Şimdi Ara

mondeo mk3 arıza lambası sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba.benim de bir sorunum var :) sorun mu değil mi ona da karar veremedim aslında ama başından geçen varsa fikir alışverişi yapmak isterim..
    benim aracım 2004 mondeo benzinli. aracımdaki sorunu şöyle kısaca anlatmaya çalışayım umarım yardımcı olan birisi çıkar.
    aracımda arıza lambası yanmaya başladı.servise gittim 2.ve 3. silindirde ateşleme sorunu dedi pc ye bağlayınca, hemen bobin olduğunu düşündük ve değiştirdik, fakat düzelmedi.sonra buji buji kablosu ve bobin set olarak değiştirdik.yine düzelmedi.sonra enjektörlerden olduğunu düşündük onu da değiştirdik.yine düzelmedi en son ustam sente atlamıştır dedi.açtık baktık atlamış hakikaten fakat yine düzelmedi.
    işin ilginç tarafı arıza lambası ayağımı gaz pedalında belli bir süre mesela 2-3 dk sabit tutunca yanmaya başlıyor.yani şehir içi sürekli gaz fren vites değiştirme yaptığım için yanmıyor.ama uzun yola cıkınca sabit gazda giderken yanıyor.
    işin diğer ilginç tarafı ben bu araca 30bin km dir böyle biniyorum ve araçta hiç bir sorun gözükmüyor çekiş mükemmel herhangi bir titreme güç kaybı kesinlikle yok
    evet arkadaşlar böyle bir olay yaşayan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.
    (olayı ankara otokoç a ilettik onlarda araştırıyorlar neden kaynaklandığını çözebilirsek buradan paylaşıcam)..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.