Şimdi Ara

Mmorpg hiçbişey bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mmorpg çok oynamak istiyorum fakat oyuna başlayınca ne yapacağımı bilmiyorum daha önce bircok oyuna basladım hep sogudum ne yapıcagımı bilmediğimden ne önerirsiniz? Bağımlı olmak istiyorum olamıyorum çok boş zamanım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: heroheart

    Mmorpg çok oynamak istiyorum fakat oyuna başlayınca ne yapacağımı bilmiyorum daha önce bircok oyuna basladım hep sogudum ne yapıcagımı bilmediğimden ne önerirsiniz? Bağımlı olmak istiyorum olamıyorum çok boş zamanım var

    şimdi mmorpg oyunlar aslında çok güzeldir fakat her oyun belli bir yerden sonra kısır döngüye girer.

    mmorpg gibi oyunları oynamak isteyenlerin çoğu rpg tarzı oyunlardan gelmiştir. yani karakter şekillendirmek, lvl yükseltmek karakterini geliştirmek ve kendine has bir karakter yaratmak gibi şeyleri severler.

    oyunun açık dünyası başka bir evreni keşfetme hissiyatı ve değişik hikayelerde cabası.

    fakat rpg temeli olmayan kişiler için bu tip oyunları oynamak zordur. skill sistemi ve bir çok combat mekaniğine alışık değilsindir.

    bunun yanında mmorpg adı üstünde devasa online oyunculu rol yapma oyunu türkçesi ile sosyal bir ortamdır. yüzlerce binlerce oyuncuyla aynı dünyayı paylaşırsın ve bu tip bir oyunda ortam gerekir. yani birlikte oynayacağın arkadaşlar.

    solo yani tek başına oynadığın zaman ortamsızlıktan ve yalnızlıktan sıkılabilirsin. yabancılarla partyleşirsin fakat tadı tuzu olmaz.

    bence mmorpglere başlamadan önce fantezi role playing oyunları indir oyna. mesela skyrim gibi veya benzeri kült oyunlar. görev yap karakterini bu tip single player oyunlarda geliştir. zamanla bu role playing oyun stiline alışacaksın ve mmorpglere daha fazla aşina olacaksın.

    ayrıca world of warcraft'ın private vanilla serverlarında da takılabilir o efsane ve büyük evreni keşfetmeni öneririm. bol şans




  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Gw2 oynamak istiyorum ama ingilizcem yok, yinede oyun bilgisi var, sıkıntı yaşarmıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gw2 öneririm.
  • çok fazla sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum zamanla alışırsın.
  • Sağol fikrin için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk MMORPG oyununu keşfedince gerisi gelir. İlkler her zaman sıkıntı verici oluyor. Birçok kişiyi buralarda gezdirten Knight Online'dır zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.