Şimdi Ara

Mitsubishi electric yeni kampanya başlatmış duyurulur. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Yaptığım araştırmada tam sizin açıkladığınız gibi olmadığını görüyorum dilerseniz birde siz bakın,benim kafam karıştı.

    http://klima.mitsubishielectric.com.tr/urunler/ev-ofis-klimalari/split-klimalar/msz-ge-deluxe-power-inverter-duvar-tipi-split-klim.aspx

    Aşağıdaki linkte gene GE kodlu deluxe power serisine bakarmısınız.

    http://www.klimaplus.com.tr/App_Themes/klimaplus/YUHAOO_FIYAT_BROSURU.pdf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada sf42 düşünüyorum ama biraz daha fazla ödeyerek ef42 alırsam ne gibi artıları bir konforu olur konuya hakim bir arkadaş anlatırsa memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Deluxe Power İnverter serisinin SF - GF ve GE kodlarının açılımı şu şekildedir;

    GE serisi eski iç ünite kodlarıdır. Bu ürünlerin şuanda ithalatı yapılmamaktadır. Eski deluxe power olarak adlandırılır. İç ünite tasarımı farklıdır.

    SF serisi sezonsal verimli yeni deluxe power inverter ürünün kodudur. Bu ürün 1,5 ve 2,0 kW iç ünitelerden başlar, 5kW iç ünitelere kadar SF olarak adlandırılır. 1,5 ve 2,0 kW iç üniteler sadece multi kombinasyonlarda kullanılabilir.

    GF serisi sezonsal verimli 6kW ve 7,1 kW ürünleri içerir.

    Yani yeni alacağınız ürünler GE serisi değildir. SF ve GF serisidir.

    SF serisinin çalışır hali şuan showroom da bulunmaktadır. Dilerseniz ürünün duvarda nasıl görüntü oluşturduğunu paylaşabiliriz.
  • Japon,sen satıcımısın?? Yönetimden iznin varmıdır? yoksa çaktırmadan malmı satıyorsun?

    Bir de bu ismi çok mu aradın yaw,gayri ciddi isimler alacağını doğru dürüst güven veren bir isim alsana,dalga geçer gibi isimmi olur
    yoksa sen de şu yıllardır forum fareliği yapan Gürcan fake denen herifdenmi esinlendin de böyle abuk bir isim bulmuşsun kendine
    bu ara da Gürcan kim dersen,şu sürekli çizilen isimler var ya;belki de 250 defa çizildi işte kendisi odur+

    Krimagine tavsiye edeceğine daha alt serileri öner ama tatlı fiyatlara!
    "Krimagine" çok soğuk yerler de gereklidir! Ege/Akdeniz için gerekmez! millete haybeye bir çuval paraya satılan malı gazlama

    Diğer yandan şunu da anlat,.....bu ME ler düzgün voltaj isterler örneğin 200volta düşünce cihaz ciddi çuvallıyor!!..... diye de UYARI yapın,
    nereden biliyorsun diye bana sorma,senelerdir tecrübeyle sabittir bizim Apt. daki Inveter ME ler den




  • Merhaba,

    Bana yönelttiğiniz soru ve suçlamalara sırayla yanıt vermek istedim.

    Öncelikle evet satıcıyız. İstanbul'da bayi çalışanıyım. Ciddi anlamda M.E ürün gamındaki RAC-PAC ürünler ve City Multi ürünleri tanıyan biriyim. Bu bilgileri gerek M.E. eğitimlerinde gerek kendi araştırmalarımla ulaştım. Ancak belirttiğim gibi ben bir çalışanım ve bu forumdan yada internet üzerinden yapılacak satışlar bana bişey kazandırmaz. Bu konuyla ilgili şunu da eklemek isterim ki Mitsubishi Electric ürünlerinin internet üzerinden satılmasına karşı. Mitsubishi Electric için çok değil doğru satmak önemli. Yaz aylarında dikkat ettiyseniz alışveriş sitelerinin en çok satılan ürünleri listesine x markanın 3.5kW ürünü birinci sırayla yerleşti. Nasıl olduysa Türkiye genelinde her iklim koşulunda her salonda 3.5kW ürün yeterli oldu. İnsanların bilinçsizliğinden faydalanılarak keşif gözetilmeksizin satış yapıldı. Çünkü doğru değil çok satmak önemliydi.

    Ben zaten bu anlayışa kişisel olarak karşıyım. Üretici de karşı.

