Şimdi Ara

MOBİLDEKİ google REKLAMLARına DİKKAT, PARA KAPTIRMAYIN( Tuzak var), OKUYUN (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
7
Favori
6.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benim amcam da bu şekilde astroloji kanalına abone olmuş bilmeden, haşırt 60 tl gibi bir ücret geçirmişler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 13 Mayıs 2016; 15:51:17 >
  • mobil ödemeyi kapattırsanızda fatura ödeme yansıtabilen şerefsiz VAS firmalar var, şimdi linkini bulamadım, birisinin başına gelmiş, bloğunda oldukça güzel yazmıştı.

    Başıma geldi 2 kez geldi, o yüzden biliyorum, btk'yada şikayet ettim. 1 tane faturayı iptal etmediler, 1 tanesi çemkirmekten al iade ediyoruz dediler.

    Şu şerefsiz VAS servisleri işletenler yapiyor; cepte clup ve burç servisini işleten kan emici itler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multigen -- 13 Mayıs 2016; 15:54:49 >
  • Arkadaşımın babasının başına gelmiş.Btkya şikayet oluşturmuştuk.Türkcellden gelen yanıt;(ödeme hala yapılmadı,ibanı nasıl ileticem)
    quote:

    Sayın x,

    x numaralı hattınıza ait faturalandırmaya ilişkin başvurunuz ulaşmıştır.

    Yapılan incelemede faturalarınıza Vidyomobi ve Gamifive 3699 Servisleri sebebi ile iki ayrı servis ücreti yansıtıldığı tespit edilmektedir.

    Gamifive, iOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar için geliştirilmiş olan ve web üzerinden yüzlerce oyunu sınırsız oynayabildiğiniz bir oyun servisidir.

    Servisten alınan bilgiler, x numaralı hat üzerinden 12.03.2016 tarihinde saat 19.21’de, Samsung SM-G920F marka cihazla ve 3G bağlantısıyla, mobile web’teki tanıtım sayfasına tıklayarak abonelik sayfasına gelindiği ve tüm kullanım şartarının yer aldığı sayfadaki “Onaylıyorum” kutusunu işaretleyip “TAMAM” butonuna basarak Gamifive servisine abonelik başlatıldığı şeklindedir.

    Abonelik süresince 40 TL ücretlendirme yaşandığını, aboneliğin 03.05.2016 tarihinde saat 14.14’de iptal edildiğini, yapılan işlem ve ücretlendirmede hata bulunmadığını, banka adı, iban numarası, ad-soyad bilgilerini BTK aracılığı ile şirketimize iletmeniz durumunda servisin müşteri memnuniyeti adına ücret iadesi yapabileceğini iletmek isteriz.

    Servis üyeleri Vidyomobi içerisindeki premium videolar arasında abonelikleri devam ettiği süre boyunca sınırsız video izleme hakkına sahip olurlar. Servis üyeleri üyeliklerini gerçekleştirdikleri Turkcell hatlarına tanınan üyelik yetkisi ile dilediği mobil cihaz üzerinden izleyebilmektedirler.
    Servisten alınan bilgiler, servise ait web sayfası üzerinden 07.03.2016 tarihinde abonelik sağlandığı, iptalin ise 23.04.2016 tarihinde gerçekleştirildiği şeklindedir.

    Hatta gönderilen SMS içerikleri aşağıda yer almaktadır;

    23/04/2016 18:02 ABONELIKLI SERVIS x Vidyomobi uyeliginiz iptal edilmistir. Yeniden uyelik baslatmak icin VIDYOMOBI yazip 5109 ye gonderebilirsiniz. MH: 2129873085

    03/04/2016 12:01 ABONELIKLI SERVIS x 3 gun sonra Vidyomobi aboneliginiz, vergiler dahil aylik 56 TL ye otomatik olarak yenilenecektir. Aylik servis ucreti haftalik 14 TL olarak tahsil edilecektir. Devam etmek istemiyorsaniz IPTAL VIDYOMOBI yazip 5109 ye gonderebilirsin. MH: 2129873085

    07/03/2016 18:36 ABONELIKLI SERVIS x En keyifli ve en yeni videolari cebinizden izleyebileceginiz Vidyomobi paketine hosgeldiniz. Aboneliginiz tum vergiler dahil ayda 56TL ye her ay yenilenecektir. Aylik servis ucreti haftalik 14TL olarak tahsil edilecektir. Haftalik ucret tahsil edilemezse gunluk 2TL ucretlendirilir. Servisi iptal etmek icin IPTAL VIDYOMOBI yazip 5109 a gonderebilirsiniz. MH:2129873085http://vidyomobi.com

    Sisteme kayıt olurken verilen onaylardan dolayı yapılan işlem ve ücretlendirmede hata bulunmadığını, servisin müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla 98 TL ücret iadesini 06.05.2016 tarihinde gerçekleştirdiğini iletmek isteriz.

