Şimdi Ara

MONK Hızlı Farm/Paragon Level (Tempest Rush - Sweeping Wind)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Aslında bu konu Battle Net forumlarında aktif olarak işlenmiş benim bulduğum bir build değil ama denedim başarılı buldum. O yüzden konu açıp sizlerle paylaşayım dedim.http://eu.battle.net/d3/en/profile/birkan-2521/ Profilindeki Skill ve Gear a sahibim. Bu şekilde Act II Desolate Sand tüm mağralar dahil 15 dk da farmlıyorum. İşin özü hiç durmadan yaratık kesmek. Yani yüksek bir damage sahip olsak bile yaratıkların yanına git dur vur, sonra diğer yaratık grubunun yanına git dur vur işlemi çok vakit kaybettiriyor. Ama bu build ile hiç dur kalk yapmadığımız için seri bir şekilde farm yapılabiliyor. Ben NV dahil 300 Mf ile yapıyorum tabi damage(Bufsız 74k) düşüyor dolayısı ile bu süre 25 dk ya kadar çıkıyor. Ama yinede iyi bir zamanlama olduğunu düşünüyorum.

    Önce bufları bastıktan sonra SW kullanıyoruz. Bu şekilde Sprit bayağı bir azalıyor akabinde Fist of Thunder ile vurarak hızlı bir şekilde spriti doldurduktan sonra başlıyoruz Tempest Rush ile ortalıkta dolaşmaya. Bu şekilde mobları kesmek kolay. Ardından Elite ler ile karşılaşınca Seven-Side skill i ile anında eritiyoruz. 2 hand silah olduğu için deli gibi damage vuruyor. Muhtemelen Sprit 0 lanmış olmalı. Tekrar FoT ile Spritini fulleyip aynı şekilde farma devam ediyoruz.

    Bu yöntem ile ACT III farmlamayı denedim. Damage yetmiyor. Yaratık grubunun etrafında 2-4 saniye dolanmak gerekiyor. Buda vakit kaybına neden oluyor. Damage i Bufsız 100k ya çıkarttığımda orayıda seri bir şekilde farmlayabileceğimi düşünüyorum. Bunun için AS yi 1.30 seviyelerine çekmek gerekiyor.

    ###İşin bir kaç püf noktası var###

    *Hızlı farm için iyi bir gear şart.http://eu.battle.net/d3/en/profile/birkan-2521/ adresindeki Gear ın bana mağliyeti 80m oldu.
    *Yuzde 40 Crit Change Şart (Bu en az 33 felan olmalı yoksa bu build ile vakit kaybetmeyin bile)
    *Tempest Rush ile yaratıkların arasından geçerken az dayak yemek için %20 Melee Damage Red. veren String of Ears Belt olmazsa olmaz. Çok ölürseniz hızlı farm yapmış olmazsınız.
    *Sprit çabuk bitmesin diye 2 hand silah ile yavaş vurmak şart. Dual silah takılırsanız bu spritinizi su gibi içecektir.
    *SW Weapon damage baktığı için 2 hand silah şart.
    *Tempest Rush - Northern Breeze ile saniyede Spirtin tüketimi 8 e düşüyor.
    *Sweeping Wind - Master of Wind ile 20 saniye büyük avantaj. Sprint kullanımı azaltıyor. Ayrıca insan stres olmuyor(Diğer rune lerda 6 saniye yaratığa vurmazsak bitiyor)
    *Fist of Thunder - Quckening ise Sprint bitince hızlı doldurabilmek için şart.
    *Mutlaka Sprit getiren pasif skilleri kullanmalıyız
    *Sprit regen de hala zorluk çekiyorsanız 2 Spritin regen veren kafalık kullanabilirsiniz.

