Şimdi Ara

Modem üzerinden uzaktan ip kamera izleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
111.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selamün aleyküm svr -960 kayıt cihazını nternetten izlemek istiyorum
    yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar sorunun kısa ve öz ü aldığınız dvr lar dandik çin malı cihazlar...activex leri microsofttan onaylı olmadığı için sertifikalı olmadığı yüklemek ve izlemek zahmetlidir...
    kayıt yapsın bize yeter mantığı ile alınan ucuz çin malı cihazlar...sonra böyle sorunlar çıkıyor..çözümsüz değil fakat uğraşmanız gerekir..güvenlik ayarlarından activex yüklemelerini etkinleştir yapmalısınız hepsini explorerden yada en kısa çözümü programını kurun ordan izleyin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknologs


    quote:

    Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

    1: Dediğim gibi sistemi bilmen lazım IP kameralarda dvr kartı sistemi olmaz ağdan çalışır.
    2: Eğer sistem DVR sistemi ise kullandığınız programın ismide DVR-ABC gibi mavi renkli bir yazılım ise onun kurulu olduğu klasörde Net Player isimli özel bir uzaktan izleme programı vardır ancak onla izlersin bazı arkadaşlar activexten bahsetmiş alakası yok.
    3: Eğer DVR programı ise portlar sabittir. 9000-9001-9002 bu 3 portu modemin NAT kısmında tanıtırsan Net Playerdan dış IP adresi tanıtarak izleme şansın var birtek. Yanlız Net Player kullanıcı adı ve şifresi ister. DVR yazılımın Ayarlar kısmından ( Kullanıcı ) ingilizce ise User sekmesine tıklayarak Admin veya farklı bir kullanıcı açıp ona şifre vererek Net Playerdan kesin bir sonuç alırsın takıldığın yerleri sor ama sorarken sistemi iyi bil


    valla pes..yarım yamalak anlıyorsun millette doğru sanıcak

    Ne gariptir ki halen DVR kartından web browser ile izletebilen çıkmadı ama hepiniz üstat kesildiniz Kardeşim eski tip kartlar desteklemiyor ötesi yok işte bunun aksini iddia etmeyin ediyorsanız da kanıtlayın. Bu kadar basit işte madem ben bilmiyorum kanıtla bende inanayım. 3 yıldır kuruyorum tamir ediyorum bu lanet olası kartları, cihazları.




  • Arkdaşlar evimde wirelles tp lin 5210 var acayip güçlün dağıtıcı evimizin önündeki aracıma doğru bir ip kamera istediğim zaman ip den girip izlemeyi istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.