    Dikkat ettiyseniz yardımcı olmaya çalıştığımız insanlar zaten bizim satış bölgemizde değil. Kargoyla ürün göndermek bizim etik anlayışımıza ters. Bölgedeki bayiler Showroom ve tanıtım için küçük sayılmayacak yatırımlar yaparken ürünlerin internetten satılması Mitsubishi Electric Türkiye'nin kesinlikle karşı olduğu bir konu.

    2. sorunuza gelecek olursak, bu rumuzu özel sebeplerden ötürü tercih etmiştim. Bunu dilerseniz size ayrıca anlatabilirim. Ayrıca ismin ve soyisminden oluşan bütün kombinasyonlar doluydu. Bu sizi rahatsız ettiyse üzgünüm. Zaten bu rumuzu iş için değil kendi ihtiyaçlarım olduğunda donanım bölümünde yardım almak için de kaydettim. Yani bu bir iş üyeliği değil kendi kişisel hesabım.

    3. olarak bahsettiğiniz kişiyi gerçekten tanımıyorum. İsmi çizilmekten kastınız nedir onu da inanın bilmiyorum.

    4. olarak "Kirigamine" ürünlerimiz sadece aşırı soğuk bölgelerde iyi ısıtan bir ürün değildir. Ürüne sadece bu gözle bakmak yanlış olur. Doğal kirigamine hava akışı, human sensör özelliğiyle ortamdaki haraketliliğe göre insanları rahatsız etmeyecek en iyi hava salınımı gibi pek çok özelliği olan bir üründür. Ayrıca çok iyi seer/scop değerlerine sahiptir. Zaten ürünün aşırı soğuk bölgeler için üretilen - 25 modelinin dış ünitesi farklıdır. Bahsi geçen bölgelerde FH-VE serisi dış üniteler kullanılır. HZ uzantılı dış üniteler bu bölgelerde kullanılmaz.

    Son olarak M.E. ürünleri her elektronik eşya gibi düzenli enerjiye ihtiyaç duyar. Ben henüz İstanbul'da bu kadar düzensiz enerjiye sahip bir alanda keşif yapmadım. Ki böyle alanlarda muhakkak elektrik idarelerinin trafoları güçlendirmesi gerekmekte. "Kaderimiz bu diyerek düzensiz enerjiye razı olamayız."

    Biz çok az sayıda ürünü "düzensiz enerji nedeniyle" garanti dışında kalmıştır diyerek geri çevirmişizdir. Bu ülkemizde alıştığımız başka ürünlerin servislerine has bir özelliktir. ( O ürünlerin servislerinde çalıştığım için biliyorum )

    Binanızda bulunan ürünlerin iç dış ünite modellerini paylaşmanızı ayrıca rica ediyorum.

    Başınızı ağrıtmak istemezdim.

    Esenlikler.




  • 19 m2 duvar ve camlar yalıtımlı olan odaya deluxe sf 35 yeterlimidir?

    Bugün yol üstünde geçerken bayiye sordum. Peşin 3200 dedi fiyatı uygunmudur? Başka bayilerden daha ucuza bulabilirmiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedat07_1905

    19 m2 duvar ve camlar yalıtımlı olan odaya deluxe sf 35 yeterlimidir?

    Bugün yol üstünde geçerken bayiye sordum. Peşin 3200 dedi fiyatı uygunmudur? Başka bayilerden daha ucuza bulabilirmiyim?

    Fazlasıyla yeter. Fiyat me bayilerinin hepsinde aynı. Ek olarak %3 nakit indirimi olur . Fiyat iyi ben 4400 olan sf 42 yi 3600 e aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac48 -- 13 Kasım 2014; 22:06:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon Yapistiricisi J kullanıcısına yanıt
    Evim küçük bir ev, alacağım klima mutfak-salon birleşik + yatak odasının kapısı açık bırakılarak orayı ısıtacak. Antalya'dayım evim güney cephe gün boyu güneş alıyor(yatak odası hariç) Servis elemanı keşif için geldi normalde salon mutfak için 12000 yeter ama yatak odası da olunca 16000 öneririm dedi. Tüm bu alanlar yaklaşık 28-30m2 yapıyor ve almayı düşündüğüm model sf modeli. Ancak aynı satıcı arkadaşıma sf42 yerine krigamine serisinin 9000liğini alsanız olur, sf42'nin performansından iyidir demiş. Böyle bişey olabilir mi? sf42 önerilen bir yere krigamine serisi 9000lik klima yeterli gelir mi?
    Bir de sf yerine krigamine zen öneririm demişsiniz, aralarında çok ciddi bir fark var mı sizce?
  • Halt etmiş .Kapasite kapasitedir.Arasındaki fark çok soğuklarda -10 gibi performans farkı olur.oda yukarıya çıkmaz,sf düşer.Bizim satıcılar bile mal pahalı olunca dah iyi ısıtır mantığında..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Halt etmiş .Kapasite kapasitedir.Arasındaki fark çok soğuklarda -10 gibi performans farkı olur.oda yukarıya çıkmaz,sf düşer.Bizim satıcılar bile mal pahalı olunca dah iyi ısıtır mantığında..