    Not : Benimde 10 puanlık bir sorum var. FoT yüzde 110 damage sahip ve bu skille 170k Crit vurabiliyorken Tempest Rush ın yüzde 85 lik damage ile 40-50k vurabiliyorum. Oran orantı yapacak olursak aslında 135k felan Crit vurmam lazım. Neden böyle oluyor çözemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 15 Ekim 2012; 11:21:25 >







  • dostum bende hergün farklı buildler deneyen birisiyim. itemlerimiz birbirine yakın itemler ben en çok dps yi şuan aktif olan build ile yakaladım. tabi bu buildde primary sol tuşa 3 kez şarj edip atack speed veren skili ayarladığımda yaklaşık 20k daha fazla oluyor. mantra olarak overave eklersem artar bu bir gerçek ama ben hard targetten vazgeçme taraftarı değilim pek. oyuna girdiğimde verdiğin buildi deneyeceğim. şimdiye kadar benzerini pek denemediğim bir build. sende benim profildeki bir dene. kıyaslamanla ilgili burada yorum yazarsana sevinirim.http://eu.battle.net/d3/en/profile/Requiem-1174/hero/12674395
  • Merhaba

    Başka yerlerde de görüyordum mesajllarını oradan aşinalığım var profiline. Hangi itemleri tercih ediyorsunuz diye bakıyorum bazen, böyle birkaç arkadaş daha var. Benim amacım maks damage ten ziyade rahat farm. Keza Skorn alınca max damage bile gerek kalmıyor. Çünkü Crippling %143 ile etrafındakileri tek(330k Crit çakıyor) bilemedim 2 vuruşta alıyor. Dolayısı ile artık AS ye yöneldim. Çünkü 2 vuruş araşı sürede yaratık bana vuruyor iyi olmuyor.

    Ayrıca test et bakalım Desolate sand te 3 mağra dahil tüm haritayı dolaşmak item toplaya toplaya %12 Moviment bot olmadan ne kadar sürüyor. 100k damage olsa bile normal yolla keserek uzun sürer gibi geliyor bana. Tempest Rush ın etkisi Damage gücünden değil. Durmadan vurmaktan geliyor. Bir yaratık gurubunu TR ile döne döne 1-3 saniyede kesiyorsan verimli demektir.

    Eskiden Defansif ten yanaydım. Ama damagin daha etkili olduğunu keşfettim. Sana vurmadan keseceksin yaratıkları. PvP de Matra Eva kullanabilirim. Ama PvM de bence zaman kaybı (Damage azaldığı için farm süresi uzuyor) Keza benim armor 6300 Hard target %20 de olsa 7500 buda %67 değil %72 koruma yapar. Benim için değmeyecek bir oran. Tabiki bunda String Of Ears Beltinde büyük etkisi var. Ancak The Witching Belt için vazgeçerim. (Diablo 2 de 10 numara popüler bir itemde D3 te tutmadı nedense.). Aynı şeyler Dodge içinde geçerli.

    Skorn alıp deneme yapmanı tavsiye ederim. Benim şüphelerim oldu verdiğim para yazık olur mu 1.0 AS ile yaratık mı kesilir dedim. 9.5m(Giriş seviyesi olarak 4m e satılanlarda var.) bir tane aldım Tempest Rush ile etkili olduğunu gördüm.. Lakin Normal Crippling, yada Deadly ile vurayım diyorsan zor oluyor 2 vuruş arasında ölmeyen yaratıklar sana vuruyor. Anca Thunder Skilli yada Way of Hundered %15 As veren rune (AS normalde 1.35 olmalı) olursa etkili olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 20 Eylül 2012; 13:57:30 >




  • zaten şuan skorn kullanıyorum. (ekledim) ucuza düşürdüğümde almıştım. 2 el olduğu için fiyatları hala değerlerinden düşük. skorn satılıkta olduğu için karakterde çıkmamıştı. şuan tekrar profilimde ve resmini de alta ekledim. evet eksik olan tek şey atack speed. way of the hundred / blazing first skili 3 charge yaptığında inanılmaz atak speed veriyor. ben bazen onu kullanıyorum sende gear denemerinde istersen foresight (sağ tuş ilk atak yapıp 30 sn %18 damage alıp) ardından sol tuş ile 3 charge olarak blazing first ile yüksek miktarda atack speed alabilirsin. bunu yazmamdaki amaç senin gear iyi benim gear kötü olayı değil. seninkini denemedim henüz o yüzden yorum yapamayacağım. amacım hangisinin daha iyi olduğunu keşfedip ona göre en iyi yöntemle gear yapmak.

