Şimdi Ara

Moov ile kaza yaptım ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Ben geçtiğimiz pazartesi Moov dan dakikalık kiraladığım araç ile kaza yaptım kusurlu benim ama gözle görülür öyle aşırı büyük bir sorun yok fotoğraflarını ekledim kontrol edebilirsiniz tarafıma verilen bilgi doğrultusunda bu araçlarda sadece çalma çalınma ve doğal afet gibi durumlar için kasko bulunduğu söyleniyor bunun gerçeklik payı nedir kasko poliçesini istediğim zaman paylaşımı yapılmadığı belirtildi araç daha servisten çıkmadı sizce nasıl bir yol izlemeliyim bilgisi olan birisi paylaşabilir mi avukatımla beraber sürecin takipçisiyiz daha önce bu durumla karşılaşan veya bilen birisi iletişim kurarsa çok sevinirim Saygılarımla. ( Beyaz araç benim kullandıgım gri araç çarptığım araç)




  • Emanet malın canı ağzındadır diye boşa dememişler, asla kendi malım olmayan şeyi kullanmam

  • K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt
    kıymetli yorumun için teşekkür ederim bunun nasıl bir yardımı var benim için
  • yorumu sana ders olsun diye söylemedim bu tarz araç-scooter kiralama yapacaklara uyarmak için yazdım.

  • rojhtaydnxz R kullanıcısına yanıt
    ekleme ; tarafıma böyle bir mail atıldı sizce me yapılmalı

    Moov ile kaza yaptım ne yapmalıyım
  • rojhtaydnxz R kullanıcısına yanıt

    bu tür firmalardan araç kiralarken günlük kasko yapmadıysanız geçmiş olsun..bu ücret ödenecek..imzaladığınız sözleşmede yer alıyor..(dijital yada hardcopy) karşı tarafın zararıda size çıkabilir daha sonrasında dava acarsa (değer kaybı) avukatınızla görüşün ancak bu tür durumlarda genelde ödeme çıkar

  • K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt

    Ne kadar gereksiz bir cevap.

    1-) Yıllardır araç kiralıyorum bir sorun yaşamadım, senin aksine sözleşmeyi okuyacak ve anlayacak kapasiteye sahip olduğum için ne yaptığımın farkındayım. Eğer şartları sevmiyorsan, ordan kiralamazsın. Güvencesinin parasını ödeyip kıçını rahata alırsın gidersin. Bu kadar basit. Hataları yapanlar riskini kendi seçenler.


    2-) Kendi aracın olsa nolur? Kuzen geçen kaza yaptı, kusuru var, 150 bin TL cebinden para çıktı. Peugeot 3008.


    3-) Alkollü, içip yada hız yapıp kazalara karışıyorsan, kiralık araçlarda değil kendi aracında kazaya karıştığında zaten ödeyeceksin. Kaçarı yok.


    4-) Sıfır araba sahip olsan da masraf ödüyorsun, kasko 15-20bin TL+, sigorta 5-10 bin TL aralığı. Vergi'de 5-10bin TL. Bakımı vs bir aracın yıllık masrafı 50 bin TL oturduğu yerden sıfır problemli olsa gidiyor. Ve bu herşey sorunsuz olduğunu varsayarsak tabikide. Böyle bir durumda yılda 1-2 tatile gidecek kişinin araba kiralaması yada nadir ihtiyaç duyuyorsa en mantıklı şey kiralaması.



    -

    Aracı hasar olduğunda bildirdiniz mi? Rapor vs. tuttunuz mu ?





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.