Şimdi Ara

Monk Mode 5. Gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün 14 saat ders çalıştım. Çalışırken inanılmaz keyif alıyorum. Hiç baş ağrısı vs olmuyor. 2 saatlik periyot kullanıyorum. Son dakikalara kadar iyiydi çalışıyorum işte. 14.03 ile 14.23. saatler arasında yani son dakikalarda deneme sonucu açıklandı. Ve çöktüm. Hani bir şeyi 25dk da aynı cümleyi dinleyip durdum ve anlamadım. Çünkü kafam derste değildi artık. Yarına motive başlayayım günü güzel kapatayım derken gene olan oldu. %95 mezun görüyorum kendimde ama son damlama kadar çalışacağım. Babam max 1 sene daha izin verir mezuna. Ama ben istemiyorum mezun. 70K Işık endüstri var ona gidebilirim. İSMAİL MURAT AYDIN hoca öneriyor baya. Mezuna kalmaktan çok daha iyi gibi geliyor. 1 sene daha iğrenç stresi çekmek baya mide bulandırıcı. En azından üniversite de branş öğreniyor dil öğreniyorsun. Bu mutsuzluğumu dile getirince arkadaşlarım beni öldürecekti.dddd. 14 saat çalıştın denemeyi mi kafana takıyorsun diye. EVET TAKIYORUM. DURDURAMIYORUM KENDİMİ TAKMAMAK İÇİN.
    TÜRKÇE BAŞTA OLMAK ÜZERE PASO GERİLİYOR. YANİ ARTMIYOR DÜŞÜYOR. DÖNGÜYE GİRDİ ***. DERSLER İÇİNDE YANİ NOT ALMA VE DERS ANI HIZLANMAM LAZIM BAYA. SÜREYİ EFEKTİF KULLANAMIYORUM.
    Fonksiyon zor konu. Ama üniversite de bile zorunlu. Ustalaşacağız yapacak şey yok.

    MONK MODE RAPORU İSE.

    Arkadaşlar bugün o kadar ders çalışınca bir denemek adına çok sevdiğim bir kanalın videosunu izleyeyim dedim ve ileri sarmadan duramadım. Boş video izlemek hiç bu kadar sıkıcı olmamıştı. Hemen beynim ben istemeden beni derse döndürdü. Bunun olmasından aşırı aşırı memnun kaldım. İlerleyen süreçte etkilerini umarım görürüm. Başarı ile Yapan herkes başarmış. Bende kendimi kurtarsam iyi. Deneyin sizde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Doping hafıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crusader36 C kullanıcısına yanıt
    🗿

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.