     MONK Hızlı Farm/Paragon Level (Tempest Rush - Sweeping Wind)




  • Kaça almıştın? Kaça satıyorsun? (PM de atabilirsin) Bu arada pahalı olduğu için hiç LoH kullanarak farm yapmadım. Tempestta etkisi çok iyi olurmu merak ediyorum. Elimde bu olsa belki Act III te farmlardım. Gruba vurunca can hemen 5-10k doluyor mu ki?

    Aslında Attack Speed 1.35 e çıkarınca belirttiğin 2 skili deneyeceğim. Hatta hazır el atmışken birde Pasiflerden Combination Strike kullanılabilir (Elitlerde/PvP de etkili olabilir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 20 Eylül 2012; 14:17:33 >
  • denemedim 5-10 k dolup dolmayacağını. şuan şirketteyim oyuna giremediğim için bakamıyorum. en kısa sürede verdiğin gear ı ve tempest / loh olayını deneyeceğim. bu arada requiem#1174 eklersen girdiğimde oyun üzerinde de görüşelim.
  • Bende şirketteyim Evliyim bu yüzden ancak akşamları farm için 23:00-01:00 arası online oluyorum.Eve gidince ekleyim. Şuana kadar hep solo takıldım.
  • yaklaşık olarak 65m gibi bir fiyata almıştım. satılığa koyarken 140m den koyuyorum. kısacası eğer ben işteyken satılırsa 140 m - 20m kesinti = 120m ye satıp benzeri bir silahı 100m ye rahat alabilirim diye düşünüyorum. zaten şuan üstümdeki itemleri oyuna her zaman giremediğim için bu şekilde aldım. geceden üstümdeki tüm eşyaları ederlerinden fazla rakama koyuyorum. eğer satılan olursa ucuza benzerini alıp kar yapıyorum. satılmazsa da üzülmüyorum çünkü zaten benim kendi kullandığım eşyalarım =)
  • Eheheheeh

    Bende bazen senin charı çıplak görüyordum. Ulen herhalde oyunu bırakmış felan diyordum. Meğersem sebebi buymuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birkankuyumcu
    Not : Benimde 10 puanlık bir sorum var. FoT yüzde 110 damage sahip ve bu skille 170k Crit vurabiliyorken Tempest Rush ın yüzde 85 lik damage ile 40-50k vurabiliyorum. Oran orantı yapacak olursak aslında 135k felan Crit vurmam lazım. Neden böyle oluyor çözemedim.

    TR ilk baş az vuruyor gibi gözüküyor ama işin özü Dual Channel olarak vurması imiş . Mesala Regenerate 1000 olsa bile canınız 500 500 artak. Aslında 1 saniyede 1000 artmış olur. Tempest Rush tada mantık aynı! Sık sık 50k 50k vuruyor ama 1.08 (Benim AS ) saniyede toplamda 135k vuruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 15 Ekim 2012; 11:26:47 >
  • Act 3-4 de patlar bu tarz. Eliteler duman eder adamı kaldiki öle tekde yemiyorlar en azından ben buflu 95k dps ile tek atamıyorum. Ancak şu ağzından mobları tükürüyorya o moblara etkili olur bide ghom a giderken labirentlere. Gönül isterki barbar gibi döne döne mevlana olak ama blizz bize bu şansı vermiyor belki olursak 150k dps de işe yarayabilir :=)))))))))))
  • 1- pasif olarak %10 m. speed kullanmıyosun.
    2- skorn kullandığın için as çok az
    3- bir eline the fist of azzaruq alsan diğer elinede kalkan alsan daha seri olursun -
    4- the fist ten gelen sprit regen spritini toplamda saniye başına 4-5 çıkarır
    5- the fist 1.55 as + %10 as veren bişey kullanırsan çok daha hızlı farmlarsın

