Şimdi Ara

Modemi Göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kablosuz ağ listesinde 20 çeşit ağ görebiliyorum ve başka ağlara bağlanabiliyorum ama modemim görünmüyor, bazen tek çizgi olarak görünse de bağlanmıyor. Evdeki başka bir laptop ise sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyor modeme. Win 8 yüklüydü hiç bir sıkıntı yokken bir anda oldu, format attım Win 7 yaptım, ilk bir kaç denemede sorun olmadı fakat sonra yine aynı hamam. Modeme reset attım, kanal frekansları değiştirdim, ağ adını değiştirdim, şifreleme türlerini değiştirdim, gizli ssid'den denedim, en güncel driver'ı indirip yükledim ama ı-ıh. Superonline tılgın modem. Müşteri hizmetlerini arıyorum "başka cihaz bağlanabiliyorsa modemde sorun yoktur, teknik servise götürün" diyorlar, teknik servis "başka ağlara bağlanabiliyor sorun modemde iss ile görüşün diyor" topu birbirlerine atıyorlar anlayacağınız, ben de öyle ortada kaldım.



  • Iss in yapabileceği birşey yok. Modemde farklı şifreleme türlerini denedini mi? Wpa, 2, Wep vs. bağlantı adını gizleyip de diğer ağ ile isim belirtip bağlanmayı denediniz mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai35

    Kablosuz ağ listesinde 20 çeşit ağ görebiliyorum ve başka ağlara bağlanabiliyorum ama modemim görünmüyor, bazen tek çizgi olarak görünse de bağlanmıyor. Evdeki başka bir laptop ise sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyor modeme. Win 8 yüklüydü hiç bir sıkıntı yokken bir anda oldu, format attım Win 7 yaptım, ilk bir kaç denemede sorun olmadı fakat sonra yine aynı hamam. Modeme reset attım, kanal frekansları değiştirdim, ağ adını değiştirdim, şifreleme türlerini değiştirdim, gizli ssid'den denedim, en güncel driver'ı indirip yükledim ama ı-ıh. Superonline tılgın modem. Müşteri hizmetlerini arıyorum "başka cihaz bağlanabiliyorsa modemde sorun yoktur, teknik servise götürün" diyorlar, teknik servis "başka ağlara bağlanabiliyor sorun modemde iss ile görüşün diyor" topu birbirlerine atıyorlar anlayacağınız, ben de öyle ortada kaldım.

    Aynı sorun ben de de olmuştu, laptopun garantisi olduğundan servise verdim anten değiştirdiler olmadı, tekrar götürdüm wireless driveri kaldırıp yeniden yüklemişler olmuştu. Aynısını bir dene, yeni sürücüyü indirip eskisini kaldırarak yenisini kur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 13 Mayıs 2013; 22:38:12 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KillForYou!

    Iss in yapabileceği birşey yok. Modemde farklı şifreleme türlerini denedini mi? Wpa, 2, Wep vs. bağlantı adını gizleyip de diğer ağ ile isim belirtip bağlanmayı denediniz mi?


    Yani binada 20 tane aynı marka fiber modem var görüyor hepsini, ben modemden kaynaklı olduğunu düsorum. Donanım ya da yazılım kaynaklı bi problem yaşıyorsa tılgın marka modemle, diğerlerini de görmemeli. Şifreyi bile kaldırdım komple, görünmüyor ağ listesinde. Bağlantı adını da gizleyip denedim evet.

    quote:

    Orijinalden alıntı: cmldrs

    Aynı sorun ben de de olmuştu, laptopun garantisi olduğundan servise verdim anten değiştirdiler olmadı, tekrar götürdüm wireless driveri kaldırıp yeniden yüklemişler olmuştu. Aynısını bir dene, yeni sürücüyü indirip eskisini kaldırarak yenisini kur.


    Wireless driverı defalarca kaldırıp yükledim, hatta format attım da wireless'ın kendi sitesinden son sürümü indirip yükledim.

    Saçma sapan bi durum yani, ihtimal de veremiyorum bir şeye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai35 -- 14 Mayıs 2013; 14:40:30 >




  • Birebir aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum aylardan beri çözemedim . Evin içinde kablolar yüzünden ip atlayarak geziyorum , iphone ile bağlanıyorum ancak bilgisayar kablosuz ağı görmüyor bu gün dsmat net e geçtim tp link modem verdiler onu kurdum başta sorunsuz çalıştı akşamüstü kırmızı çarpı çıktı , yeniden başlatınca da kayboldu . Bundan önce airtires kullanıyordum o da iki hafta idare etti sonra kablosuz bağlantı bir anda kayboldu

    Bu sorunun çözümü ne olabilir .

    Wap wap2 hepsini denedim .
  • Modem ayarlarına girdim kanal auto yazıyordu 13 denedim olmadı , 6 denedim şimdi bir anda bağlandı kablosuza
  • bilgisayarı yeniden başlatınca tekrar gitti kabloyla bağlanıyorum .

    düzeltme : bir süre sonra kırmızı çarpı çıktı , ağları unut dedim , yeniledim , kendi ağımı bulduktan sonra bir daha şifre yazıp bağlandım oldu .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttszgn -- 23 Ekim 2013; 20:57:36 >
  • üzerinden epey zaman geçmiş ama benim modem superonline tilgin modemdi, onu pirelli ile değiştirince sorun düzelmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.