Şimdi Ara

Modemle bağlantı birden kopuyor,30 sn sonra geliyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet gerçekten insanı çıldırtacak bir problemle karşı karşıyayım.Yan odadaki netmaster marka modemime kablosuz bağlanıp normal bir şekilde interneti kullanıyorum.Sonra birden bağlantı kopuyor ve laptopum benim modemim dışında nerdeyse binadaki bütün modemleri görüyor.Yaklaşık bi 30 sn-1 dk boyunca kendi modemimi göremiyorum ve sonra geliyor yeniden bağlanıyorum.Biraz araştırma yaptım ama tamamen aynı bir problem bulamadım.Modeme kabloyla bağlı olan masaüstü bilgisayarımda bir sorun yok.Telefonumla modeme gayet rahat bağlanıyorum,laptopum da başka modemleri görüyor ama kendi modemimde sorun yaşıyorum.Bazen durup dururken bağlantı kopuyor çektiği zaman da sinyal gücü sürekli değişiyor.İşletim sistemim windows 7 home basic.Tavsiyesi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salo06 -- 13 Nisan 2012; 15:09:53 >



  • Kablosuz bağdaştırıcıyı kaldırıp yeniden yüklemen bence sorunu halledecektir, olmadıysa el ile İP ver bakalım neler oluyor..
  • aynı sorun bende de vardı netmaster müşteri hizmetlerini ara aynı bunu söyle onlar sorunu çözerler
  • Hocam nadir de olsa modemin güç adaptöründeki dalgalanmalardan olabiliyor. Çünkü milimlik bir değişme modemdeki bağlantıyı koparabiliyor. Bilginize...
  • Benim modemin adaptörü bozulmuştu dandik birşey aldım sürekli kopmalar olmaya başladı ilk başta servis sağlayıcıdan kaynaklanıyor diye düşündüm eve ekip gönderdiler.Görevli ekipte adaptörü değiştir bu yüzden olabilir kopmalar dedi orjinalini aldım bende kopma sorunu çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.