    Bunları sen daha hızlı farm yaparsın diye söylüyorum yanlış anlama.
    kalkan kullanırsan +8 chc kazanırsın chd kaybedersin buda pek bişeyi değiştirmez zaten sweeming skilin chc üzerindende dmge vurduğu için çok daha hızlı farm + 1.5 k def + 100 res kazanırsın

    istersen akşam bizimle bi takılırsın. ona göre hareket edersin . Darkwarm#2666
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersind3

    yaklaşık olarak 65m gibi bir fiyata almıştım. satılığa koyarken 140m den koyuyorum. kısacası eğer ben işteyken satılırsa 140 m - 20m kesinti = 120m ye satıp benzeri bir silahı 100m ye rahat alabilirim diye düşünüyorum. zaten şuan üstümdeki itemleri oyuna her zaman giremediğim için bu şekilde aldım. geceden üstümdeki tüm eşyaları ederlerinden fazla rakama koyuyorum. eğer satılan olursa ucuza benzerini alıp kar yapıyorum. satılmazsa da üzülmüyorum çünkü zaten benim kendi kullandığım eşyalarım =)

    Konunun yeri burası değil ama fikir sahibi olmak için soruyorum

    bende 1370 dps li bir skorn var
    +470 dex
    +198 int
    +% 97ch 6k-12k bleed
    +%183 crt dmg
    %%70 cht damge soket gem var


    Barbarian olduğumdan aynı değerlerde str+vital skorn almayı düşünüyorumda bunun satışı ne kadardır?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkwarm

    1- pasif olarak %10 m. speed kullanmıyosun.
    2- skorn kullandığın için as çok az
    3- bir eline the fist of azzaruq alsan diğer elinede kalkan alsan daha seri olursun -
    4- the fist ten gelen sprit regen spritini toplamda saniye başına 4-5 çıkarır
    5- the fist 1.55 as + %10 as veren bişey kullanırsan çok daha hızlı farmlarsın

    Bunları sen daha hızlı farm yaparsın diye söylüyorum yanlış anlama.
    kalkan kullanırsan +8 chc kazanırsın chd kaybedersin buda pek bişeyi değiştirmez zaten sweeming skilin chc üzerindende dmge vurduğu için çok daha hızlı farm + 1.5 k def + 100 res kazanırsın

    istersen akşam bizimle bi takılırsın. ona göre hareket edersin . Darkwarm#2666

    Önerilerin için sağ ol. Skorn dan vazgeçmek gibi bir niyetim yok. Bunun 3 sebebi var.

    1.) Artık takılara 11 AS geliyor ve 1.5 AS (2x11 Ring,1x11 Amulet,1x9 Inna Pant,1x8 Gloves ) yakalamak çok kolay
    2.) Mobların HP si arttıkça DPS önem kazanıyor.Özellikle Monster Power ve Public oynayınca yaratık canları epey yükselecek. Gördüğüm kadarı ile çoğu Dual takılan kişi 50-60k dan takılıp kalıyor (100-150k yapanlar var. Onlar gerçekten çok iyi itemlere sahipler). Yaratığın altından uzun süre kaldıkça yavaş vurmuşsun hızlı vurmuşsun önemi yok. DPS önemli. 1.5+ AS Dual Hand ile hızlı hızlı vursam bile efektif olarak saniyede 50-60k canı azalıyor yaratığın. Ama skorn ile yavas yavaş vursam bile efektif olarak 80-90 k canı azalıyor. Bu yüzden mantığım ISRARLA skorn diyor.
    3.) Yüksek AS ile Sweeping Wind - Cyclone çok oluyor ama onlarda 13k-15k vuruyor. Ben Skorn ile Cyclone üretiyorum ama onlarda 30-35k vuruyor. Senden yüzdfen 40 yavas vuruyorup az Cyclone üretiyorum ama 2-2.5 kat fazla vuran Cyclone cıkıyor.

    Not : Dediğine ne zaman katılırım, biliyor musun?Oyanayan kişi Dual Weapon ile bir yaratığı 2 vuruşta(ilk vuruşta %50 son vuruşta %50 can alarak) kesiyor. Skorn ile bende yaratığı 2 vuruşta(il vuruşta %80 son vuruşta %20 can alarak) kesiyorsam. Bu külliyen zarar demektir. Ama ben Skorn ile 200-300k vurarak tek vuruşta alıyorum zaten.

