Şimdi Ara

Monitör Işık sızması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Forumdaşlar, sizlere birşey danışmak istiyorum 3 - 4 gün önce Hepsiburada dan bir '' VA panel Curved '' Viewsonic Vx3258-pc-mhd model bir monitör satın aldım. Monitör geldi piksel sorunu yok fakat sol alt ve sol üst te ışık sızması olduğunu fark ettim aslında 4 tarafta var ama sağ taraftakiler karanlıkta o kadar belli olmuyor. Çok az yani oda normal diyorum. biraz araştırdım kimisi monitörlerde ışık sızması normaldir diyor kimisi değil, diyor. Sizce ne yapmalıyım değişime gönder melimiyim yoksa gerek yok mu.? Telefon ile çektiğim fotoğrafı da ekliyorum.
    Not: telefonun çektiği ile benim gördüğüm farklı telefon parlaklığı artırdığı için fazla gösteriyor sızmayı ama sol tarafta ki sızmanın fazla olduğunu sizde fark edeceksiniz. Şimdiden teşekkürler.
    Monitör Işık sızması

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • curved panellerde genelde olan sorun bu ışık sızması hocam samsung da bile olabiliyor o yüzden curved ten uzak durdum hep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 10 Şubat 2020; 19:52:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık sızması testi komple siyah ekranda yapılır. Bu şekilde bir yeri parlatırsan tabiki ışık sızması olacak. Bizim paramızın değersizliğinden çok para verdiğimiz için iyi birşey aldığımızı sanıyoruz ama bu ürünlerin panelleri giriş seviyesi, görüntü konusunda çok birşey bekleme.
  • Kullandığım bütün monitörelerde ışık sızması az veya çok var.eğer çoksa loş ışıkta film seyrederken Karanlık sahnelerde çok belli olur ve beni rahatsız eder.eğer az bir sızma ise pek belli olmaz önemli değildir.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Komple siyah ekran da da yaptım testi. Giriş seviyesi monitörden kastınız nedir bilmiyorum ama ben aldığım ürün dünyanın en iyi monitörü gibi bir iddiam yok zaten. Viewsonic 2000 2500 TL bandında ki bir monitörü 2019 yapım. Ben gerekli bilgileri edindim yani bu monitörlerdr genel bir sorun özellikle va ve ips paneller de. O lede geçince ancak tamamen ortadan kalkacak gibi görünüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pars.42 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.