Şimdi Ara

MONSTER TULPAR T7 2.6.1 SİYAH EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorunumu 2 gündür çözemedim. Şehir dışına çıkacağım oyüzden servise veremem. Sorunum şöyle, bilgisayarı servisten aldım kurdukları Windows 8.1'i kaldırdım Windows 10 kurdum. Windows 10'u beğenmedim ve tekrar Microsoft'un sitesinden indirdiğim orijinal isoyu usb ye bootlayıp bilgisayarımın HDD 'sini tekrar biçimlendirerek format attım. Bilgisayar açıldı ve MonsterNotebook'un sitesinden modelime uygun sürücüleri indirip kurdum. Yeniden başlattığımda siyah ekran ve Mouse geldi öylece kaldı.
    Bir şekilde güvenli modda açtım Orada "Radio Switch Device", "Sistem Bellenimi" ve "Genel PnP Monitor" sürücülerinde soru işareti gördüm.
    Intel hd graphics 4600 sürücüsünü devre dışı bırakıp normal açmayı denedim ve ekran geldi pc açıldı. Bilgisayarı normal açtığımda sistem bellenimi genel pnp monitör ve radio switch teki soru işaretleri kalkıyor. Ama sorunumu birtürlü çözemedim monsternotebooka mesaj attım fakat pek sorunumu çözecek bir cevap verdikleri söylenemez. Araştırmama göre bios ile ilgili bir uyumsuzluk olabilirmiş. Ama bu pcnin bios sürücüleri sadece Monster'da var.
    Arkadaşlar yardım edin pzts sabah şehir dışına çıkacağım bunu düzeltmem gerek ve konuya MonsterNotebook'uda bekliyorum. Şimdiden teşekkürler DH ailesi olarak çözeceğimize inanıyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.