Şimdi Ara

Monster ABRA A5 V6.2.1 Sorusu olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gün itibariyle canavarıma kavuştum evet ona canavarım adını verdim

    Öncellikle bu konuda teknik bilgiler yerine bir kullanıcı olarak yorumlarımı paylaşacağım.

    Monster ABRA A5 V6.2.1 Özelleştirilmiş 2133MHz 8GB Ram ile aldım

    Kadıköy de ki yeni açılan mağazadan aldım (yazıcıoğlu'nun karşısındaki)

    Mağazaya girdiğim an hemen karşıladılar çok ilgililer, bilgisayar hakkında geniş kapsamlı bilgi aldıktan sonra siparişimi verdim.

    Yoğunluktan dolayı 2 saat içerisinde bilgisayarımın hazır olacağını bu süre zarfında testlerinin ve özelleştirmelerin yapılacağını belirtiler.

    2 Saat sonra bilgisayarım geldi bu süre zarfında diğer işlerimi halletim ve tekrar geldim. Geldiğimde hala bilgisayarım gelmemişti beklemeye başladım oradaki satış sorumlusu ile güzel bir sohbetimiz oldu. 2 Saatin sonunda bilgisayarıma kavuştum...

    Eve geldim kutu içerisinden;

    Driver CD
    Driver USB Flash Disc (8GB)
    Kullanma Kılavuzu
    Garanti Belgesi
    Şarj Cihazı
    Canavarım
    Canavarın Çantası çıktı.

    Kargo olarak sipariş verecek arkadaşlar çekinmeden sipariş verebilirler, Elden alama rağmen kutuyu açtığımda köpük ile kaplı olduğunu gördüm.

    Kutudan çıkan USB Flash Disci görünce şaşırdım bunu beklemiyordum. Yalnız bu belleğin içinde SoundBlaster yazılımı yok onu sitesinden indirip kurmanızı öneririm, ses sisteminin gerçek performansı bu yazılımı kurunca ortaya çıkıyor.

    Windows 10 Kurulumumu ve sürücülerimi yükledim ardındanda oyunlarımı yükledim ETS2 ve LOL deneme şansım oldu ayarlarıyla oynamanıza gerek yok en iyi performansı verecek şekilde ayarlanmış olarak açılıyor. Oyun oynarken zevk alıyorsunuz.

    Tasarım konusunda şüphelerim vardı ama yakından görünce şüphelerim ortadan kalktı, gerçekten kaliteli bir malzeme kullanmışlar.

    Klavyesi gerçekten çok hoşuma gitti, akşam kullanırken ayarlanabilir beyaz aydınlatması ve uzun yazılar yazdığınız anlarda kalitesini gösteriyor.

    Fan sesini merak eden arkadaşlara şuana kadar ettiğim tecrübeyi aktarmak isterim, normal kullanımda rahatsız edici derecede bir ses yok ama cihazı zorlamaya başladığımızda (oyun oynarken) fan sesini hissetmeye başlıyorsunuz. Lakin ben oyun oynarken kulaklık kullanan biri olduğum için fan sesinden etkilenmiyorum.

    Full HD IPS Mat ekran film izlerken oyun oynarken adeta ben başkalarına benzemem kalite bende diye bağırıyor.

    Şimdilik söyleyeceklerim bunlardan ibaret zaman geçtikçe eklemeler yapmaya çalışacağım bu model ile ilgili sorusu olanlar konu altına yazarlarsa seve seve cevaplarım...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.