Şimdi Ara

MONSTER® P150HM-P170HM SERİSİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
3
Favori
52.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ozaman cidden sinirlenmiştim abartarak yazdım tabiki arada ufak fark olucaktır ama ahım şahım bir fark yok.
  • Fark olduğunu bildirmek için yazdım, seni de anlayabiliyorum.. Fakat gerçekten değecek bir fark var bunu bilmeni isterim.
  • Monster firması aslında kullanıcılarına jest yapmıştır da diyebiliriz. Sonuçta biz siparişimizi verirken zaten net bir tarih verilmemişti. 15 günlük bir gecikme için bu kadar yüklenmeye gerek yok kanaatindeyim. Monster kullanıcılarının isteklerini bir değerlendirin (kesinlikle haklarıdır vurgulayalım). ekran kartının başka bir modelle güncellenebilmesi, kasasının değiştirilebilir olma imkanı, kasa yapım malzemesi vs...(şunu da ekleyeyim yine kullanıcıların haklarıdır ve olmalıdır) ama başka bir firmaya gidip bu taleplerde bulunursak bizi labtop çantasının kemeriyle döverler. Bunu unutmayalım ve bu kaliteli olan ve müşteri anlayışıyla ekşi sözlükte bile yer bulmuş firmaya sahip çıkalım. Keşke her firma böyle olabilse.( not: övdüğüm bu firmayla p150hm02 modelini sipariş verirken konuşmam haricinde hiçbir alakam yoktur.) Başarılarının devamını diliyorum ve şikayeti olan herkese bunu bir defa daha düşünmelerini diliyorum. tabiki her firmanın hataları olacaktır fakat önemli olan bunu kasıtlı yapıp yapmadıklarıdır.
    Tüm Monster kullanıcıları ve gelecekteki potansiyel kullanıcılarına sevgilerimle.....................




  • Sn ozgur ersin cewap bekliyoruz...
    teşekkürler.
  • gtx560 dan bir tane de ben siparis verdim. Özgür bey bir sorum olacaktı, fan gürültüsü nasil:) webde gezerken fani kapatabilyormu? 660 ile karşılaştırma yapabilirmisiniz?
  • özgür bey hafta içi msn adresinde oluyor musunuz
  • cvplar için tşkkürler bizede beklemek kalıyor bakalım oyuncu vurgulu kasayı merak ediyorum ve size sormak istediğim diyer soru ms1611 2.5 bin ytl den baslıyordu cıkarcagnz serii tahminen aynı mı olur ne kadar üstü olur bu konu önemli
  • Çok sade görünüyor. Oyun bilgisayarı biraz daha gösterişli olmalı bence.
  • ben sadelikten yanayım en azından ortalıkta oynarken millet bu bilgisayar manyağı demez :D kasayı da yerinde gördüm oldukça şık ve sağlam ayrıca ısı salınımı da süper
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myceneans
    Çok sade görünüyor. Oyun bilgisayarı biraz daha gösterişli olmalı bence.

    aynen ;)
  • özgür bey, 3d vison destekli monitör alsam 3d kullanabilirmiyim? Kendi ekranında sanirim böyle bir destek yok
  • Sayın monster yetkilileri P150HM model notebook için Nvidia GTX580M model ekran kartı upgrade seçeneği sunacakmısınız? veya P150HM notebook modelini GTX580M ekran kartı ile satın alabilecekmiyiz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voleren
    Sayın monster yetkilileri P150HM model notebook için Nvidia GTX580M model ekran kartı upgrade seçeneği sunacakmısınız? veya P150HM notebook modelini GTX580M ekran kartı ile satın alabilecekmiyiz?

    Bana göre 485 ile 580 arasinda cok fark yok, ikisinden birinin olmasi yeterli:) aslinda nvidea dan daha fazla güclü bi kart beklerdim
  • arkadaşlar sizi bilmem ama benim sabrım taşmaya başladı. haziran sonu dediler olmadı. şimdi temmuzun 2.haftası diyorlar. ben 16 haziran sipariş verdim. ama mayısta sipariş veren arakadaşlara sabırlar diliyorum.

    net bir bilgi verseler içimize su serpseler.
  • GTX580M ekran kartının en önemli özelliği GPU kullanılmadığı zaman çok az enerji harcaması yani bu sayede notebook'u 5 saate kadar kullanma avantajı sağlıyor. Zaten oyun oynarken laptop fişe takılı olacağından fazla enerji çekse bile sıkıntı yaratmayacaktır. Önemli olan oyun oynamıyorken çok az enerji çekmesi, bir notebook için gerçekten çok büyük avantaj sağlamakta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voleren
    GTX580M ekran kartının en önemli özelliği GPU kullanılmadığı zaman çok az enerji harcaması yani bu sayede notebook'u 5 saate kadar kullanma avantajı sağlıyor. Zaten oyun oynarken laptop fişe takılı olacağından fazla enerji çekse bile sıkıntı yaratmayacaktır. Önemli olan oyun oynamıyorken çok az enerji çekmesi, bir notebook için gerçekten çok büyük avantaj sağlamakta.

    Bu özellik güzelmis..
  • Oem ve es diye iki işlemci seçeneği gelmis firsat ürününe, Bu seçenekler yokken siparis verdim ben, Bana hangisi gelecek? Farkları nedir bunlarin?
  • şimdi internette yazılanlara göre ES işlemciler stabilite sorunları çıkartabilen, mühendislere test amaçlı gönderilen işlemciler. Bunlar nasıl oluyor da OEM işlemcilerden daha pahalı olabiliyor?

    ayrıca yukarıda arkadaşın dediği gibi bizim durumumuz ne olacak? OEM seçtik diyelim bize 30 dolar geri iade mi edeceksiniz ?
  • Oem işlemcilerin garantisi daha az diye gördüm bende...
  • http://www.intel.com/support/processors/sb/CS-030747.htm

    ben intelin sayfasında bunu bulmuştum.. linkte yazılanların bir kısmın buraya kopyalıyorum

    Intel® Engineering Sample Processors ("Intel ES Processors"), also known as Intel® Qualification Sample Processors, are pre-production processors loaned to Intel's Original Equipment Manufacturers (OEMs), Original Device Manufacturers (ODMs), and Independent Software Vendors (ISVs) to be used in the product design cycle prior to product launch.

    These processors often include additional features that production processors do not include for customer pre-production evaluation and test purposes. The following conditions apply to Intel® ES Processors:

    Intel ES Processors are the sole property of Intel
    Intel ES Processors are Intel Confidential
    Intel ES Processors are provided by Intel under nondisclosure and/or special loan agreement terms with restrictions on the recipient's handling and use
    Intel ES Processors are not for sale or re-sale
    Intel ES Processors may not have passed commercial regulatory requirements
    ES Processors are not covered under Intel warranty and are generally not supported by Intel




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.