    Son Not : Senin DPS de tek el + kalkan olmasına ragmen yüksek miş 75k unbuffed. Senin sistem de epey etkilidir. Zaten Duel 100-150k yakalanabiliniyorsa Sorun yok o Gearı kullanırım. Benim için Hızlı / Yavaş önemli değil. DPS önemli. Ama bu bütçeyle ben duel de 50-60k DPS yakalıyorum. O yüzden Skorn kullanıyorum.

    Ama şu da güzel geldi. Dual yerine tek el takıl+kalkan takıl. Kalkandan geleen Crit Change ile aynı DPS yi yakalarsın üstüne 1000+ armor, Resistans , Block olur. Bu kulağa çok yatkın geldi. Duel takılsam Kalkanı denerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 15 Ekim 2012; 13:23:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: birkankuyumcu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darkwarm

    1- pasif olarak %10 m. speed kullanmıyosun.
    2- skorn kullandığın için as çok az
    3- bir eline the fist of azzaruq alsan diğer elinede kalkan alsan daha seri olursun -
    4- the fist ten gelen sprit regen spritini toplamda saniye başına 4-5 çıkarır
    5- the fist 1.55 as + %10 as veren bişey kullanırsan çok daha hızlı farmlarsın

    Bunları sen daha hızlı farm yaparsın diye söylüyorum yanlış anlama.
    kalkan kullanırsan +8 chc kazanırsın chd kaybedersin buda pek bişeyi değiştirmez zaten sweeming skilin chc üzerindende dmge vurduğu için çok daha hızlı farm + 1.5 k def + 100 res kazanırsın

    istersen akşam bizimle bi takılırsın. ona göre hareket edersin . Darkwarm#2666

    Önerilerin için sağ ol. Skorn dan vazgeçmek gibi bir niyetim yok. Bunun 3 sebebi var.

    1.) Artık takılara 11 AS geliyor ve 1.5 AS (2x11 Ring,1x11 Amulet,1x9 Inna Pant,1x8 Gloves ) yakalamak çok kolay
    2.) Mobların HP si arttıkça DPS önem kazanıyor.Özellikle Monster Power ve Public oynayınca yaratık canları epey yükselecek. Gördüğüm kadarı ile çoğu Dual takılan kişi 50-60k dan takılıp kalıyor (100-150k yapanlar var. Onlar gerçekten çok iyi itemlere sahipler). Yaratığın altından uzun süre kaldıkça yavaş vurmuşsun hızlı vurmuşsun önemi yok. DPS önemli. 1.5+ AS Dual Hand ile hızlı hızlı vursam bile efektif olarak saniyede 50-60k canı azalıyor yaratığın. Ama skorn ile yavas yavaş vursam bile efektif olarak 80-90 k canı azalıyor. Bu yüzden mantığım ISRARLA skorn diyor.
    3.) Yüksek AS ile Sweeping Wind - Cyclone çok oluyor ama onlarda 13k-15k vuruyor. Ben Skorn ile Cyclone üretiyorum ama onlarda 30-35k vuruyor. Senden yüzdfen 40 yavas vuruyorup az Cyclone üretiyorum ama 2-2.5 kat fazla vuran Cyclone cıkıyor.

    Ama şu da güzel geldi. Dual yerine tek el takıl+kalkan takıl. Kalkandan geleen Crit Change ile aynı DPS yi yakalarsın üstüne 1000+ armor, Resistans , Block olur. Bu kulağa çok yatkın geldi. Duel takılsam Kalkanı denerdim.


    Akşam itemleri veririm sana bi run yaparız , Aklında biraz bişeyler oluşur. Tek sorun skorndan gelen lifestealin yok oluyo o kadar .


    Monk karakteri için dps o kadar önemli değil önemli olan sağlam tanklamak benim için. sen tanklarsın 500k vurursun senin arkadaşın 5 m vurur birbirinizi tamamlarsınız .


