Şimdi Ara

Mobilite: LG G4 değerlendirmesi, ZenFone 2'ye rakip 4GB RAM'li yeni telefon ve dahası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Paralel ithalattan Galaxy s3 aldım. Yakalaşık üç yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.

  • videoyu izlerken g.gidiyordan mesaj geldi yaw :D

  • Sony z3 compact resmi garantili teleservice tarafından mağdur edilmiş ve tüketici hakem heyetine başvurdum. Yeni yasa ile ayıplı malın iadesi ve ya değişimi 6 ay olmasına rağmen televervice henüz 32 günlük cihazımı servis formuna kesinlikle onarım istemiyorum değişim veya iade istiyorum yazdırmama rağmen cihazımı onay almadan onardılar. Gidin paralel ithalat alın teleservice garantisiden çok daha iyidir. Teleserice garantili hiç bir cihaz almam.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Bende de Galaxy S3 var, maksimum 1,000 TLye telefon arıyorum en mantıklısı G2 gibi ama çok fazla şikayet var cihazdan. Sizce 1,000 TLye kadar en iyisi hangisi? Bir de WP alsam mı acaba? Limua 735 düşünüyorum ne dersiniz?


    LUMIA SERİSİNDE UYGULAMA AZ SIKINTI OLMAZ DERSEN LUMIADA 1 GB RAM S6 DAKİ 3 GB RAMA EŞİT GİBİ HIZI ÇOK GÜZEL STABİL TAVSİYE EDERİM( BİRAZ BEKLE 640 LA 640 XL GELECEK ONLARI TAVSİYE EDRİM)

  • PARMAK İZİ NASIL OLMAZ BENCE ÖNEMLİ BİR EKSİKLİK

  • ben de LG G3 vardı ve telefonumda kasasının altında ve üstünde çatlaklar vardı ve ekranının üst kısmında dokunmatik ekranını algılamıyordu ve ben paralel ithalattan almıştım ve 25 gün sonra sorunsuz elime ulaştı

  • Hepsiburada dan g3 aldim. Medcell garantili

    Klasik sorun olan ekran sararmasi yasadim. Hepsiburada bana medcell ile gorusun muhattabiniz onlar dedi. Neyse gorustum. Medcell hatanin benim oldugunu ve 500+kdv verirsem tamirat yapilacagini soyledi.

    Arastirdim ki ayni firma baskalarina da ayni oyunu yapmis..

    Neyse thm ye gittim olumlu rapor yazildi. Sonucu bekliyorum.



    Ne hepsiburadaya ne medcell e ne de diger sitelere guvenmeyin!



    Spotta olsa elden alin urununuzu.



    Thm lerin baktigi davalarin cogu internet alisverisleri!!

  • türkcell teleses garantili note 1 almıştım ekranda kararma problemi vardı gönderdim servisine benden hiçbir ücret talep etmeden ekran ve panelini değiştirmişler. Sorun çözüldü bidaha da sıkıntı yaşamamamıştım

  • İlk android ile tanışmam 2011de LG p 970 ile oldu.

    Telefon ile konuşurken yada bir şey dinler iken sanki gsm şebeke etkileşimi yapıyor gibi ses geliyordu. LG mecidiyeköy servisine ücretsiz kargo ile yolladım 3 gün içinde yapılmış olarak geri yollandı. Ardından bir kaç kez daha gitti hepsi sorunsuz halloldu. Takı düşürüp ekranı çatlamsı ile garanti dışı kalana dek.

    Sonra LG g Pro aldım LG tr garantili. 8.ayda alt tuş bölümde sorun çıktı servise götürdüm önce yazılımsal denildi eve şarj a takınca yine aynı oldu. Sorun batarya nın temas ettiği tırnaklar da imiş. Aşırı ısınıp alt bölgedeki kartta sorun oluşmuş değiştirildi sorunsuz şu an.

    LG gflex aldım bilişim mağazasından. Önce Tr garantili denildi. Sorgulama yapınca yok denildi. Mağaza müdür yardımcısı sağol sun ilgilendi LG bizzat aradı cihaz kodları ile araştırdı garantili olduğu anlaşıldı. Şimdilik bir sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 5 Mayıs 2015; 13:19:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdiki taktikleri isede şirketlerin arayıp kapatıyorlar 5 gündür 6 cevapsız cagri aldım 2si digiturk 1 suleronline 2 tanede tanıyamadıgım 0850 numaralar hahahah ulan her türlü bunlar bu işide cözdü hahahah

  • paralel ithalat xperia z2 aldım herhangi bir sorun yaşamadım.

  • Benim telefonumda piksel yanması var diye teknik servise verdim Servisin adı ARvato Teleservice. Öncelikle cihazınızda sorun bulunamadı dediler tüketici mahkemesine gideceğim söyleyince ekranı değiştiler. Tamirden gelen cihazın ekranı kenarından açık geldik içine toz alıyordu. Geri gönderdim bu sefer yapmışlardı ama telefon malesef yalama oldu ve 2-3 ay telefonsuz kaldım. Garantili olması iyi olacağı anlamına gelmiyor. Lanet olsun. Türkiye de böyle. Acaba İngiltere de Almanya daki teknik servisker nasıllar?

  • https://www.facebook.com/groups/423963967786578/

    lg g4 ile ilgili tüm bilgiler burada olacak..
  • Mesut abi, paralel ithalat aldım şimdiye kadar sürekli, hiçbir sorun çıkmadı.

  • LG Türkiye garantili g2 aldım şimdi gps sorunu var çok geç uydu buluyor servise vermek istiyorum ama Elazığ'da servis yok şimdi keşke paralel ithalat alsaydım diyiyorum ikisine de kargo ile göndermek zorundayım o kadar para da cebimde kalırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neronidas

    LG Türkiye garantili g2 aldım şimdi gps sorunu var çok geç uydu buluyor servise vermek istiyorum ama Elazığda servis yok şimdi keşke paralel ithalat alsaydım diyiyorum ikisine de kargo ile göndermek zorundayım o kadar para da cebimde kalırdı.


    bu neyin kafası Allah aşkına

    servisler arasındaki fark hizmette zaten

  • En iyisi çinden ucuz ve donanımlı cihaz almak çünkü türkiye ile arasında garanti ve vergi farkı iki katı fark var

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.