından oyunun kısayolunu bulup dalın oyuna ben az önce denedim çatır çatır çalışıyor. Fakat işin komik tarafı steamdan kısayola tıklayınca saftirik halen indirmeye çalışıyor 3 gb dosya ve gerisini. Herkese iyi eylenceler iyi oyunlar
    Steam İd : Osmanli Hanedani kapışmak isteyenler eklesin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.