Şimdi Ara

MOREL Virtus 603 16cm ses sistemine göre anfi önerisi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.
    Aracıma kurmak istediğim ses sisteminin ilk parçası MOREL Virtus 603 16cm component sistemi. Tabii subwoofer da ekleyeceğim, bu ürünün hakkını verebilmek için nasıl bir anfi almam gerekli önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.https://urun.n11.com/hoparlor/morel-virtus-603-16cm-3way-300-watt-140-rms-component-sistem-P169124152MOREL Virtus 603 16cm ses sistemine göre anfi önerisi!!!!MOREL Virtus 603 16cm ses sistemine göre anfi önerisi!!!!







  • ses sitemi kurmak belli bir bilgi birikim gerekir. belirttiğiniz hoparlör 3 yol aktif olarak sürüldüğünde gerçek tadını verir. 3 yol aktif sistemi öncelikle araştırmalısın. 1 adet audison bit one, 2 adet audison quattro, 1 adet audison uno tercih edilebilir. eğer bu cihazları ilk defa duyuyor isen 3 yol aktif sistemi iyi şekilde anlaman gerekli. tabi bir de bu cihazları montajlayacak ve doğru ayar yapacak işinin ehlibir profesyonel usta bulman gerekli. malesef bu işler bütçe ile alakalıdır.



    aktif sürmeyim, pasif olarak süreceğim dersen de 1 adet 6 kanal anfi ve 1 adet de seçeceğin subwoofer için mono anfi gerekli. sen dediklerimi araştır, bütçene göre durumu netleştiririz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaşımın için teşekkür ederim,çok sağol. Durumu şu şekilde özetleyeyim kaliteli sese çok meraklıyım yalnız doğru malzemelerle ve dediğin gibi doğru ustalarla bu işi yapmak istiyorum. Bu ürüne ek olarak yine Morel marka bir subwoofer ve belirttiğin gibi audıson bir anfi olacak değişiklik olmazsa. Yine dediğin gibi bu sistemin hakkı aktif olarak sürülmesi, bende o doğrultudayım. Usta noktasında Antalya'ya yakınım en olmadı çevre illeri araştıracağım hani müzik hayatımda olmazsa olmaz dersin ya benim ki öyle:) Çok anlamıyorum sen bilgilisin bütçem 7-8 bin civarında nasıl bir yol izleyeyim ne yapayım yardımcı olursan sevinirim
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Anfi fiyatlararına baktım audıson thesis serisi biraz can yakıyor, bit one işimi görür mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 15Yaman15

    Anfi fiyatlararına baktım audıson thesis serisi biraz can yakıyor, bit one işimi görür mü?


    bişey değil. audison bit one dijital işlemcidir, anfi değil. thesis serisi haklsn baya pahalı. sr serisi de güç olarak zayıf kalıyor. işlemci audison bit one olur. ses anfisi olarak 2 adet dls cc44. mono olarak 1 adet dls cc 1000 tercih edebilirsin. subewooferı morel seçebilirsin. bu şekilde dediğin fiytlara gelir. ses anfisinin 2 kanalı boş kalıyor bu şekilde. çünkü ses anfisi olarak 6 kanalı kullanacaksın. arka kapılarıda kalan 2 kanala girebilirsin bu sayede. eğer teybinde profesyonel 3 çift rca lı bir teyp ise doğru montaj ile mükemmel sonuç alınır. thesise ihtiyacın kalmaz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durumda çıtayı biraz daha yükseltmem lazım, o zaman güzel şeyler olacak. Teypte de sağlam olsun. Bi ayarlama yapacağım haber edeceğim sana. Zaman ayırdın yardımcı oldun, çok sağol verdiğin bilgiler için Allah razı olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.