Şimdi Ara

Mondeo trendin titaniuma dönüşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2008 2009 mondeo lara bakıyorum (2.0 tdci) , 2009 da makyajda düzeltilen ciddi bir sorun var mı, jantlar vs gibi görsellik üzerine değişimler mi? Benzer kilometrelerde 2008 ve 2009 lar arasında ciddi fiyat farkı var, anlam veremedim buna. (10 bin lirayı buluyor)

    Bir diğer konuda trend titanyum farkı, donanım dışında konfor açısından bir fark var mı? Koltuk döşemeleri farklı ilanlarda gördüğüm, koltuk kalitesinde rahatlığında bir fark biliyor musunuz?
    sony cd çalar ve otm. kararan dikiz aynası hallediliyor, forumlarda okuduğum kadarıyla. convers yol bilgisayarı takılmaz heralde..
    Titanyumlarda istediğim gibi bir araç bulamadım, trend alıp bazı şeyleri değiştirerek hoşuma gidecek hale getirebilirim diye düşünüyorum, ne dersiniz?

    teşekkürler.



  • hocam sony cd çalar çokmu gerekli allah aşkına hangi araçta gördünüz sony cd çaları ford lardan başka sony olunca dahamı uzun ömürlü olucak cd çalar
  • benim bildiğim kadarıyla ön panjur, jantlar, renkli ekranlı yol bilgisasayarı, sony cd-çalar ve ön göğüs kaplama farklılıkları var. belki klasik ford hastalığı olan trendlerde arka kapı malzemeleri daha kalitesiz olabilir. birebir kıyas yapmadığımdan emin değilim fakat focusta hep böyle oldu. ek olarak esp'yi araştırın, hangisinde standart hangisinde değil diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

    hocam sony cd çalar çokmu gerekli allah aşkına hangi araçta gördünüz sony cd çaları ford lardan başka sony olunca dahamı uzun ömürlü olucak cd çalar


    hocam sony olsun, markası vs derdim yok. görsel olarak hoşuma gitmiyor trenddeki, alttaki ikisini bir karşılaştırın hangisi daha şık sizce? gözüme hoş gelsin istiyorum arabanın en çok göreceğim tarafları

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mondeo-2-0-tdci-trend-otomatik-guzel-bir-arac-48944086/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-garaj-arabasi-48907192/detay/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: joushkun

    benim bildiğim kadarıyla ön panjur, jantlar, renkli ekranlı yol bilgisasayarı, sony cd-çalar ve ön göğüs kaplama farklılıkları var. belki klasik ford hastalığı olan trendlerde arka kapı malzemeleri daha kalitesiz olabilir. birebir kıyas yapmadığımdan emin değilim fakat focusta hep böyle oldu. ek olarak esp'yi araştırın, hangisinde standart hangisinde değil diye.


    ön göğüs kaplamada fark olduğunu bilmiyordum, dikkat edicem farkı anlamak için, yine de çok önemsemem sanırım.
    daha çok ses izolasyonu, ve konforu ile ilgileniyorum, onda da pek farkedecek bişey yok gibi.
    Esp yi araştırıcam ben hepsinde standart var sanıyordum.
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.