Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
41.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne gibi bir gıcırtı açıklar mısın ilk kez duyuyorum? Bu arada touchpadi neden kullanıyorsunuz anlamıyorum oyuncu mouse vermişler işte ne iyi güzel takıp kullansanıza.
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Yanlis anladınız sanırım sorunum touchpadle degil. Mouse u aldığımda sol tuş sağ tuşa göre zor basıyordu önemsemedim, şimdi sol tuş hem zor basıyor hem gıcırtı yapıyor "vıyk vıyk" diye zaman geçmeden değiştirsinler veya müdahale etsinler bence :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 25 Ocak 2014; 18:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Win8 kurmam için gerekli bios ayarları ile alakalı yardımcı olurmusun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgisayarı alıcam galiba. Haftaya kadar kadıköye giderim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Dostum sağda solda okudugun şeylere pek fazla inanma şuan win7 kurdum cihaza az sonra oyun kurup deneyecem bence kasası çok sağlam bundan emin ol hem zaten gidip görecekmişsin bu kadar araştırmana ne gerek var git gerçek gözünle gör :)
  • Doğru diyorsunuz hocam. Kafamı karıştırdı. Herkes para verdiği ürünü savunur normal bir durum ama kafa karışıklığı yaratıyor. Neyse kararı verdim zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi her duyduğuna inanma yani git gör laptopun kendisini hoşuna gitmezse zorla değil ya bu meret
  • HWS bir monster çalışanı.Eğer mesajlarını takip ederseniz görmemek mümkün değil.Sadece bu arkadaşın yorumlarına güvenerek almamanızı tavsiye ederim.Bire bir kullanıcı incelemesi yapıyormuş gibi kullanıcı ağızılya konuşmasına kanıp sonradan üzülebilirsiniz.
  • Evet ben bir Monster çalışanıyım. Bunu öğrenmek için mesajlarımı takip etmene gerek yok boşuna zahmet etmişsin soranlara bunu zaten söylüyorum. Tıpkı bir son kullanıcı gibi de video incelemeleri yapıyorum resmi YouTube kanalımdan gerçi daha yeni başladım bu işe ama daha iyisini yapacaksan eğer sen de bir video çeker foruma koyarsın hayır namına belki sevaba bile girersin kim bilir ayrıca buna kimsenin hayır diyeceğini de sanmıyorum.

    Ayrıca benim yorumlarıma güvenerek notebook alanların hiçte mutsuz olduklarını sanmıyorum dostum gelen tüm geri bildirimlerden bunu ben biliyorum ama sen nereden biliyorsun vahiy falan mı geldi sana yoksa? Anlıcan gereksiz yorum ve polemiklere girip konuyu saptırma istersen alacak olan her koşulda zaten istediğini gidip alıyor veya satıyor şayet biri bana notebooklar hakkında tavsiye isterse PM ile sorar ya da forumdan sorar ben de samimi bir dille o anki koşulları değerlendirip cevaplarım yani hangi notebooku almak isterse herkes alıyor kimseye zorla birşey tavsiye etmiyoruz. En avantajlısı hangisi ise onu tavsiye ediyorum diğer markalarda ekstra bir indirim varsa üst düzey oyun notebookları için onları da tavsiye ederim ama yok yoksa var da ben mi görmüyorum Haa senin bildiğin benim de bilmediğim birşeyler varsa açıkla madem de herkes bilgilensin.

    Şuan fiyatları bakımından Monster notebooklar gerçekten çok avantajlı oyun notebookları bakımından ve haliyle de tavsiyelerim bu yönde oluyor yani herkes özgür hür iradesi ile ne almak istiyorsa alır dostum senin boş yere kafanı bunlarla meşgul etmene gerek yok yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 26 Ocak 2014; 15:43:08 >




  • Notebook özelliklerini yazarsan yardımcı olurum elbette. 1TB disk ile mi aldın yoksa 2 tane 60GB SSD + 1TB ile mi aldın? RAID kurulumu için bazı ayarlar gerekiyor hem RAID hem de UEFI 'yi aktif hale getirip kurman sana hız sağlayacaktır. Şayet sadece tek 1TB disk ie aldıysan Windows kurmadan diski bölümlemen yedeklerin için ayrı bölüm ataman ve Windows kurmadan BIOS üzerinden UEFI modu açıp AHCI modda kurulum yapman sana fayda sağlayacaktır.
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Pes13 oynarken ekranda takılmalar oluyor çözümünü biliyormusunuz ?
  • Ne gibi takılma biraz detaylandırın? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Nvidia denetim masasından yüksek performanslı grafik işlemcisini seçtiniz mi? Notebook güç ayarlarından tam performans seçili mi? Nvidia denetim masasından dikey senkranizasyon ayarı kapalı mı?
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Oyuncular titriyor görüntü geçişlerinde titreme oluyor söylediklerinizi bi deneyim
  • oyun simgesine sağ tıklayım özellikler deyin üstten uyumluluğa geçin uyumluluk modunu aktif edip windwos 7 seçin uygula deyin daha titreme olmaz yanlız oyuna girince ekranın etrafına hafiften beyaz çerçeve çekecek.
  • HWS kullanıcısına yanıt
    dediklerinizi yaptım fakat yine azda olsa bi görüntü kayması var
  • lazx_53 L kullanıcısına yanıt
    hocam baya azaldı gerçekten ikinizin söylediklerini yaptım yinede azda olsa varya bu problemin tam bir çözümü yok mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infazciyunus31

    hocam baya azaldı gerçekten ikinizin söylediklerini yaptım yinede azda olsa varya bu problemin tam bir çözümü yok mu

    kardeşim ben çok oğraştım ondan başka çözüm bulamadım ben uyumluluk yapınca hiç dalgalanmq olmuyor sende de tam düzelmesi gerekirdi oyun settingten çözünürlük en sondamı görüntü kalitesi yüksektemi
  • şimdi denedimde dikey senkranizasyon kapatınca az dalgalanıyor kapattıysan bide eski ayarına alıp dene bende uyululukğu windows 7 ye alınca hiç dalgalanma olmuyor.
  • lazx_53 L kullanıcısına yanıt
    dikeyi kapatınca bayağı düzeldi teşekkürler @HWS @lazx_53
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolasın dikeyi kapatınca düzeldi. Bi sorum olacak Fn+f3 kombinasyonunda cihazın touchpad i kapanmıyor halen kullanılıyor varmı bu konuyla alakalı fikrin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.