    Saygılarımızla,
    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş
    12/05/2016 15:34:29

    Amaç tepkisiz kalanları söğüşlemek.Çok temiz para kazanıyorlar.Bizde muz cumhuriyetinde yaşadığımızdan bunlar ortalıkta türüyor.Tabi yağını kaymağını operatörler yiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 13 Mayıs 2016; 17:24:45 >




  • en güzeli faturasız hat kullanıp içinde 5tl den fazla para bırakmamak. en temizi.
  • Şimdi yine Avea 9230 dan "Mobil Faturanıza Yansıtmak İstediğiniz Türk Telekom Mobil Ödeme İşleminiz Başarı ile Gerçekleşmiştir" diye bir mesaj geldi. Bu ne anlama geliyor.Bir dahaki faturadadamı 14 lira kesecekler?Ben mobil ödeme servisini iptal ettirmiştim.BTK ne işe yarıyor bir yaptırımı yoksa..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aynısı başıma geldi. Bunumarakimincom a girdim gezerken sorgulayacağım bi numara vardı. Numara sorgulamaya tıkladığımda da onay felan almadan direk üye yapmışlar. 11880 in mobil sitesiymiş. Haftalık üyelik 4.9. Hemen iptal ettim ama 4.9 gitti gelmiyor geri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmadan uygunmobi diye biyerden mesaj geliyor.Tabi tıklamıyorum internetten bakam neymiş dedim.Aynı yöntemmiş.dikkat edelim.
  • Arkadaslar iki aydir benimdr basima geliyor.tarifenizi degistirdikten sonra bu olayi yasayan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler tüm hatlarımda mobil ödemeyi kapattim.
  • aynı şey benimde başıma geldi. İşaretledim o lanet kutucuğu iptal ettim mobil ödemeyi ama 14 TL ödeyecez. Sonuç alınamamış ama yinede yazmak lazım şikayetimvar a



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vstrix -- 19 Temmuz 2016; 13:08:47 >
  • Benzerini geçen hafta yaşadım. Facebookda bir videoya tıkladım faturaya 30 lira falan yansıdı. Müşteri hizmetlerini aradım iade etti. Bilmediğiniz videolara reklamlara tıklamayın.
  • mobil ödeme bir dolandırıcılık faaliyetidir ve türk telekomun bilgisi dahilinde yürütülmektedir. operatörler dolandırıcılık suçuna ortak olmaktadır.
  • yıl olmuş 2017 hala reklamsız browser kullanmayanları göstermiş dolandırıcılık.
    hem anraoid hem iosda sürüyle reklamları engelleyen browser varken neden insan reklam görmek ister ki?

    sokaktaki dayıyı amcayı teyzeyi anlarım ama hem bu forumu kullanıp hem bu tuzağa düşeni anlayamam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlena -- 29 Mart 2017; 9:2:17 >
  • Aynısını turkcell de yapıyor. Utanmadan "kutucuğu tıklayıp onay butonuna basmışsın" diyor. İnternete mi giriyoruz, alışveriş mi yapıyoruz belli değil.



    Duyduğuma göre mobil ödeme de bunu kapatmıyor. Yani ya tıklamayacaksınız ya da kontörlü kullanacaksınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce abone olduğuma dair mesaj geldi, durduk yere.Yanlışlıkla android uygulamasındaki bir reklama tıklamıştım, 1 yanlış tık yüzünden 5 TL'm gitti.Hattım da mobil ödemeye kapalı halbuki.Uygulamalardaki reklamlara dikkat arkadaşlar, mobil ödemenin kapalı olması sizi abone yapamayacakları anlamına gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbaps3 -- 8 Nisan 2017; 19:35:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.