Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.428
Cevap
22
Favori
111.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    Yalnız son 4 karakter belli değilmiş henüz eğer oraya da mkx'in çöp suları gelirse sağlam sövecem az kaldı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter listesi iyice bka sardı, erron black nedir yahu bir türlü akıllanmıyorlar, MKX karakter listesi yüzünden çok eleştiri aldı adamlar hala kovboyu bilmem neyi oyuna yamamaya çalışıyorlar, oyuna eklenmesi gereken bi dünya popüler karakter var ki hala inadına çöp karakter ekliyorlar.

    hayeller noob, smoke, rain, sindel, mileena, crax, nightwolf, fujin, sareena falan gerçekler cassie, jacque, erron falan

    Bide ekranın her tarafına bar eklemişler yapacağınız işin içine tüküreyim, fatalityler desen yarım kalmış gibi hissettiriyor, her oyunda illa yeni bir kusur çıkartacaklar.
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi geldi ben devaroh hörünce üzüntüden öldüm bir slot gitti diye. Şimdi erron black jackie cıktı abi gelmiş geçmiş en gereksiz mk karakteri jackie nedir ya. Hani takeda falan gene neyse. Berbat ötesi steamde çıkmış fake olma ihtimali de az. Devorah açıklanmamış olsa belki fake diyebilirdik ama maalesef. Birde açıklama yapmıştı fan favorite olacak hep diye. Ne night wolf ne smoke sindel li mei noob saibot fujin hiç biri yok daha
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Hocam o 4 karakter biri sho kahn biri kitana diğeri johny cage . Son bir tane soru işareti var 3 tane de saçma sapan yeni karakter geliyor. Kanonun oğlu falan gelir kesin. Çöp roster bildiğin ermac falan da yok dlclere bascaklar ama yoook o oyun 50 tl ye düşmeden almam artık ps4 te çok büyük hayal kırıklığı oldu. Tek umudum şu ??? işaretlerinden birinin shaolin monks 2 olması o olursa belki onun hatrına alabilirim.
  • junis kullanıcısına yanıt
    Bütün dediklerinize bir bir katılıyorum. Her bir kelimesine noktasına kadar. Bu kadar salak sistem olamaz. Kombolar bitti saçma zone sistemi geri geldi. Fatalityler tatmin etmiyor yarıda kalıyor. 5 sene bekliyorsun karşında hayal kırıklığı. Çok ümidim vardı bir kere story mode bitirip bırakırım. Son dönemde 9 çıkan tek güzel oyundu.
  • Char listesi berbat ötesi ben de fena sövdüm, errona sevindim ben ama mkxde yeniler arasında oynaması en zevkli chardı bana göre.

    Noob yine yok smoke cyrax de yok %99 dlc ile kakalayacak şerefsizler bunları

    frost,jacqui,dvorah falan cidden rezillik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Şubat 2019; 23:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir oyun olmalı ki, bakın mk9 klasik mk ruhunu en iyi temsil eden güncel yapım oldu, o görüntüde ama mk3 ultimate fiziğinde oyun olmalı, 3 boyut zemin çok vurgulanmıcak Tekken gibi, MK9 un görünüşü MK3 ultimate oynanışı.
    Ve müzikler illa ki ilk 3 seride Midway şirketinin yaptığı kimyada olmalı. Bakın oyunun markalaşması, bugün hala Mortal Kombat isminin satması bu bahsettiğim noktaların geçmişte oyun tarihine iz bırakmasıdır, oyunun atmosferini, müziklerini, fiziğini bozdular, birsürü hareket ve saçma karakter koydular, sade bir oyundur MK, az ama iz bırakan hareketler karakterin tarzını yansıtır, gerisi el çabukluğudur, klasik oynanış ve atmosfer eksik. Herşey grafik ve Fatality değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Animality olacak sanırım oyunda, çocuğumu keserim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başından alınmaz bu oyun. Yine dövüşçü paketleri çıkar, 1 sene sonrada XL edition gelir.
  • Bir de serinin gerçek anlamda markalaşmış karakterleri var, oyunun sembolü haline gelmiş karakterler neden kullanılmıyor da saçma sapan Kratos falan ekleniyor, yarasa, şarapçı osuruk adam falan eklemişler

    Sırf ninja paketi yeter oyunun;
    Rain, Ermac, Noob Saibot, Smoke, Sub-Zero, Scorpion, Reptile, Chameleon.

