Şimdi Ara

MODERN WARFARE 3 TÜRKÇE DİL DESTEK FORMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet haklısınız bayrağımız yok ama bunun altında kalamayız derim, biz sesimizi yükselttim gerisi gelir PSN store açtırmadıkmıı sonye mail atmadıkmı babasının hayrına mı yaptırdı storeyi kitleyi gördü pazar büyük
  • Mail adresi yokmu?Bide mail örneği ingilizcesi olan bir arkadaş yazsın güzel bir metin zahmet olmazsa.Kuru kuru olmaz.
  • Türk bayrağı bile koymayan firmadan,dublaj bekliyorsunuz.Yapacak tek şey,ilk önce bir mail atacaksınız,sonra hiçbiriniz almayacaksınız oyunu.Adamlar 10bin satan oyunun satışı 100e düşünce o zaman farkedecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher
    Türk bayrağı bile koymayan firmadan,dublaj bekliyorsunuz.Yapacak tek şey,ilk önce bir mail atacaksınız,sonra hiçbiriniz almayacaksınız oyunu.Adamlar 10bin satan oyunun satışı 100e düşünce o zaman farkedecek.

    İlk defa sana katılıyorum geralt
    +1907
  • Pozitif düşünelim arkadaşlar şimdiye kadar oyunlarda hep türk bayrağı vardı felan sanki türkçe hayel bile edilemiyordu bundan 5 yada 6 sene önceleri

    EA bile oyunlarına türkçe destek veriyorsa başka firmalarda verebilir
  • Blackops ve modernwarfare2 icin activisiona turk bayragi ekleyin diye o kadar mesaj atmistik zamaninda.3.dunya ulkelerinin bile bayraklari varken ,bizim bayragimizi koymayan firma,dil destegini birakin,bence alt yazi bile koymazlar.Teske koysalar ama.
  • Binaların önünde kendinizi ateşe verseniz bile umurlarında olmaz diğer firmalara benzemez Activision anca aramızda para toplayıp versek belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Binaların önünde kendinizi ateşe verseniz bile umurlarında olmaz diğer firmalara benzemez Activision anca aramızda para toplayıp versek belki.



    para veririsek kuş dilini bile monte ederler orası ayrı
  • gönül isterki her oyunda türkçe dil desteği - altyazı desteği olsun ama bence bu oyuna dil desteği isteyeceğinize daha derin konulu - konuşmanın vurup-kırıp adam öldürmekten daha fazla olduğubir oyun için isteseniz bana daha güzel olur gibi geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

     MODERN WARFARE 3 TÜRKÇE DİL DESTEK FORMU


    Kendi imalatımdır. Hem mesajım hem katkım bulunsun babında....




    Of şunu gerçek hayatta ellerimde tuttuğumu bile hayal edemiyorum. Süper olmuş.Bu araada bu konu İmkansız'ın Felsefe dersindeki açıklaması olsa gerek. Daha Türk bayrağı yok.Bırakın siz Battlefield 3 ile uğraşalım.Call of duty zaten öyle süpersonic bir ingilizce istemiyor.6.sınıfa giden bir velet bile gayet rahat anlar. Tabi İngilizce dersi iyiyse. Battlefield 3 Forever.




  • Süper olur ya Türkçe olsa
  • mail atalım adresler ilk msj da mevcut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crow-

    mail atalım adresler ilk msj da mevcut



    Attım,hayırlısı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

     MODERN WARFARE 3 TÜRKÇE DİL DESTEK FORMU


    Kendi imalatımdır. Hem mesajım hem katkım bulunsun babında....



    Fena olmus hocam eline saglık
  • Sağolun arkadaşlar.
  • arkadaslar assagıdakı facebook lınkını verıyorum activision nın orda tr dıl destegı ıcın duvarına yazarsa herkes cok guzel olur

    http://www.facebook.com/ActivisionAssist?sk=wall

    ve actision nın maıl adresnı verıyorum herkes tr dıl destegı ıcın maıl atarsa ıyı olur

    support@activision.com

    herkes bı yandan yardımcı olursa ınanıyorumkı tr oynarız bu oyunu arkadaslar.herkese verın bu lınklerı ve verdıgınız arkadaslarınız tr dıl destegı uzerıne maıl ve facebook duvarına ısteklerını yazsınlar.sımdıden tskrler herkese
  • Bence artık bu girişimler gereksiz olmaya başladı.

    Sony kendi bünyesindeki oyunları sağolsun Türkçe dil desteği koydu o da dediğim gibi genel olarak kendi bünyesindeki oyunları diğer firmaların oyunlarında böyle bir durum yok.

    Firmaların Türkçe dil desteği koyması için acı bir gerçek var ki hiçbir neden yok. Politik olarak baktığın zaman tırt, dilinin dünya üzerindeki yaygınlığı genel olarak tırt üstüne adamların sana bakış açısı yine genel anlamda tırt.

    Herifler oyun yapıyor sadece önsiparişte milyon barajına vuruyor hatta geçiyor tutupta "aaa bak bin kişilik grup nedemiş" diyecek halleri yok. Olursa ancak şirketin bir hediyesi yada jesti gibi birşey olur onun dışında "Türkler istiyor umursamamak olmaz" gibisinden bir durum sözkonusu dahi olamaz.

    Bende her oyunda TR dil desteği olsun isterim ama yok adamlar afedersiniz bir taraflarına sallamıyor hatta onu geçtim Sony'nin bile ilerki projeleri ne olacak belli değil. Özgür Kirazcı gittikten sonra yeni gelen kişinin var mı demeçleri falan benim bildiğim yok. Sony'de yavaş yavaş geri adım atmaya başladı gibime geliyor.




  • ne yapalım oturup ağlayalım mı özgür kirazcı tek başına zaten bişey yapamaz sen yada ben yapamayız tek başımıza GOW 3 üklemizde 10.000 felan mı ne sattı bilmiyorum ama dahada fazla olabilir ,activision bizi sevmiyor bunu biliyorum çünkü fransızlar felan var aralarında AB Birliinden muhappatız ama nereye kadar böyle gidicek eninde sonunda kabullenicekler


    http://tr.wikipedia.org/wiki/Activision
  • crow kardesım yukarıda verdıgım actıvısıon un facebook sayfasında tr dıl destegı ıcın yazmıstım karsılıgını aldım

    Thank you for your post. We will forward this along.
    cevrısı
    Yazınızı için teşekkür ederiz. Biz birlikte bu iletecektir.

    orda benm gıbı arkadaslar dıle getırırse bunu olacagına ınanıorum.herkese ıyıgeceler ve ben kacar :)
  • benim yazıyada cevap verdiler aynı şekilde bende yatıcam birazdan iyi geceler herkeze
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.