Şimdi Ara

MoP ta rep kasmak.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mczaga

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ywizzle

    Bir sonraki patchde (5.1 de sanırım) bir karakterle exalted e ulaşınca o hesaptaki diğer karakterler exaltede ulaşılan factiona rep kasarken 2 kat daha fazla rep kasacak. Bunu getirecekler kesin olarak ama forumda şu sıralar daha farklı bir düşünce var ki benimde onayımı aldı. Şöyleki, bildiğiniz gibi exalted e ulaşınca factionların tabardlarını alabiliyorsunuz ancak hiçbir bonusu yok, sadece süs amaçlı. Fikir olarak bu tabardlar account bound olacak ve dungeonlardayken rep verecek ancak satın alabilmek için exalted e ulaşmak gerekecek. Yani BC ve WoTLK karışımı gibi düşünülebilir. Son durumda GM lerden bir cevap gelmemişti bu fikre ama katılan kişi sayısı fazlaydı, ciddiye alabilirler diye düşünüyorum.


    5.1 de kesin gelicekmi ? birde tahmini 5.1 ne zamana gelir?

    5.3.0 bile kesin gelir :) Nasıl yani kesin gelir mi? Blizzardın huyudur patxh'den patche oyun dinamiklerini değiştirmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yama notlarında göremedim ondan sordum ona kalırsa 7.01 de gelir .
  • Account Bound rep tabard olayı mantıklı.İki kat rep vermesi kötü bir yöntem zira hayatta yapmam o daily questleri bir daha.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mczaga

    Yama notlarında göremedim ondan sordum ona kalırsa 7.01 de gelir .


    Ehueh... Haklısın :) aynen ben de görmedim şuanda öyle birşey fakat daha tam açıklanmadı class'larda
  • mavi gümüş paralardan 200-300tane oldu. haftada sadece 90 tanesini 3 altına cevirebiliyoruz. ayrıca haftalok valor sınırı 1000 oldugundan , cok quest yapınca cok valor da gelmiyor. suan reverted oldugum yerler var ama verdigi itemleri alcak valorum yok. ben artık daily yapmayı bıraktım. haftalık valoru capliyorum sadece.
  • raid dışında yapılabilecek aktivite olarak değerlendirebilirim tabi herkes daily yapmaktan haz almadığı için tabard sistemide eklenmeli ki gelecek patch'ler ile bir ihtimal koyarlar diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.