Şimdi Ara

MONSTER VS MSİ - ÖNERİLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni bir laptop almaya karar verdim. MSİ veya Monster almayı düşünüyorum fakat ikisi arasında çok kararsız kaldım. Biraz araştırdım 2 notebook öne çıktı.

    Ya bunu-->> http://www.pcdepo.com/msi-ge60-663xtr-ssd-notebook-urun10763.html
    Ya da --- >>>http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6232&urn=444972&lang=tr-TR

    bunu almayı düşünüyorum. Bütçem kısıtlıve sonuna kadar dayandım. Önerilerinizi ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler...







  • tercihimi monsterdan yana kullanırdım neden dersen yarın bir değişiklik yapmaya kalkarsan en dogru tercih olacaktır ne için kullanacagına gore değişir tabikide ama goruntu olarak msı daha onde kararı verecek olan sensin aslında yakınsan git bak incele hatta konus oradaki elemanla aklındaki soruları cok net cevaplayacaklar emin ol bi telefon et bil beklentini anlat araya su olsaydı falan daha iyi olmaz mı ekle gt 750 m ile gtx660 arası fark ne bilmio ayaklarına yat seni cok iyi yonlendirirler satmak için ama kesin karar vererek cıkarsın dukkandan soru isareti kalmaz aklında yapacagın işe gore en dogrusunu alırsın simdi burada yapılan yorumlar ekran kartına bakacaklar işlemci ssd vs sonra fikir soyleyecek ama kullandıgın prog ram ihtiyacı varsa? bunun gibi faktorleri danıs ilk yoksa param bu hangisi deil belkide cok daha uygun baska bi bil tavsiyesi gelir?
  • msi ge60 ın geçen seneki modelini kullandım. bazı şeyler hariç memnundum. şimdi monster kullanıyorum. çok daha memnunum. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.