Şimdi Ara

Monster Notebook 3K IPS Ekran Uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hayırlı günler dilerim tereddütte kaldığım bir konu var yakın zamanda monster notebook alıcam 3K IPS ekranıyla beraber gtx870 sunuluyor laptopun yanında biraz araştırdım bazı kişilerin söylemesi üzerine tereddüüte düştüm biraz full hd mi yoksa 3k ips ekran mı diye. Tereddütte kaldığım konu şu ben alacağım bu bilgisayarı 4 yıl boyunca kullanacağım 3k ips ekranla beraber gtx870 de son 3 yılda çıkacak olan oyunları rahatlıkla ultra olmasa bile high ayarda oynayabilir miyim yani uyum sorunu yaşar mıyım gtx 3gb 192 bit bulunuyor içinde. Sıkıntı yaşanabileceği söylemleri duydum ama yine de bi sormak istedim ekran kartı uyum sağlarmı. Çünkü 3K ips ekrana 3 gb ekran kartının hafif kalacağı söylendi bende bi sizlere danışmak istedim.


    Şimdiden teşekkürler herkese.



  • hayır oynayamazsın full hd modele baskmalısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mCagislar

    Öncelikle hayırlı günler dilerim tereddütte kaldığım bir konu var yakın zamanda monster notebook alıcam 3K IPS ekranıyla beraber gtx870 sunuluyor laptopun yanında biraz araştırdım bazı kişilerin söylemesi üzerine tereddüüte düştüm biraz full hd mi yoksa 3k ips ekran mı diye. Tereddütte kaldığım konu şu ben alacağım bu bilgisayarı 4 yıl boyunca kullanacağım 3k ips ekranla beraber gtx870 de son 3 yılda çıkacak olan oyunları rahatlıkla ultra olmasa bile high ayarda oynayabilir miyim yani uyum sorunu yaşar mıyım gtx 3gb 192 bit bulunuyor içinde. Sıkıntı yaşanabileceği söylemleri duydum ama yine de bi sormak istedim ekran kartı uyum sağlarmı. Çünkü 3K ips ekrana 3 gb ekran kartının hafif kalacağı söylendi bende bi sizlere danışmak istedim.


    Şimdiden teşekkürler herkese.

    Hocam birakın 3 yılı şimdi bile o ekranla yüksek çözünürlükte oynayamassınız.Donanım haberin 3k ekranlı diz üsü incelemesi varhttp://www.donanimhaber.com/notebook/haberleri/Monster-Tulpar-T5-Nvidia-880M-ve-3K-ekran-bir-arada-video-inceleme.htm bu bilgisayarda 8 gb 880 m var bu bile oynatamadı gerisini siz hesaplayın.




  • anladım zaten videoda ister istemez herşey anlaşılıyor bu konu hakkında herhangi bir bilgim olmadığı için size danıştım beni de gereken şekilde bilgilendirdiniz gerçekten çok teşkkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.