Şimdi Ara

Monster ve Victor notebooklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monster ve Victor notebooklar nasıl Kalite olarak arkadaşlar asus ve lenovo ile arasında özellik olarak dağlar kadar fark var onlara göre özellikleri iyi fiyatı da uygun neden böyle bi problem olmasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çünkü o markalar laptoplarını performans almak için üretiyorlar diğer markaların özellikleri ne kadar üstün gözükse de sadece gözüküyolar iş performansa gelince duman oluyorlar :D Victor Türkiye piyasasına yeni giren bir model kullanan çok az kişi var iyidir diye tahmin ediyorum ama ben cesaret edemedim almaya. Yaklaşık 1 hafta önce Monster Abra a7 v5.1 ile MSI ge 70 arasında kaldım ve gittim monster aldım almaz olaydım şuan keşke msi alsaymışım diyorum. Bilgisayar performans olarak güzel ancak freedos geldiği için ayarları kendin yapman gerekiyor eğer benim gibi bilgisayar bilgisi iyi olmayan birisi isen bu özellikleri yapamayıp saçma sapan hatalar alıyorsun mesela oyunlarda sürekli ekran kartı hatası alıyorum onboard ekran kartını kullanmaya çalışıyor bilgisayar, Ses gayet güzel ancak chorme ve firefoxdan çok aşırı az ses geliyor youtubedan son ses müzik aç laptopun dibindeki adam hariç kimse duymaz o derece müşteri hizmetleri zaten dillere destan ne dersen de sabit cevap: Kullandığınız işletim sistemi ile alakalı sorun başka bir işletim sistemi kullanınız..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mostwanted boy

    Monster ve Victor notebooklar nasıl Kalite olarak arkadaşlar asus ve lenovo ile arasında özellik olarak dağlar kadar fark var onlara göre özellikleri iyi fiyatı da uygun neden böyle bi problem olmasın?

    en sevmediğim öneri şekli monster ve victora msi önermek ancak asus lenovo marka kalitesidir monster victor donanımdır bu ikisini birden msidan alabilirsin

    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge60-2pc-401xtr-apache-notebook-pmu323946

    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge70-2pc-460xtr-apache-notebook-pmu327738

    bu modellerden bakmaya başlayabilirsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.