Şimdi Ara

Modemle internet çoğaltma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Yan komşumla ortak internet bağlatıyoruz. Fakat çekim gücü yeterli olmayacak. Bu yüzden bir arkadaşım tavsiyede bulundu, ana modem bir eve bağlanacak sonra o modemden bir kablo diğer eve çekilip başka bir modeme bağlanacak. Böylece iki istasyon olacak. Bu doğru mudur? Bana çok saçma geldi de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yanlış söylemişler .sizin eve takılcak olan cihaz acces point denen dağıtıcı cihazdır.modemden bir kablo ile interneti alır.kablolu veya kablosuz olarak modem gibi interneti dağıtır
  • Teşekkür ederim. Peki benim modemin çekim gücünü arttırmamın yolları nelerdir? Sinyal arttırıcı almak istemiyorum. Modemi, kullanılacak bölgenin merkezine yerleştirmem gerektiğini biliyorum. Bu ikisinin dışında bir de modemden kabloyla komşumun bilgisayarını Hotspot noktasına çevirebileceğimi biliyorum. Bunlar dışında bir yöntem var mı maliyeti düşük?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namikazenaruto

    Teşekkür ederim. Peki benim modemin çekim gücünü arttırmamın yolları nelerdir? Sinyal arttırıcı almak istemiyorum. Modemi, kullanılacak bölgenin merkezine yerleştirmem gerektiğini biliyorum. Bu ikisinin dışında bir de modemden kabloyla komşumun bilgisayarını Hotspot noktasına çevirebileceğimi biliyorum. Bunlar dışında bir yöntem var mı maliyeti düşük?

    farklı bir yöntem olcağını sanmıyorum bende evin bir yerinde az çekiyor.beton duvar olunca yapacak birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.