    Haklısın abi bir tane daha klima almak ihtiyacım olsa direk sölediğin cihazlardan alırdım alacak olanlarada öneririm.
  • sf 42 modeli 3450tl'ye, sf35 modeli 3050tl'ye alındı. fiyatlar peşin fiyatları sizce nasıl? Yaz kampanyasını kaçırdık en azından bunu kaçırmayalım dedim, her ne kadar kaçan kampanyanın yanına bile yaklaşmasa da aldık geçtik.
  • brain damage B kullanıcısına yanıt
    Birol hoca da bahsetmiş. Doğrudur. Kapasite neyse odur. Verimlilik fazla dense anlarız, yada tasarım dense anlarız, sessizlik dense anlarız ama n.ş.a da 4,2 kW yeten yere 2.5 kW da olur demek mantık dışı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tmac48

    quote:

    Orijinalden alıntı: sedat07_1905

    19 m2 duvar ve camlar yalıtımlı olan odaya deluxe sf 35 yeterlimidir?

    Bugün yol üstünde geçerken bayiye sordum. Peşin 3200 dedi fiyatı uygunmudur? Başka bayilerden daha ucuza bulabilirmiyim?

    Fazlasıyla yeter. Fiyat me bayilerinin hepsinde aynı. Ek olarak %3 nakit indirimi olur . Fiyat iyi ben 4400 olan sf 42 yi 3600 e aldım.

    sf35 i 3000 tl nakit aldım. Eve yakın bayi çok oluncu arayıp fiyat aldım en uygun fiyatı veren bayiden aldım. Diğerleri 3100-3150-3200 dediler.
  • kampanya bittimi yada ne zaman bitiyor bilgisi olan varmı
    edit 31 aralık 2014 sonmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han_09 -- 30 Kasım 2014; 9:49:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Japon Yapistiricisi

    Merhaba,

    Bana yönelttiğiniz soru ve suçlamalara sırayla yanıt vermek istedim.

    Öncelikle evet satıcıyız. İstanbul'da bayi çalışanıyım. Ciddi anlamda M.E ürün gamındaki RAC-PAC ürünler ve City Multi ürünleri tanıyan biriyim. Bu bilgileri gerek M.E. eğitimlerinde gerek kendi araştırmalarımla ulaştım. Ancak belirttiğim gibi ben bir çalışanım ve bu forumdan yada internet üzerinden yapılacak satışlar bana bişey kazandırmaz. Bu konuyla ilgili şunu da eklemek isterim ki Mitsubishi Electric ürünlerinin internet üzerinden satılmasına karşı. Mitsubishi Electric için çok değil doğru satmak önemli. Yaz aylarında dikkat ettiyseniz alışveriş sitelerinin en çok satılan ürünleri listesine x markanın 3.5kW ürünü birinci sırayla yerleşti. Nasıl olduysa Türkiye genelinde her iklim koşulunda her salonda 3.5kW ürün yeterli oldu. İnsanların bilinçsizliğinden faydalanılarak keşif gözetilmeksizin satış yapıldı. Çünkü doğru değil çok satmak önemliydi.

    Ben zaten bu anlayışa kişisel olarak karşıyım. Üretici de karşı.

    Dikkat ettiyseniz yardımcı olmaya çalıştığımız insanlar zaten bizim satış bölgemizde değil. Kargoyla ürün göndermek bizim etik anlayışımıza ters. Bölgedeki bayiler Showroom ve tanıtım için küçük sayılmayacak yatırımlar yaparken ürünlerin internetten satılması Mitsubishi Electric Türkiye'nin kesinlikle karşı olduğu bir konu.

