Şimdi Ara

Moderatör Arkadaşlara 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diğer konu kilitlendiği için yeni konu açmak zorunda kaldım.


    "Merhaba, bu tür sitelerde bazı mesajlar silinir , bazı kişilerin üyelikleri askıya alınır . Forumun düzeni açısından bu tür işlemler yapılabilir ama sanırım bu gibi işlemler yapılırken kullanıcıya bilgi verilir. Bana bilgi verilmeksizin mesajlarım siliniyor , açtıgım konular bana kilitleniyor ve mesaj yazmam engelleniyor. Problem nedir ? Açıklarmısınız lütfen ? "

    şeklinde bir mesaj atmıştım.

    "Konuları yada mesajları silerken üyelere bilgi verme zorunluluğu yoktur, verilmez. Böyle bir uygulama da yönetici müsait olmadığından zaten mümkün olmamaktadır. "

    Moderatör arkadaştan bu şekilde bir mesaj geldi. Cevabı için teşekkür ederim. Ancak ,"Mesajlar bir şekilde silinir ve bunun bilgisi kullanıcıya verilmez . Moderatör arkadaş konuyu beğenmez ise siler ya da kilitler . İşinize gelir ise" tavrında bir mesaj beklemiyordum açıkçası moderatör arkadaştan. 2.5 senedir bu sitedeyim ve bugüne kadar yönetimden memnundum ki hiçbir moderatör arkadaşla muhattab olacagım bir durum oluşmamıştı. Digiturk ile ilgili açtıgım tüm konular benden habersiz ve bana bilgi verilmeden silindi ya da kilitlendi. En azından konunun neden kilitlendiği konu kilitlenir iken son bir mesaj olarak yazılabilir. Konuyu açan olarak buna hakkım oldugunu düşünüyorum. Hayır , biz sileriz ya da kilitleriz nedenini de açıklamayız denebilirm mi ? Böyle bir tavır kabul edilebilir mi ? Konu kilitleniyor ya da siliniyor ise bunun bir dayanağı olmalı ve bu gerekçe en azından 1-2 cümle ile açıklanmalıdır. Bu konuda en kısa sürede kilitlenecek ya da silinecek , bundan eminim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.