    Ninja Kadınlar;
    Kitana, Jade, Mileena

    Efsane robotlar;
    Smoke, Sektor, Cyrax

    Ve seri ile sembolleşmiş, Rayden, Jax, Baraka, Liu Kang, Cage, Sonya..... vs. vs. klasikler, bu adamları kostümlerini değişime uğratmadan klasik şekilde banko oyuna koymaları lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Bastım Küfürü. Döktüm içimi :D.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOWITZKI -- 9 Şubat 2019; 20:5:56 >
  • Oyunda hikaye modundan bile daha iyi bi mod olacakmış ne oldugu belli degil, kimi shaolin monks diyor kimi mk1 remastered diyor, animality de yolda sanırım görmediğimiz çok şey var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilik diye beden fatality kısımları yarıda kalıyormuş gibi yapmışlar, bu çok saçma olmuş. Bazı şeyler eskisi gibi kalmalı. Bir de adama 3 saniye önce kılıç girmiş, adamın vücudu pırıl pırıl. Gerçekçiliğini kaybediyor 2019 yılına yakışmıyor. Gerçi o darbenin onda birini alan birinin saniyede ölmesi lazım da dövüş oyunu ona bir şey demiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara ara MK11 için derlediğim haberleri kendimce paylaşıyorum. Sıkı takipçilerin haberi vardır ama olmayanlar olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunLog -- 10 Şubat 2019; 19:16:44 >
  • 1 - Bu oyuna Xray gibi bir saçmalığı getirenin aklına tüküreyim gerçekten beyinsiz oğlu beyinsizsiniz ed boon bey
    2 - Hadi Xray i getirdin millet kullanmıyor birde Mk11 de iyice fazladan fazladan Xray yapılmasını sağlamışsınız siz bir beyinsizsiniz her raund un sonunda xray yap diye bağırıyor oyun
    3 - Bu oyunun içinde o kadar iyi karakterler ninjalar varken e.black jackie gibi aptal saptal karakterleri sokmanın anlamı ne ?
    4 - Mk 11 i sarı renkte kare şeklinde tablo gibi süslemeye ne gerek var ? malmısınız afedersiniz ?
    5 - Smoke , Sektor , cyrax i de oyuna ekleyip umarım MkX te olduğu gibi aynı karakter içine koyacak kadar beyinsiz olmazsınız çünkü hepsinin komboları aynı.
    6 - Milletin gözüne füze atıp yakın çekimde gösterip sonra milletin zınk diye ayağa kalkması gerçekten sağlam bir aptallık örneği. Xray gibi birşey olsun oylmasın demiyoruz mesela KOF taki gibi bir super olabilir ama buda edebinde adabında olsun hemde yapması zor olsun.
    7- MkX te Xray den yakın çekim yapılması yetmezmiş gibi şimdi de mk11 de her halta yakın çekim koymuşsunuz yok flawless block falan diye. Siz gerizekalısınız kardeşim.
    8- Bu oyunu yine heyecanlı bir hale getirememişsiniz bildiğiniz injustice 3 siz malsınız kardeşim.
    9 - Aslında yazılacak çok şey varda boşuna gerilmeye gerek yok (Ayrıca scorpion ile sub da leş gibi olmuş)

    Bu oyuna 300-400 TL ön sipariş veren dostlarıma da selam olsun. Çıktıktan 1 bilemedin 2 ay sonra 100 TL
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    + Elinde Vezir , Kale , Fil ve At varken roster'a piyonları koyanda beyinsizdir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roster'da Bu VAR
    Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]


    Bu YOK !!!
    Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]

    Messi'yi yedek kulübesinde bekletip Sabri'yi 11'de oynatmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 11 Şubat 2019; 17:34:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Ya hocam ne diyeyim ya çok ümitliydim bu oyundan. Herşeye tamam her saçmalığa tamam ama rosterdaki saçmalık kaldırılacak cinsten değil. Bunun tek çözümü rosterın 40 kişiyle başlaması. Eğer böyle birşey yapıp şu salak karakterlerin yanına klasikleri eklerlerse alırım oyunu premium edition . Eğer şu kadro cıkıyorsa kesinlikle bırak ön siparişi 50 tl olana akdar almayacağım.
  • Mortal Kombat 11 | Kabal Reveal Trailer | PS4

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.