    2. sorunuza gelecek olursak, bu rumuzu özel sebeplerden ötürü tercih etmiştim. Bunu dilerseniz size ayrıca anlatabilirim. Ayrıca ismin ve soyisminden oluşan bütün kombinasyonlar doluydu. Bu sizi rahatsız ettiyse üzgünüm. Zaten bu rumuzu iş için değil kendi ihtiyaçlarım olduğunda donanım bölümünde yardım almak için de kaydettim. Yani bu bir iş üyeliği değil kendi kişisel hesabım.

    3. olarak bahsettiğiniz kişiyi gerçekten tanımıyorum. İsmi çizilmekten kastınız nedir onu da inanın bilmiyorum.

    4. olarak "Kirigamine" ürünlerimiz sadece aşırı soğuk bölgelerde iyi ısıtan bir ürün değildir. Ürüne sadece bu gözle bakmak yanlış olur. Doğal kirigamine hava akışı, human sensör özelliğiyle ortamdaki haraketliliğe göre insanları rahatsız etmeyecek en iyi hava salınımı gibi pek çok özelliği olan bir üründür. Ayrıca çok iyi seer/scop değerlerine sahiptir. Zaten ürünün aşırı soğuk bölgeler için üretilen - 25 modelinin dış ünitesi farklıdır. Bahsi geçen bölgelerde FH-VE serisi dış üniteler kullanılır. HZ uzantılı dış üniteler bu bölgelerde kullanılmaz.

    Son olarak M.E. ürünleri her elektronik eşya gibi düzenli enerjiye ihtiyaç duyar. Ben henüz İstanbul'da bu kadar düzensiz enerjiye sahip bir alanda keşif yapmadım. Ki böyle alanlarda muhakkak elektrik idarelerinin trafoları güçlendirmesi gerekmekte. "Kaderimiz bu diyerek düzensiz enerjiye razı olamayız."

    Biz çok az sayıda ürünü "düzensiz enerji nedeniyle" garanti dışında kalmıştır diyerek geri çevirmişizdir. Bu ülkemizde alıştığımız başka ürünlerin servislerine has bir özelliktir. ( O ürünlerin servislerinde çalıştığım için biliyorum )

    Binanızda bulunan ürünlerin iç dış ünite modellerini paylaşmanızı ayrıca rica ediyorum.

    Başınızı ağrıtmak istemezdim.

    Esenlikler.

    MSZ-FD25VA fiyatı sizde nedir ?




  • Zibro Bekliyorumm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brain damage

    sf 42 modeli 3450tl'ye, sf35 modeli 3050tl'ye alındı. fiyatlar peşin fiyatları sizce nasıl? Yaz kampanyasını kaçırdık en azından bunu kaçırmayalım dedim, her ne kadar kaçan kampanyanın yanına bile yaklaşmasa da aldık geçtik.

    iyi imiş ben sordum tlf da sf42 3,700-sf 35 3290 tl dediler taksitli galiba aklıma gelmedi sormadım gidip yüz yüze konuşmak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han_09 -- 2 Aralık 2014; 10:58:20 >
  • albani kullanıcısına yanıt
    çok ilginçtir ki ben de Mardin'de yaşıyorum, elektrik yaz aylarında 120-220 volt arasında dalgalanmakta ancak kullandığın ME marka (tam model ayrıntısını bilmiyorum) 2 adet cihaz hiç durmadan çalışmaya devam etmektedir. Hatta carrier marka bir cihaz daha aldık, o 190 volta geldimi duruyor, çok ilginç, bizimkiler yakında yanıp gitmesinler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkanayran

    çok ilginçtir ki ben de Mardin'de yaşıyorum, elektrik yaz aylarında 120-220 volt arasında dalgalanmakta ancak kullandığın ME marka (tam model ayrıntısını bilmiyorum) 2 adet cihaz hiç durmadan çalışmaya devam etmektedir. Hatta carrier marka bir cihaz daha aldık, o 190 volta geldimi duruyor, çok ilginç, bizimkiler yakında yanıp gitmesinler

    yani elektrik sürekli gidip geldiği ve voltajı düştüğü halde mitsubishi ler sıkıntı çıkarmıyor ? dogru mu ?
  • maksimilyanus M kullanıcısına yanıt
    kesinlikli doğru arkadaşım, buralarda çok fazla kaçak elektrik kullanıldığından tedaş gerilimi tuttaramıyor galiba, özellikle yaz aylarında Kızıltepe ilçesinde su kuyularının çalışması elektriğin çok fazla düşmesine sebep olmakta, ancak bizim mitsubishi elektrik klima tık demiyor...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.