Şimdi Ara

Modeme açtığım portlar kapalı gözüküyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • msnnsm kullanıcısına yanıt
    resimdeki dns ler turktelekoma ait. ip adresinizde resimde yazan yerde olması gerekiyor. siz ip adresinizi yanlış buluyor olmayasınız. şurdan bakıp karşılaştırın. resimda yazan ip ye port taraması yapın.

    http://www.ipsorgu.com/
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Sizin verdiğiniz adreste de 88'le başlayan bir ip var hocam. Modemdeki adresi verdiğiniz programa girdiğimde 23,80,443 gibi portları açık buluyor ama benim açtığım portlar yine kapalı. Şu an anlam veremedim ne olup bittiğine.
  • msnnsm kullanıcısına yanıt
    o modemdeki ip adresini bana özel mesaj atabilir misin. bakalım arayüz ekranın açılacak mı?
  • Sorunun kaynağı ttnet'miş sanırım. Wan ile normal ip'nin farklı olması durumunu araştırdım biraz. Isp'nin yaptığı bir olaymış. Burada anlatıyor biraz. Port forwarding'i de engelliyormuş.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Carrier-grade_NAT#Disadvantages

    İnternette şu tarz bir açıklamasına da denk geldim;

    Your router is indeed behind another router performing address translation. Chances are your internet provider is doing carrier-grade nat. As to 'why?', ISPs do this to overcome an IPv4 address shortage. This way, they can provide internet access to many customers using just one public IP.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msnnsm -- 13 Ağustos 2016; 1:13:29 >




  • Hocam hort olacak ama aynı sorun bendede var.Bir çok yöntem denedim olmadı."Sorunun kaynağı ttnet'miş sanırım. " demişssiniz ttnet ile iletişim kurarak sorunu çözebildiniz mi?
  • bi hortta benden gelsin, gameranger için port açtım normalde hiç bir sorun yoktu ama port check sitelerinde hep kapalı gözüküyodu. bugün girdiğimde gameranger a port kapalı falan diye uyarı verdi. biraz araştırdım bi kaç yol denedim düzelmedi, en son tesadüfen google dns kullanıyordum onu kaldırdım düzeldi port şuan açıldı tekrar. hala port check sitelerinde kapalı gözükmesine rağmen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.