Şimdi Ara

Mısır piramitlerinden daha eski 27.000 yıllık piramit bulundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt
    Ya anlamıyor musun sen benim ne demek istediğimi? Kimin kaydı, kim kayda geçirmiş? Site açayım Trump aslında uzaylı yazayım kayda geçmiş olsun o zaman?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt
    bu konu hakkında doğru dürüst bir veri bulamadım hocam bir şeyler atabilir misiniz kafama doğru

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden bu forumda bu kadar cahilce yorumlar yapilmazdi. ulkece son yillar ne kadar geriye gittigimizin guzel ornegi. yazik

  • Mısırlılar bunu kesin yalanlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ama Mısır piramitleri kadar gizemli değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • netflixde belgeseli var. ilginç biryer 3boyutlu yapılan tahminlerde hoş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Niye yapılıyormuş ki bu piramitler amaç neymiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MGMyoutube
    An interstellar teleportation device, found in Egypt, leads to a planet with humans resembling ancient Egyptians who worship the god Ra. Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCf5CjDJvsFvtVIhkfmKAwAA?sub_confirmation=1 Watch more MGM videos: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwwhtOnMyjuz28RRvQATj8OdD-HBBCCYX Stargate (1994) Directed By: Roland Emmerich Written By: Dean Devlin & Roland Emmerich Cast: Kurt Russell, James Spader, Jaye Davidson, Viveca Lindforsl Rated PG-13 for sci-fi action violence Available on Blu-Ray, DVD and digital platforms. Connect with MGM Studios Online Visit the MGM Studios WEBSITE: http://www.mgm.com/ Check out MGM on TIKTOK: https://www.tiktok.com/@mgmstudios/ Follow MGM Studios on INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mgmstudios/ Follow MGM Studios on TWITTER: https://twitter.com/MGM_Studios/ Like MGM Studios on FACEBOOK: https://www.facebook.com/mgm/ About MGM Studios: Metro-Goldwyn-Mayer Inc. is a leading entertainment company focused on the production and distribution of film and television content globally. The company owns one of the world’s deepest libraries of premium film and television content. In addition, MGM has investments in domestic and international television channels, including MGM-branded channels. Stargate (1994) https://www.youtube.com/MGM #MGM #Stargate
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=xBW1LdDzjWk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mixeror kullanıcısına yanıt

    Tam da bunu yazacaktım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stargate seyredin biraz, birşeyler öğrenin. nereden gelmiş, kim yapmış... Albay oneill'e, sam'e hatta thor'a selamlar.

  • Sürekli bir yerlerden piramid çıkıyor en son bosnada çıkmıştı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teoloji de cinlerin insandan daha öncede dünyada olduğu gibi yaygın bir görüş var açıkçası hadis kaynakları yada mucedid gibi şahsiyetler sürekli bu konularda fikir beyan etmisler, bilemiyorum ki 27.000 yildan bahsediyorlar bu karbon yaşının hesaplama biçimide %100 bir netlik vermiyor ayrica olağanüstü bir olay zinciride dunyada olmuş olabilir sonuc olarak bu kadar eski bir yapinin olması ya ölüm ile ilgili yada tapinmak ile ilgili olabilir, evrim teorisi üzerine sosyal darwinizm de işin tadını ve mahiyetini anlamakta zorlanıyor ee tabikide teoloji de buna net bir cevap vermiş değil gün sonunda bir şeyleri anlamakta cok aciz durumdayız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cihat52.5 kullanıcısına yanıt

    Bunları o zamanki insanların yaptığına inanmaya devam edin.


    Öyle bir şey ki, kaç tane kıtada ortaya çıkıyor hepsinin dizaynı da benzer.  

  • Erwin kullanıcısına yanıt

    Kim yapmış çok bilmiş bey? Uzaylılar mı? Uzaylılar diyorsanız ne tür uzaylılarmış bunlar da sıradan bir piramit yapıp geçmişler, içlerinde ne kendilerine dair bir ifade var ne de zamanına göre bile ütopik görünmeyecek şekilde taş ve toprak kullanmaktan öteye gitmemişler.

  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

    Şimdi bu üsluba güzel tek kelimelik bir cevap verilirde de, neyse...


    Kendi kendine takıl sen ukala bey.  

  • Erwin kullanıcısına yanıt

    Aynen kardeş aynen. Halbuki üslubumda bir sorun da yok, çok bilmiş bey deyince neden alındınız ki?  


    Cevabınız varsa açıklayın bakalım neden yukarıdaki yorumu yapmışsınız biz de öğrenelim.

  • İnsan türünden önce dünyada yaşamış akıllı varlıklar olamaz mı, belki sanayide ve teknolojide bizim kadar gelişmediler ancak zeka seviyeleri bu piramitleri yapacak kadar veya köy hayatı yaşayacak kadar gelişim göstermiş türler?

  • netflixte belgeseli var.yeni değil keşfi

  • homo sapien in tarihi 350bin yıl kadar. bizlere anlatıldığı gibi insanlığın medeniyet tarihi 10-15 bin yıllık değil. makalede bahsedildiği gibi 25-30 bin yıllık yapılar keşfedilebilinir.


    çoğrafi keşifler çok önemli bir şeyi gösterdi. bir birinden haberi olmayan avrupa ile asya kıtasında yaşayan toplumların oluşturduğu medeniyet ile amerika kıtasında yaşayan toplumların oluşturduğu medeniyetlerin gelişmişlik düzeyleri aynı değil. demem şuki avrupada taşı taşa vurmaya çalışıp ateş yakmaya çalışırken asyada yaşayanlar çok gelişmiş bir medeniyet kurmuş olabilir.

  • Limak, Kalyon, Cengiz, Rönesans gibi firmalar o zamanlarda var olsaydı...

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.