    1k res 10k def olsun bufflarla benim gibi gir 6 tane elitenin arasına sadece vur ölümsüz ol . o arada herkez yatsın kalksın yatsın kalsın sonra sana herkül desinler .

    act3 ü ölmeden çok rahat farmlıyorum soloda, partydeyken 1 defa ölürsün en fazla 160k dps olup 5 defa ölüceğime 80k dps olsun hiç ölmiyim daha zevk verıyo bana bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkwarm

    quote:

    Orijinalden alıntı: birkankuyumcu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darkwarm

    1- pasif olarak %10 m. speed kullanmıyosun.
    2- skorn kullandığın için as çok az
    3- bir eline the fist of azzaruq alsan diğer elinede kalkan alsan daha seri olursun -
    4- the fist ten gelen sprit regen spritini toplamda saniye başına 4-5 çıkarır
    5- the fist 1.55 as + %10 as veren bişey kullanırsan çok daha hızlı farmlarsın

    Bunları sen daha hızlı farm yaparsın diye söylüyorum yanlış anlama.
    kalkan kullanırsan +8 chc kazanırsın chd kaybedersin buda pek bişeyi değiştirmez zaten sweeming skilin chc üzerindende dmge vurduğu için çok daha hızlı farm + 1.5 k def + 100 res kazanırsın

    istersen akşam bizimle bi takılırsın. ona göre hareket edersin . Darkwarm#2666

    Önerilerin için sağ ol. Skorn dan vazgeçmek gibi bir niyetim yok. Bunun 3 sebebi var.

    1.) Artık takılara 11 AS geliyor ve 1.5 AS (2x11 Ring,1x11 Amulet,1x9 Inna Pant,1x8 Gloves ) yakalamak çok kolay
    2.) Mobların HP si arttıkça DPS önem kazanıyor.Özellikle Monster Power ve Public oynayınca yaratık canları epey yükselecek. Gördüğüm kadarı ile çoğu Dual takılan kişi 50-60k dan takılıp kalıyor (100-150k yapanlar var. Onlar gerçekten çok iyi itemlere sahipler). Yaratığın altından uzun süre kaldıkça yavaş vurmuşsun hızlı vurmuşsun önemi yok. DPS önemli. 1.5+ AS Dual Hand ile hızlı hızlı vursam bile efektif olarak saniyede 50-60k canı azalıyor yaratığın. Ama skorn ile yavas yavaş vursam bile efektif olarak 80-90 k canı azalıyor. Bu yüzden mantığım ISRARLA skorn diyor.
    3.) Yüksek AS ile Sweeping Wind - Cyclone çok oluyor ama onlarda 13k-15k vuruyor. Ben Skorn ile Cyclone üretiyorum ama onlarda 30-35k vuruyor. Senden yüzdfen 40 yavas vuruyorup az Cyclone üretiyorum ama 2-2.5 kat fazla vuran Cyclone cıkıyor.

    Ama şu da güzel geldi. Dual yerine tek el takıl+kalkan takıl. Kalkandan geleen Crit Change ile aynı DPS yi yakalarsın üstüne 1000+ armor, Resistans , Block olur. Bu kulağa çok yatkın geldi. Duel takılsam Kalkanı denerdim.


    Akşam itemleri veririm sana bi run yaparız , Aklında biraz bişeyler oluşur. Tek sorun skorndan gelen lifestealin yok oluyo o kadar .


    Monk karakteri için dps o kadar önemli değil önemli olan sağlam tanklamak benim için. sen tanklarsın 500k vurursun senin arkadaşın 5 m vurur birbirinizi tamamlarsınız .


    1k res 10k def olsun bufflarla benim gibi gir 6 tane elitenin arasına sadece vur ölümsüz ol . o arada herkez yatsın kalksın yatsın kalsın sonra sana herkül desinler .

    act3 ü ölmeden çok rahat farmlıyorum soloda, partydeyken 1 defa ölürsün en fazla 160k dps olup 5 defa ölüceğime 80k dps olsun hiç ölmiyim daha zevk verıyo bana bu.

