Şimdi Ara

modifiye araç muayenesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
54.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir Tüv Türk çalışanının aramızda olması güzel;cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Xenon farlarda far yıkama olmalı demişsiniz,fakat benim aracım 2004 Astra H Eegance ve farlar fabrika çıkışlı orijinal far.Ama far yıkama yok,illa far yıkama mı taktırmam lazım?Hangi mantıkla far yıkama talep ediliyor acaba?İkinci sorum arabada body kit denilen alt marşpiye,ön ve arka alt tampon ekleme var,abartılı değil,standart bir body kit.Muayeneden geçer mi?Teşekkürler
    quote:

    Orjinalden alıntı: tvt


    quote:

    Orjinalden alıntı: ozzyouz

    xenona bile laf ediyorlarmış ... sanırım angellarda nanay :S

    xenon farlı araçlarda balst ve far yıkama sistemi olması lazım...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: eldorado06


    quote:

    Orjinalden alıntı: tvt

    aracınızı muayeneye korkmadan götürebilirsiniz.Ses sistemi için ya sökmeniz gerekli yada proje çizdirip ruhsatınıza işletmeniz lazım.İç aydınlatma ve çamurluk problem olmaz.


    ses sisteminin ne gibi problemi var anlamadım.


    aynen ha bi o kalmıştı onadamı bakıyolar projeyi çizer ruhsatın arasına koyarım :D nese sökeriz neyseki bu işten anlıyoruz

    bu arada jantlarada karışıyolarmı bi karışmadıkları aracın şöförü heralde :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tvt

    mrb arkadaşlar mesajlarınızı okuyorum ben tuv çalışanıyım size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.korkmanıza gerek yok

     modifiye araç muayenesi




    Anlasılan sende bisey bilmiyosun... Klasik duz mantık hesabı yok yıkama olsun yok su olmasın yok efendim bunu sök bunu tak... Bizlere bu isin sebebleriyle anlatırsan seviniriz... Örnegin mercekli bir xenon farda yıkama olması sartının sebebini bize bi acıklarmısın???




  • beyler bende 106 gti var 1997 model ful modifiyeli ama hepsinin projesi cizildi ben aldığımda kaza gecirmişti 3.5 milyara aldım sarı renk di de aracın yarısı yokdu :)) kaportacı oldum için 2 ayda kaportayı toparladım tampon şemları cizdirdim arkadaslarıma birebir aynısını yapıp taktım. rüzgarlık sipariş ettik projesi içinde geldi onuda monte ettik. motorunu söküp mustang dan cıkma v8 motor takıldı 4800cc siyah cam taktım ( film deil ) devil egsoz taktırdım bi arkadasıma gayet uyumlu oldu lastikleri bayabi kalınlaştırıldı özel yapım çelik jant takıldı göstergeleri x-type marka göstergelerle deişti ve x-type marka 2 adet 7.5 litrelik nos tankı takıldı özel yapım yarış direksiyonu ve cobra helikopterden cıkma filtre takıldı motoruma muayneye gittiğimde daha girer girmez adam maşşallah modeli nedir diye sorduğunda made in cenk dedim gülümsedi baya incelediler cok cok incelediler hatta adam herşeyi nasıl ruhsatına işlettin diye sordu orası bize kalsın müdür sen yapman gerekeni yap dedim. sadece egsozumu görültülü buldular onuda orda arkadasım halletti fiber kit takıp egsozu susturdu şaşırdılar :)) babam istanbul gazi osman paşa emniyet müdürü onun sayesinde ben pek sıkıntı yaşamadım ama babamın adınıda vermedim hiç cidden aracı hurdadan alıp modifiye edip ruhsat cıkarsanız bile muayneden gecersiniz sadece doğru düzgün modifiye yapın benim motorumda helikopiter parçalarıda var ama farketmediler bilde 4800cc normali ben 9000cc yükselttim ön ve arka cekişli ayrıca. 400km den sonra araç kendini sola savuruyordu onuda kaza yapınca cözdük :))





  • quote:

    Orijinalden alıntı: c33nk

    beyler bende 106 gti var 1997 model ful modifiyeli ama hepsinin projesi cizildi ben aldığımda kaza gecirmişti 3.5 milyara aldım sarı renk di de aracın yarısı yokdu :)) kaportacı oldum için 2 ayda kaportayı toparladım tampon şemları cizdirdim arkadaslarıma birebir aynısını yapıp taktım. rüzgarlık sipariş ettik projesi içinde geldi onuda monte ettik. motorunu söküp mustang dan cıkma v8 motor takıldı 4800cc siyah cam taktım ( film deil ) devil egsoz taktırdım bi arkadasıma gayet uyumlu oldu lastikleri bayabi kalınlaştırıldı özel yapım çelik jant takıldı göstergeleri x-type marka göstergelerle deişti ve x-type marka 2 adet 7.5 litrelik nos tankı takıldı özel yapım yarış direksiyonu ve cobra helikopterden cıkma filtre takıldı motoruma muayneye gittiğimde daha girer girmez adam maşşallah modeli nedir diye sorduğunda made in cenk dedim gülümsedi baya incelediler cok cok incelediler hatta adam herşeyi nasıl ruhsatına işlettin diye sordu orası bize kalsın müdür sen yapman gerekeni yap dedim. sadece egsozumu görültülü buldular onuda orda arkadasım halletti fiber kit takıp egsozu susturdu şaşırdılar :)) babam istanbul gazi osman paşa emniyet müdürü onun sayesinde ben pek sıkıntı yaşamadım ama babamın adınıda vermedim hiç cidden aracı hurdadan alıp modifiye edip ruhsat cıkarsanız bile muayneden gecersiniz sadece doğru düzgün modifiye yapın benim motorumda helikopiter parçalarıda var ama farketmediler bilde 4800cc normali ben 9000cc yükselttim ön ve arka cekişli ayrıca. 400km den sonra araç kendini sola savuruyordu onuda kaza yapınca cözdük :))



