Şimdi Ara

Monitör askı aparatı (monitor mount) ** TAVSİYE EDİYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
14
Favori
17.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt
    Aslında monitör askılarının ölçüleri standarttır. Genel olarak VESA 75x75mm yada 100x100mm oluyor. Uymamasını anlayamadım gerçekten..
  • Dediğin gibi, askıda o iki ölçünün de desteği var. Gördüğüm kadarıyla sorun şu:

    Bazı monitörlerde vesa delikleri monitörün arka yüzeyinde biraz daha çukur bir bölmenin içinde oluyor (Sanal Dilenci'nin monitör o monitörlerden biri). Askının monitöre takılan kısmı da oraya sığmamış. Sanal Dilenci de oraya sığdırmak için kenarlarını taşlayarak küçültmüş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-SABER -- 31 Temmuz 2019; 20:56:18 >
  • Nehars kullanıcısına yanıt
    2 Temmuz'da ali'den Türkiye depo çıkışlı F100 USB 3.0 olan modelini 37.55$ almışım.
    Aras ile göndermişlerdi.
    Şu an Türkiye Depoda yok gözüken ALİ'de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ney69 -- 20 Kasım 2019; 15:14:58 >
  • Burada alışveriş yapan arkadaşlara sorum bu satıcıdan alış yaptım 3 gündür kargo bekliyor ayrıca satıcı mesajları da okumamış gördüğüm kadarıyla. Bu normal mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trn

    Burada alışveriş yapan arkadaşlara sorum bu satıcıdan alış yaptım 3 gündür kargo bekliyor ayrıca satıcı mesajları da okumamış gördüğüm kadarıyla. Bu normal mi ?
    Nereden satın aldınız? Link var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanalgezgin

    Nereden satın aldınız? Link var mı?

    Alıntıları Göster
    Hocam geldi ertesi gün :) Son gün kargoya verdik yazdılar sabahına geldi aras ile. Ben f300 modelini aldım gerçekten harika bir alışveriş oldu. Fırsatınız varken kaçırmayın ilgilenenler bir daha gelmez bu kadar ucuza...
  • Konuyu açan arkadaş...

    Allah razı olsun...Bir haftadır tırmalıyordum 360° rotasyona sakip haraketli bir mönitör aparatı bulmak için.Türkiye'de satılanlar pahalı derken senin konuyu gördüm.Aliexpresse bakayım derken baktım ki Türkiye depaları varmış.

    Sayende hem muadillerinden daha çok harekat kabiliyeti olan ,hem estetik hemde ucuz şekilde aradığımı buldum.Sağolasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKTeknisyen

    Konuyu açan arkadaş...

    Allah razı olsun...Bir haftadır tırmalıyordum 360° rotasyona sakip haraketli bir mönitör aparatı bulmak için.Türkiye'de satılanlar pahalı derken senin konuyu gördüm.Aliexpresse bakayım derken baktım ki Türkiye depaları varmış.

    Sayende hem muadillerinden daha çok harekat kabiliyeti olan ,hem estetik hemde ucuz şekilde aradığımı buldum.Sağolasın.
    Sizde sağolun, iyi günlerde kullanın ;-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de "Easy-Living" adli saticidan siparis ettim bekliyorum bakalim gonderecekler mi (4-5 gun oldu)? @Nehars bunlar sahte mi bir bakar misin? Sizin fiyatin yarisina Turkiyeden geliyormus.
  • Merhaba, şuan 25 ve 17 inch monitörler kullanıyorum ama kısa zamanda 32 inch bir monitör almayı düşünmekteyim. Ülkemizde satılan modellerden Dark VM22 modelini düşündüm.https://www.teknobiyotik.com/dark-dk-ac-vm22-2-adet-monitor-takilaben-amortisorlu-masa-monte-monitor-kolu.html
    ancak kullanan arkadaş da varsa birkaç sorum olacak,
    - ikea micke köşe masa kullnıyorum bu sebeple sırttan böyle bir modeli bağlayamam. masa üzerinde sadece 7 cm çapında bir kabloluk var. bu modeli aparatı ile kabloluktan mengenesi ile bağlayabilir miyim ?
    - monitör olarak max 27 inch destekliyor ancak kilo açısından kol başına 8 kg kaldırabildiğine göre 6 kg vs lik bir 32 inch monitörü de böyle bir modele bağlayabilir miyim ?
    - özellikle kullanan arkadaş varsa bu modelden monitör bağlantı noktası çift kollu mu yani yükseltme aparatı üzerinde her iki kolu da ayrı ayrı hareket ettirebilir miyim ? ürün açıklamalarında fotograflar farklı bütünleşik olarak ancak ürün tanıtımında ayrı ayrı olarak da takılabilineceği belirtilmekte ?




  • Ürün 4-5 günde elime geçti ve monte ettim (29" ultrawide ekranı) üründeki malzeme kalitesi çok iyi..tansiyon ayarı var yukarı aşağı için ve istediğiniz yerde kalıyor bu sayede.

    Sahtesini bilemem ama ben son derece memnunum.Hatta bir iki tane daha alma durumu oldu bir arkadaşa ama bulamadık.Zan ederim Türkiye deposunda ürün bitti ve diğer ülkelerden de gönderim ya yok ya çok pahalı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nehars

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    2 kollu önericeğiniz bir model var mı ?
  • Nehars kullanıcısına yanıt
    şimdilik elimde 24 inch var ama 32 inclik curved modellerden düşünüyorum. bunların kolları 8 kg kadar destekliyor diyor. merak ettiğim maks 27 inch destekli siyah Dark modelin bir koluna 32 inch (standsız yaklaşık 8-9 kglık) takılabilinir mi ? 27 inch üzerine çıkılabilinir mi ?
    bir de iki kollu olup bir platformda kolları birbirinden bağımsız bağlanan bir model göremedim. VM22 de özelliklerinde bu şekil olabilir gibi gösteriliyor ancak tek hazneden iki kol çıkıyor inceleme videolarında. Kol için önericeğiniz bir marka var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.