Şimdi Ara

MONDEO 2012 TDCI Selective

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar herkese iyi gunler, manuel viteste karar kildigimdan beri farkli araclara yoneldim. mondeo dusunuyorum, en az 4-5 sene binmek istiyorum, bu sebeple 20-30bin km lerde bir arac alip 70-80 binlerde satmayi dusunuyorum. Deri koltuk ve xenon da tercih ettigim donanimlar bu sebeple selective paket bana uyuyor. Fiyat arastirmasi
    yapinca Focuslar 56-57 bin mondeolar ise 63-64 bin liraya alinabiliyor. Motor ayni olunca acaba mondeonun bir falsosu kronik arizasi mi var ya da focustan cok fazla artisi yok mu gibi sorular olustu kafamda. 2004 ten beri de ford kullanmadim, oneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • Aracın herhangi bir kusuru, falsosu falan yok. Hatta segmentinde bana göre premiumların ardından başı çeken bir araç.

    Tutulan bir araç olmadığı için ikinci elde uygun fiyatlara bulunuyor.
  • Siz mondeo'nun tutulmadığını nerden çıkardınız ki? ve neden tutulmuyor?? Mondeo filo kiralama firmalarının üst sınıf müşteriye verebileceği en üst düzey, en sorunsuz, parçası en fazla ve en ucuz araçlardan biri, ayrıca araç cumhurbaşkanlığı ve başbakanlığın vazgeçilmez aracı, stabil ve güçlü motor bir araç. sıfırı 82.000 olunca 2. eli 62-65000 bandında gezmesi çok normal, eğer insignia'nın 2.el fiyatlarına bakarsanız bu aracın 2. elini çok güzel kıoruduğunu görürsünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.