    Bi an gerçek olabilir mi diye düşünmedim değil



    quote:

    Orijinalden alıntı: c33nk

    hocam ben isviçreden 50bin euro ya yani 1 ev parasına kılıc getirttim orda bi ustaya yaptırttılar kılıc 67cm kalınlıktaki bi ağacı tek vurusta kesti. bizim evin demir korkulukları vardı onlara vurdum onu kesti babamın celik sepeti vardı ona vurdum ortadan ikiye böldü enson olarak eyüp karagümrük macında arkadas cıkarttık bi karagümrüklünün kolunu koparttı 6 yıl hapis yattım sucsuz olduğum halde pek tavsiye etmem hiç bılasma öle işlere acaip keskinler ben evlerin duvarında yarıklar acıyodum körleşmiyodu düşün dehset bişey ama tavsiye etmem. kılıc bana ilk geldiğinde kampa gidicektim kılıc geldi japonyaya gittik ailemle birlikte kampa basladık dehset zor acının nebok olduğunu öğretiyolar aclık düşünce zeka zihin mihin nebok varsa öğretiolarda bi deri bi kemik kalıosun bide dağda eğitim veriolar 21 yasına geldiğinde dövüştürüyolar ordaki öğrecilerle benim omzumu kesmişti manyağın birisi bizimkileri arayıp kamptan ayrıldım orda bi cocuğun bacağını kopardılar birinin kafasını ucurdular tamamen yasa dışı cok vahşide.. türkiyeye geldik kılıçla birlikte arkadasda karagümrüklüyü doğradı yok yere hapis yattık evlenemedimde kız terk etti nerdeee adalettt !!!!.



    hayal gücünüz bayağı geniş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorenadesign -- 7 Nisan 2011; 1:32:09 >




  • sonrada uyandınız sanırım :D
  • profil detayı sayfasından bakın hangi yorumlar yapılmış
    BİDE onları okuyun arkadaşlar
    harika bir ruh hali :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temples -- 7 Nisan 2011; 15:34:11 >
  • Ön logo iptalli panjura hiçbirşey demiyorlar. Aracın dış ışıklandırma sistemlerinin tümü eksiksiz çalışmalı (Farlar, stop lambaları, sinyaller) Ön takımlar, fren sistemi, yağ kaçakları, emniyet kemerleri vs. en önemlileri bunlar. body kit e birşey diyeceklerini sanmıyorum. Bende orjinal dışında jant vardı geçtim. Ses sistemi falan bakmıyorlar alakası yok.
  • egzos sistemin de ilk baktıkları orijinal katalizörünüzün yerine olup olmadığı.. far ayarları, emniyet kemerleri ve egzosun son susturucuna çok dikkat ediyorlar.. jant için karşınızdaki insanın insiyatifine kalmış.. görmezden gelir geçirirde , değişmiş der geçirmezde .. jantı geçtim lastik ebadınızın bile aracın orijinal ebadıyla aynı olması gerekiyor isterse geirmez.. geçemeyen arkadaşlarımız oldu.. tabi 76'lık egzosla da geçenler oldu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arfy

    egzos sistemin de ilk baktıkları orijinal katalizörünüzün yerine olup olmadığı.. far ayarları, emniyet kemerleri ve egzosun son susturucuna çok dikkat ediyorlar.. jant için karşınızdaki insanın insiyatifine kalmış.. görmezden gelir geçirirde , değişmiş der geçirmezde .. jantı geçtim lastik ebadınızın bile aracın orijinal ebadıyla aynı olması gerekiyor isterse geirmez.. geçemeyen arkadaşlarımız oldu.. tabi 76'lık egzosla da geçenler oldu :)


    245/40/18 lastik ve jantlarla geçtim. orjinal 205/55/16 bu arada yaptığım kazada sağ emniyet kemerim kendini kilitlemişti yani çalısmaz durumdaydı. sanırım bakmayı unuttular. geçtim muayeneden.




  • e dediğim gibi aslen ilk baktıkları onlar ama bende komple 76mm egzosla geçtim.. bu herkesin geçiceği anlamına gelmiyor .. bir arkadaşımız tamamen orijinal megan II RS ile neden jantların 17'' megane lar 16 '' denerek geçirilmedi .. al bide burdan yak :)
  • arkadaşlar ben modifiyeli peugeot 106 almayı düşünüyorum ama muayneden geçmesi bu kdr zormu alacağım arabada ön arka tampon değiştireceğim helezonları alçalttırırm bide pederin merivadan ses sistemini alırım egsoz felan taktıracağım bide angel far felan ama tırstım biraz muayneden nası geçirebilirim aldığım zaman aracı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 29 Haziran 2011; 20:08:52 >
  • farlara fazla takmıyorlar ama yaylar ve eksoz sorun olabilir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tvt


    quote:

    Orjinalden alıntı: MUSTAFA_84

    SELAM ARKADAŞLAR
    BENIM BMW E-36 ARABAM VAR.BU ARACIN RENGI SIYAH. BEN BU ARACI DISTAN KIRMIZIYA BOYATACAM. BU ARABAYI CIFT RENK (KIRMIZI-SIYAH) OLARAK RUHSATTA ISLETEBILIRMIYIM.

    mrb aracını boyattıktan sonra boya faturası al ve üzerine boya renlerinide yazdır.bu şekilde ruhsatına kayıt ettirebilirsin.


    dostum panpa olsak topil warmı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.