    Evet ben partide iken senden fazla ölüyorumdur. Hiç yoksa 3-4 Garanti. Ama 3 kişilik bir oyunda önden önden hızlı gidip yaratık canlarını %50-%60 azaltıp adamlar gelince berbaer kesiyorduk. Sonlara doğru adamın biri dedi mubarek DH gibisin iyi vuruyorsun deyince hoşuma gitti. Bu oyunda onlar benden daha az öldü. (1 tank vardı hiç ölmedi ama dps çok düşüktü)

    İşte zevk meselesi. Bana dayanmak değil iyi kesmek keyif veriyor. Sanada iyi dayanmak (dediğim gibi senin DPS de kalkan+tek ele göre iyi) keyif veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 15 Ekim 2012; 13:36:10 >




  • Versiyon 1.0.5 MP1 de Unbuffed 78K Damage ilehttp://eu.battle.net/d3/en/profile/birkan-2521/ ACT 3 Siegebreaker dan Azmodan dahil Tempest Rush ile 45 Dakikada farm yapıp 10m exp kasabiliyorum. (Not : Çok iyi Gearlı kişiler saatte 30-45m kasıyorlar ama onların 150k-200k DPS si var) Ego yapmayıp MP1 kasarım hem seri olur, hem tüm düşen itemler (bana 58 level pant düştü 63 özellikleri ile roll endi) kaliteli olur hemde iyi exp kasarım diyorsanız 75K Damage ile Tempest Rush + Sweeping Wind iyi iş görecektir. Keza 10m lik 1250+ DPS Skorn ile çok kolay farm yapar hale gelebilirsiniz.


    Ancak ben kastım mı karakterimin el everdiği en yüksek levelde kasmalıyım diyorsanız o zaman Tempest Rush bu damage(75K) ile çuvallar. Çünkü yaratık canları fazla. Mevcut gear ile döve döve misali MP3-MP4 ü aktif bir şekilde farm yapabiliyorum. Ama beni çok bayıyor. dur kalk vur ilerle sanki çok yavas kasıyormuşum gibi geliyor. O yüzden MP1 Tempest Rush devam... Ancak Hellfire ring için yüksek levellerde uğraşırım.

    Not : Blizzard dropları arttırmış. 160 saatte 1 set item gören ben. Dün 1 farmda 2 set itemi aynı anda gördüm. (1. Immortal Gloves "Çöp Roll" / 2. Natalya Cloak "Çöp Roll"). %100000000000000000 Blizzard Droplarla oynuyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkankuyumcu -- 18 Ekim 2012; 9:31:12 >




  • Şimdi 67k dps oldu skorn buldum bir tane onunla dps 90-100k lara gelirse mp1 seviyesinde deneyeceğim bakalım ne olacak. Sırf değişiklik olsun diye denemek istiyorum.
  • Bu gün denedim. Seven güzel damage veriyor ancak tempest rush ile mp 1 de farm yapmak güzel gibi gözüksede biraz oynadıktan sonra zaman kaybı. 98k damageye çıktım ancak moblar öyle hemen ölmüyor (uğraştırmıyorda) elitelerde bir şekilde gidiyor ancak bazı türleri duman ediyor kesemiyorsun. hiç birşey toplamam etrafta koşar giderim dersen olur. Hızı %25 artırdım ferrari gibi fakat hep geri dönmek zorundasın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaansam

    Bu gün denedim. Seven güzel damage veriyor ancak tempest rush ile mp 1 de farm yapmak güzel gibi gözüksede biraz oynadıktan sonra zaman kaybı. 98k damageye çıktım ancak moblar öyle hemen ölmüyor (uğraştırmıyorda) elitelerde bir şekilde gidiyor ancak bazı türleri duman ediyor kesemiyorsun. hiç birşey toplamam etrafta koşar giderim dersen olur. Hızı %25 artırdım ferrari gibi fakat hep geri dönmek zorundasın :D

    Hocam bunu en iyi söyle anlarsın.

    Tempest rush ile ACTIII Siegebrekerdan başla 2 harita 3 harita veya sonuna kadar git ne kadar sürüyor ölç.
    Birde Normal yöntemle dur vur kalk ile aynı yerleri geç onunda süresini yazar mısın?

    En çok zamanı alan şeylerden biri elite kesmek 2 hand + Seven ile kesince süre kısalıyor. Buda + avantaj. Eliteleri sadece sadece Seven ve döverek öldürecen tempest rush ile dön dön zor olur.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.