Şimdi Ara

Modem- Telefon hattı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, modemi bağlı bulunduğu odadan alıp yan odaya bağladığımda internet sinyali alamıyorum, aynı hattı telefonla test ettim bir sorun yok fakat aynı yere modemi bağladığım zaman adsl ışığı sürekli yanıp sönüyor, dolayısıyla bağlantı yapamıyorum. sorunu nasıl çözebiliriz?? Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ac2x -- 9 Nisan 2010; 23:00:21 >



  • aynı derttten ben de muzdaribim, bir odadaki boş telefon hattına adsl modemi kullanabiliyorum, ancak telefonun bağlı olduğu hatta yine aynı şekilde splitter kullanmama rağmen bir türlü internet bağlantısına sahip olamadım, nasıl çözebileceğimiz konusunda fikri olan var mı ?
  • Bu konu başlığında yardımcı olacak arkadaşlar yok sanırım.Ama olsun benimde bir sorunum var olaki anlayan,yardımcı olacak bir arkadaş çıkarsa çok sevinirim.2 güne kadar internet ve telefonumda hiç bir sorun yokken birden bire internette telefonda gidiverdi.121 aradım elemanlar geldi kabloların kopmuş dedi yeni kablo aldım taktım.Şimdi telefon var internet yok,yani telefondan sinyal sesi geliyor splitter dan modeme takıyorum internet yok.Telefona bağlağım kabloyu direk modeme bağlıyorum yine net yok ama ışıkları yanıyor tabi.Anlayamadım ya sorun nedir. Bi kaç arkadaşa sordum ısrarla splitterdandır diyor ama ben öyle olduğunu sanmıyorum ki buna rağmen yeni splitter aldım eve gidince bağlıycam ama geçmiyecek eminim.Sizce ne yapmalıyım ???????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.