Şimdi Ara

Mobil programlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu restaurant,cafe tipi yerlerde PDA benzeri cihazlarda sipariş için kullanılan programlar var..BU programların hangi dille yazıldığını bilen var mı acaba??



  • quote:

    Orijinalden alıntı: amone

    java,c# yada vb.net diye tahmin ediyorum



    Hepsi windows CE, pocket pc veya smartphone oldukları için arkadaşın söylediği dillerin hepsi ile yapılır, .net compact framework kullanılır.
  • Çalıştığım firmanın yazmış olduğu bir otomasyon var. Delphi ile yazıldı. hangi dille yazıldığının önemi yok önemli olan kullanışlı ve işlevsel olması.
  • Bu tür uygulamaları Visual Studio 2005/2008 platformunda C#/VB ile veya NetBeans platformunda J2ME ile yazabilirsiniz. Visual Studio platformunda yazacaksanız eğer Windows Mobile SDK'larını (SmartPhone lar için Windows Mobile 5.0/6.0+ SDK, PPC ler için Windows Mobile 6.0+ SDK) indirmeniz gerekmektedir. NetBEans için ise 4.0 ve önceki sürümler için SmartPhone/PPC emulatörü indirmeniz gerekmektedir, 4.0'dan sonraki versiyonların (tam olarak hatırlamıyorum çünkü 3-4 yıldır yazmadım bu platformda) SmartPhone emulatörü kendi içinde geliyor olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 28 Ekim 2009; 8:29:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.