Şimdi Ara

MİTECASE Sayfa ve sitesinin dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

    Önce instagramda daha sonra da mitecase.com diye bir site olan, telefon kılığı adı altında yaşadıklarımı sizlere anlatacağım. Bu arkadaşlar ağırlıklı iphone olmak üzere bazı android telefon modellerinin ve bir kaç aksesuar parçasının satıcılığını yapıyor. Ben bu arkadaşlardan perşembe günü 3 al 2 öde dedikleri 3 adet telefon kılıfı sipariş ettim. İnstagramdan dm aracılığı ile iletişim kurduk. Daha sonra cep numarası ve banka bilgilerini verdi. Bende hesaba eft işlemini yaptım.

    Daha sonra bu arkadaş perşembe akşam saati olduğu için kargonun cumaya kaldığını söyledi. Buraya kadar bir problem yok. Cuma günü kargolanma oldu dedikten sonra ben takip numarası istedim ve herşey orda şekillenmeye başladı. Takip numarası gelmediği gibi cumartesi tekrar mesaj attığımda 'kusura bakmayın, kargo pazartesi günü verilecektir' tarzında bir mesajla geri dönüş yaptılar. Aradım ve bu telefonun servis dışı kaldığını operatör söyledi. O an bir dolandırıcılık vakasına maruz kaldığımı anladım.

    Pazartesi yani bugün tekrar mesaj attığımda bana en az 3-10 iş günü arasında kargonun olacağını söyledi. Bende caydığımı ve ürünleri almak istemediğimi ve para iadesi talep ettiğimi söyledim. Ancak satıcı malesef bu dakikadan sonra mesajlarıma cevap vermemektedir. Bu arkadaşın şuan ismi cismi telefon numarası ve banka iban hesap bilgileri bende mevcut. Polis ve savcılığa bildirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar ?







  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epeydir herkese söylüyorum, instagram satıcılarından hiçbir şey almayın diye...
    Dolandırıcı dolu orası.

    Nereden mi biliyorum, ben de dolandırıldım, 30 tl gibi... :))
    2 yıl kadar önce oğlum bir kılıf bulmuştu oradan, baktık Türkiye'de başka yerde yok, 30 tl gönderdik. Normal sıradan bir kılıf geldi...
    Sonra tabii ki telefonları kapalı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.