Şimdi Ara

Mobil uygulama yapımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle doğru konu başlığına açıp açmadığımı bilmiyorum. Ayrıca muhtemelen daha önce açılmış bir konudur fakat bulamadım.
    Aklımızda güzel bir mobil uygulama projesi var, bir çeşit sosyal ağ (veya sosyalleşme ağı diyebiliriz). Sorunumuz ise uygulama yapımı, kodlama hakkında hiçbir şey bilmememiz. Uygulama yapımını kolaylaştıran programlar mevcut fakat biz daha profesyonelce bir şey olsun istiyoruz. Yazılımcı bulma uğraşına girmiştik fakat güvenilir bir insan olmasını istediğimizden çok kurcalamadık. Tavsiye ve yardıma muhtacız.



  • Nasıl bir yardım istiyorsunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim, nasıl yapacağımızı öğretecek biri, bizimle beraber bunu yapacak biri, bize öğretecek veya yazılım bilgisi olup da bunu yapabilecek kişileri nereden bulacağımıza dair bizi yönlendirecek biri... Ana sorun güven tabi. Mobil uygulama yapabilecek biri, eğer fikri de bulmuşsa kendi çıkarlarını gözeterek yalnız başına bunu yapmak isteyebilir. Bu sorunun üstesinden gelmek için en iyi yol nasıl yapılacağını öğrenmek olsa da bu da zaman problemini beraberinde getiriyor. Yani bir yardıma ihtiyacımız olduğu kesin fakat nasıl yardım edebileceğinizi siz söyleyin, açıkçası biz de tam olarak nasıl bir yardıma ihtiyacımız olduğunu bilmiyoruz.
  • Birine güvenmek zorundasınız. Yoksa hayata geçirme şansınız çok düşük.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfTheUnderdogs K kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılımdan ekmek yemek yazılım piyasasında yer almak istiyorsanız öncelikle kendiniz öğrenmelisiniz. BilgeAdam gibi eğitim kurumlarından temel bilgileri alıp kendinizi geliştirmelisiniz.

    İnternetten video sitelerinden ve daha farklı yerlerden bu işi öğrenmeniz çok daha uzun ve sıkıntılı süreç olacaktır. Çıkartacağınız uygulamanın her aşamasına hakim olmalısınız ki yazan kişi ile yollarınız ayrıldığı zaman siz devam ettirebilmelisiniz.
    Ayrıca iş sadece uygulamayı kullanıma sunmakla bitmiyor. Kullanıma sunacağınız platformlar belirli periyotlarda güncelleme istemektedir. Bu da demek oluyorki uygulamayı yapan kişi o uygulamayı da geliştirmek ile meşgul olacaktır.
    Diyelim ki uygulamayı piyasaya sundunuz. Ciddi de bi trafik elde ediyorsunuz. Bu trafiği karşılayacak sunuculara da ihtiyaç doğacaktır. ve bu durum da sektör hakkında bilgisi olmayan kişiler için kötü bi durum çünkü çok suistimal ediliyor bu durumlar.

    Benim size tavsiyem vaktiniz ve maddi durumunuz müsaitse eğer bi eğitim kurumuna yazılıp erkenden bu konu hakkında bilgi sahibi olmalısınız.




  • tassin_35 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle, güncellemeler haricinde de ilgi gerektirecek bir platform. Yani sürekli ilgilenilmesi gerektiğini, bir yazılımcıya sürekli ihtiyaç duyacağımızı biz de biliyoruz. Ayrıca, dediğim gibi, bir sosyal ağ (veya sosyalleşme ağı) olacağından kalabalığa ihtiyacımız olacaktır fakat belli bir noktadan sonra bir şekilde sunucu problemleri falan (eğer yeterli kazanç elde etmesek de sevilen bir platform olursa bağışların ve günlük hayattaki kazanımlarımızın da yardımıyla) halledeceğimizi düşünüyoruz. Dili sadece uygulamayla ilgilenmek için öğrenmemiz gerekir, ne yapılacağını biliriz, değişiklikleri ve uygulamayı yönetebiliriz, eğer teknik işlerinden anlayan bir üçüncü kişi olursa dil bilmemize gerek olacağını çok sanmıyorum. Uygulamayı oluşturmak da ayrıca zaman alacağından öğrenmenin bize epey ertelemeye sebep olacağını biliyoruz fakat öteki türlü kime güvenebileceğimizden de emin değiliz. Eğer başka bir çözüm bulamazsak bizim gideceğimiz yol da öğrenme yoludur. Maddi durum hakkında net bir şey söyleyemesem de (kursun ne kadar tutacağını öğrenmemiz gerekir) vakit konusunda cidden problemlerimiz olduğu kesin.




  • KingOfTheUnderdogs K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam . Umarım istediğiniz platformu en kısa sürede hayata geçirirsiniz bizde deneme fırsatı buluruz. ufak tefek konularda yardımcı olmaya çalışırım ama proje aşamasında bir fiil aktif olarak zaman ayıramam. sormak istediğiniz takıldığınız herhangi bi noktada mesaj atabilirsiniz hocam elimden geldiğince bildiklerimi paylaşırım.

    Size katılmadığım tek bir nokta var hocam .

    "Dili sadece uygulamayla ilgilenmek için öğrenmemiz gerekir, ne yapılacağını biliriz, değişiklikleri ve uygulamayı yönetebiliriz, eğer teknik işlerinden anlayan bir üçüncü kişi olursa dil bilmemize gerek olacağını çok sanmıyorum. "

    Uygulamanın en önemli bölümü. kesinlikle bilgi sahibi olmalısınız. bu dediğimden sakın yazılım dillerini öğrenmeden sakın bu işe girişmeyin dediğimi anlamayın. bu işe girdikten sonra da olsa uygulamayı yazdığınız dili muhakkak öğrenin. Nezaman yanlız kalacağınız belli olmaz. insan oğlu nankördür.


    Kurs konusunda ise BilgeAdam da eğitim alan birisi olarak size şunu söyleyim nakit ödemelerde 6 000 TL ye yakın bi tutar çıkıyor ortaya. bu şubeden şubeye değişiklik gösterebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassin_35 -- 24 Eylül 2016; 18:28:11 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.