Şimdi Ara

Moleküler Biyoloji Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bir moleküler biyolog olarak bu konuda meraklı olan herkese yardımcı olacağını düşündüğüm bir site kurudum. Site daha çok bu alanda merak edilen soruları cevaplamak üzerine kurulu olacak. Laboratuvarda deney yaparken aklınıza takılanları soracağınız, kullanılan malzemelerin neden kullanıldığı vb. şeklinde olacak. Ama bunun yanında güncel olaylar COVID-19, CRISPR-Cas9 gibi güncel, bilim dünyasında yeni konular hakkında da yazacağız. Güzel bir Türkçe kaynak olacağını düşünüyorum.

    Merak eden arkadaşlar siteyi gezebilir, soru sorabilir. Site daha yeni açıldığı için içerikler gün geçtikçe artacaktır ve tasarımda daha kullanışlı olacaktır diye düşünüyorum. Önceden de blog yazıyordum oradan edindiğim bilgilerle beraber güzel işler yapmayı düşünüyorum.

    Linki buraya bırakıyorum: Moleküler Biyoloji

    Sitedeki kaynakların güvenilir olmasına özen gösterilecek, ilgili makalelerden bilgiler toplanıp derlenecektir. Yazılar bu alanda en az yüksek lisans derecesine sahip arkadaşlarla yazılacak. Fikir tavsiyelerinizi sayfaya da yazabilirsiniz buradan da belirtebilrisiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.