Şimdi Ara

Mk6 Golf 1.6 TDI 105

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    Yakın bir zamanda 67 bin km de yukarıda detaylarını verdiğim Trendline donanımındaki aracı aldım. Araç tamamen servis bakımlı. Aracın bakım zamanı geldiğinden alır almaz Serviste bakımını yaptırdım. Aracı makinaya bağladılar herhangi bir sorun görünmedi. Test sürüşüne çıkmadılar. Aracın performansı konusunda hiçbir sıkıntı yok.

    Gelelim birkaç gözlemime. Aşağıdaki videoda da göreceğiniz üzere soğuk motorda (ilk çalıştırma) biraz gaz verdikten sonra devir inip çıkıyor tuhaf bir şekilde. Rölantide beklerken hiçbir sorun yok. Sıcak motorda bu sorun yok.

    https://youtu.be/jTZvUnPJiQE

    Gelelim ikinci gözleme. Araç düşük devirde özellikle 1500 devir altında gaz verince biraz şakırdama sesi geliyor. Onun dışında yok. Biraz araştırma yaptım 1.6 TDI CR motorlarda özellikle 60-70k km sonrası "enjektör şakırdaması" diye tabir edilen bir durumdan bahsediliyor.

    Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Ancak gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Bu sorun nedir daha önce karşılaşan veya bilgisi olan varsa sizlerin fikirlerini de duymak isterim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.