Şimdi Ara

Monitör Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Monitör Yardım Lütfen
     Monitör Yardım Lütfen
     Monitör Yardım Lütfen

    ARKADAŞLAR MERHABA BU OLAY DÜN GECE BAŞIMA GELDİ 2 PC'Yİ TEK MONİTÖRE BAĞLADIM BİRİSİ VGA DİĞERİ HDMI OLARAK KISA BİR SÜRE SONRA RESİMLERDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ MAVİ BİR ÇİZGİ ÇIKTI HEM VGADAKİ GÖRÜNTÜDE HEM HDMİ GÖRÜNTÜDEKİ MAVİ ÇİZGİ VARDI SONRA BEN MONİTÖRDE BİR VGA BİR HDMI GEÇİŞ YAPARKEN ZAMANLA KAYBOLDU MONİTÖRÜ YENİ MAYIS AYINDA VATAN BİLGİSAYARDAN ALDIM ASUS VP247 MODELİ SORUM ŞU Kİ, BU MONİTÖR BANA İLERİDE SIKINTI ÇIKARTIR MI VATAN BİLGİSAYARA GÖTÜRÜP GERİ VEREYİM Mİ NE DERSİNİZ? 3 YIL GARANTİSİ VAR.

    BU ARADA EKRAN KARTIM BU;
    - MSİ GTX 970 (HDMİ KABLOSU İLE KULLANIYORUM)







  • ekran kartına ve monitöre giden vga kablosunu iyi sıkmayı dene aynısının daha kötüsü benim başıma geldi kasaya bastığım an beko yazısı ve microsoft corperation yazısı gelmeden windows başlıyor yazısında 1 dk bekliyo sonra girdiğinde ya mavi ekran veriyo ya da ekran yanlamasına çizgi çizgi hiç bişey okunmuyo guvenli modda ekran kartı driveri kaldırınca normal girebiliyom ama kafayı yicem :(http://dosya.co/ha3z328...0160817_135510.mp4.html bunu indirip bakarsan anlarsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaryseOuellet

    ekran kartına ve monitöre giden vga kablosunu iyi sıkmayı dene aynısının daha kötüsü benim başıma geldi kasaya bastığım an beko yazısı ve microsoft corperation yazısı gelmeden windows başlıyor yazısında 1 dk bekliyo sonra girdiğinde ya mavi ekran veriyo ya da ekran yanlamasına çizgi çizgi hiç bişey okunmuyo guvenli modda ekran kartı driveri kaldırınca normal girebiliyom ama kafayı yicem :(http://dosya.co/ha3z328...0160817_135510.mp4.html bunu indirip bakarsan anlarsın

    valla dostum senin problemi bilemiyorum da benim monitörü, aldığım yere geri götürücem çünkü dün Fm 2016 oynarken ekranın sol köşesinde renkler değişti falan daha fazla bekletmicem 3 aylık monitör garantisine gitsin değiştirirlermi naparlar bilmiyorum artık yoksa başıma bela olacak.




  • TALIMAN kullanıcısına yanıt
    garantisi varsa bencede vermen en iyisi ben 2007 de aldım pcyi 2009 da garantisi bitene kadar servis geldi 8 kere format attı parça değiştirdi falan 2016 ya kadar başıma gelmeyen kalmadı kendi kendine restart atmalar sinyal yok diyip oyunlarda afk kaldığım zamanlar şimdide mavi ekran + ekran kartımı güncelliyince windowsa normal giremiyorum neyse monitörü ver sen sonucu bildir :)
  • Monitörden değil ekran kartından dolayı. Ekran kartını söküp yeniden takın sağlamca, gevşeklik olmamalı. Son olarak pc açıkken monitör hdmi vga bağlantılarını söküp takmayın. Sorun devam ederse kartı garantiye yollayın.
  • MaryseOuellet kullanıcısına yanıt
    Aynen bende C.tesi öğlen götürdüm vatan bilgisayara monitörü teslim ettim bakalım kayıt falan açtılar yapıldığında mesaj gelecek dediler hayırlısı bakalım.
  • kryeck kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 tane pc bağlıydı diyorum 2sinin birden mi ekran kartı bozuldu dediğin gibi ekran kartından olsaydı hdmi yada vga ikisinden birinde mavi çizgi kaybolması gerekmezmiydi yani ya hdmi bağlı ekran kartı bozuk olması lazım yada vga bağlı ekran kartı bozuk olması lazım ama ikisinde de mavi çizgi çıktı vatan bilgisayara vermeden 1 gün önce fm2016 oynarken de ekranın sol köşesi renklendi falan saçma sapan bişeyler oldu bende ertesi gün kaptığım gibi götürdüm monitörü gerçi ekran kartı vs. de arızalı olsa monitörde dahil pc'nin komple 2 yıllık garantisi var Asus parçaların da 3 yıl. Ayrıca belirteyim vatandan dvi-vga kablosu aldım eski monitörü bağladım mavi çizgi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALIMAN -- 22 Ağustos 2016; 9:21:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.