Şimdi Ara

Monster İnternete Bağlanınca Modemin Işığı Kırmızıya Dönüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,


    Monster Abra 14.36 bilgisayar aldım. 3. gündeyim. Evde Keenetic modem var. Monster bilgisayar ile internete bağlandığımda modemde kırmızı ışık yanıyor ve internet kopuyor. Bunu dün fark ettim bugün emin oldum. İnternet arada geliyr fakat sonra tekrar gidior. Monster haricinde evde 2 telefon 1 tablet ve 1 HP eski bir laptop daha var. Bunların hiçbirisi ile böyle bir sorun yaşamıyorum.


    Sizce sorun ne olabilir? ilk defa böyle bir olay yaşıyorum. Modemde kırmızı ışık yandığı zaman internet gidiyor ancak bazen de geri geliyor. Mesela şuan tekrar internet geldi ve o şekilde yazıyorm. Bilgisayarı iş yerinde sıkıntısız kullandım. İnternete sadece evde sorun çıkarıyor. İnternetim Turknet.





  • Bağımsız duran iki arayüzün birbirini bu şekilde etikleyebilmesi için ne olmalı, bir çıkarım bulamadım.


    Keenetic hangi model ve hangi yazılım versiyonunda?

    Monster wi-fi çipi güncel sürüm mü?

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Hocam cevabınızı yeni gördüm kusura bakmayın, ethernet kartinda güncelleme sorunu varmış. Genel bir sorun. Çözüldü güncelleme sonrası


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu okuyunca yaşadığım bir olay aklıma geldi. notebook ethernet ip'si sadece local ip ve subnet ile yapılandırılmışken, internete açık olan mesh router'ın (kablosuz ağa bağlı) wan soketi girişine notebook'u ethernet kablosu ile bağladığımda, windows 10 mavi ekran vermişti. çok ilginç gelmişti bana.  


    buradaki denediğim şey, yönlendirici modunda olan router'ın wan girişinin lan olarak kullanılıp kullanılamayacağını görmekti. mvi ekranı görünce, denemem de yarım kalmıştı. uğraşmadım bir daha.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 23 Mart 2024; 10:31:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.