Şimdi Ara

Monitör & Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Aşağıda belirttiğim özelliklerde bir sistemim var. Bu sisteme bir hafta kadar önce Casper 27" 1ms 2k 144hz bir monitör aldım. Lakin son zamanlarda Pubg, Apex, Bf5 tarzı oyunlar oynuyorum. Ultra ayarlarda ortalama 75 fps alabiliyorum. Ki bu tip oyunlarda fps ve hz nin önemli olduğunu biliyorum ama low ayarlarda da açıkçası bu sistemle oynamak istemiyorum. Sizde yanlış bir monitör mü seçmişim? Sonradan bu monitörden mi alsam dedim? Samsung LC27FG73FQMXUF 27" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Curved Oyuncu Monitor sizin tavsiye ve önerileriniz nedir öğrenebilir miyim? birde bu Samsung monitör kullananların yorumlarını alabilir miyim

    Ryzen 5 2600x
    Zotac rtx 2070 amp extreme
    Asus b350 plus anakart
    16gb ram 3000mhz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 18 Mart 2019; 17:25:50 >



  • sistemin yazmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asko56

    sistemin yazmıyor
    Pardon eklemeyi atlamışım. Düzelttim mesajımı
  • 2k da 75fps alman normal
  • Nasil keyif aliyorsaniz oyle oynayin. Genel olarak yorum yaparsak, PUBG, Apex, BF gibi oyunlari rekabetci sekilde, kazanmak icin oynayacaksaniz yuksek FPS size oyun icinde avantaj getirecektir. Bu sebeple bu oyunlarda gorsellikten cok yuksek FPS ile birlikte dusman gormeyi kolaylastiracak ayarlar secilir. Sizin icin gorsel kalite onemli oldugu icin 2k almaniz uygun olmus diyebiliriz. Keyfini cikartmaya bakin baska monitor alsaydim daha iyi mi olurdu gibi dusunceler ile israf yapmaya gerek yok, gayet guzel sisteminiz var.
  • Bu quantum dot paneller çok iyi. Yeni Samsung TV'ler de bundan var hep. Görüntü çok fena Özellikle yerinde incelersen kafana daha iyi yatar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.