Şimdi Ara

Monster Almalımıyım ? abra a7 v6.2.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum çok kararsızım bi yandan çok fazla garanti ile uğraşan arkadaşlar var ayda 1 garantiye gidecekse hiç almayayım daha iyi sizin düşünceleriniz neler ?



  • Garantiye giden arkadaşların konularını inceledim herkesin ve her markada başa gelebilecek şeyler bunlar ve hiç bir marka monster servisi kadar ilgileneceğini düşünmüyorum. Diğer markalar garanti kapsamı dışı deyip sallayıp geçiyolar. Bende de A7 6.2 var hiç bir sorunum yok zaten f/p için almıştım yoksa çok paran varsa asus almanı öneriirm msi'de iyi ama garantisi rezalet diyorlar monsterdaki gibi nazını kimse çekmek msi'nin Türkiye garanti servisi bakkal dükkanı kadarmış.
  • eionHS kullanıcısına yanıt
    Sn. eionHS;

    Buradan Neden MONSTER ? sayfamızı incelemenizi tavsiye ediyoruz.

    Ayrıca buradan da özellikle yeni bir notebook satın almada MONSTER markasını tercih etmiş referanslarımıza göz atabilirsiniz.

    MONSTER, müşteri hizmetlerinde kalite ve olağanüstü müşteri memnuniyeti anlayışını hedefleyen %100 yerli bir markadır. Bu nedenle MONSTER modellerinde OYNAYAMADIĞINIZ OYUN ya da ÇALIŞTIRAMADIĞINIZ TASARIM / CAD-CAM programı olursa anında iade garantisi veriyoruz.

    Satış sonrası teknik destek hizmetlerinde ise benzerine ender rastlanan bir teknik servis anlayışıyla müşterilerimizin ürünleri servisimize ulaştıktan ve sorun tespit edildikten itibaren, ortalama 1-3 iş günü içinde tüm problemler giderilmiş olarak geri teslim etmeyi hedefliyoruz.

    Ayrıca seçtiğiniz hangi MONSTER modeli olursa olsun ilk 15 gün boyunca koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında ürünü iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

    Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • Sırf İade Garantisi olduğu için alacam şansımı denemek istiyorum modelinizdeki fiyat/performans olarak güzel ama forumdaki şeyler canımı sıkıyor hayırlısı ile alacam inş sıkıntı olmazsa yola devam olursa iade ederim teşekkürler bilgilendirme için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.