Şimdi Ara

Miras... Objektif değerlendirme.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

    Madem kötü örnek veriliyor bari ben iyi örnek verip ortamı kızıştırayım

    Yazın Meloyu ısrarla istedi o diretmese şu an Wellington vardı kadronuzda.

    Kesinlikle. O kadar transfer beceriksizligi icinde harika bir karar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocayı artık rahat bırakmak lazım. Ünal Aysal'ı "başarılı kulüp başkanı" yapan Fatih Terim ve ekibidir. Aysal'ın Galatasaray'dan önce bir sportif deneyimi var mı yöneticilikte yok. Îki sene boyunca Fikret Orman ve Aziz Yıldırım'dan daha başarılı olmasının sebebi Fatih Terim'dir. Geldi takımı toparladı 2sene ne kadar kupa varsa aldı ondan sonra kovuldu. Ama bu yönetim elbet görevini bir gün tamamlayıp gidecek. Hoca o zaman bir daha Galatasaray'a gelcek. Hayat bu belli olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwink

    quote:

    Orijinalden alıntı: alatull

    Ben Ünal Aysal I sonuna kadar haklı buluyorum. Ama konum bu değil sadece merak edene yazdım.

    Tartışmak istediğim şu ki Fatih Terim'in bıraktığı kadro yapısı ve futbol mirası.

    Barcelona veya fener ne oynuyordu biliyoruz. Peki fatih hoca iki tam sezon ve üçüncü sezon yaz dönemi görev yaptı. Biz ne oynadık ne oynuyoruz. Rakamlar değil sadece futbol olarak galatasaray denince nedir tanımı. Nedir fatih Terim'in mirası. Karşılaştırma olarak aykut hocanın bıraktığı oyun yapısı örnek olabilir. Herşeye rağmen tanımını yapabileceğimiz bir oyun vardı.

    Galatasaray'da kaç tane formda futbolcu bıraktı. Defans sistemi neydi.

    Bilen varsa yazsın.


    Sen bana mancinin nasıl bir taktikle oynatmaya çalıştığını anlat bende sana sorularının cevabını anlatayım.Şu iki maçtır çıkılan kadroyla FT çıksaydı ne derdin onları anlat.Ne rierası kalırdı niye kadroya almıyon demi nede umut burak la 3 lü forvetmi oynanırı kalırdı.2 forvete bile laf eden siz Allah alın size TD diyip 3 forvetle sahaya çıkaran adam verdi.

    Bence daha fazla adamın arkasından atıp tutmayın valla gider fener macına 5 forvetle cıkar görürsünüz.Hoş görsenizde Napsın terimin mirası dersiniz ya

    Haaa manciniyle tek farkta şuan sni**** drogba ittire kaktıra götürüyor GS yi başka hiç bir şey yok

    Şimdi bi

    ----------Burak-Drogba
    -----------------------Umut----------
    ----------Sneijder-------------------
    ---------------selçuk-melo-----------


    çıkmak var bir de

    -----------------Drogba--------------------

    Burak--------------------------------Umut
    -----------------Sneijder--------------------
    -----------Selçuk-------Melo----------------

    şeklinde çıkmak var.

    Adam 4-2-3-1 oynatmak istiyor, ancak yabancı sınırı var ne yapsın? Basın toplantılarını hiç mi dinlemiyorsunuz? Adam kanatları kullanmak istiyorum ama ya yabancı sınırı kalkacak ya da bir şey yapamıyoruz yani diyor. Burak nasıl oynuyor sol tarafta? Son 2-3 maçtır hiç olmadığı kadar iyi. Bunu kim sağladı Fatih Terim mi sağladı? Amrabat'a 8m vereceğine Gökhan İnleri aldırsaydı, en azından bir tarafta gerçek bir kanat oyuncumuz olurdu.


    Bazen çok gereksiz konuşuyor bu forumdakiler. Mancini geldi bir önceki maç kendi sahasında 6 yemiş, tamamen dağılmış, formsuz, motivasyonunu kaybetmiş, çok acil ve çok önemli eksikleri olan bir takım aldı ve ertesi gün gitti Juventus deplasmanına çıktı.

    Ha diyelim ki Mancini'nin nası bir oyun anlayışıyla, nasıl bir taktikle oynadığını çözemedik, doğrudur adam bu takımın başına geleli 1 ay oldu galiba. Bir taktik, oyun oturtmak için çok erken ama ben Fatih Terim ile ne oynadığımızı 2 senedir çözemedim. İlk sene fena değildi, batmış bir BJK, dağılmış bir FB karşısında, yenilenmiş bir takımla iyi oynattı evet. ki onda bile 5 puan önde girdiğimiz Play-offta Muslera çizgiden o topu çıkarmasa şampiyonluğu verecektik. İkinci sene nasıl şampiyon olduğumuzu herkes biliyor.


    Yani şöyle bakınca aslında 2 sene üst üste şampiyonluk, şampiyonlar liginde çeyrek final, kendi sahanda Real Madrid galibiyeti vs. başarılı gözüküyor ama biraz irdeleyince gerçekler ortaya çıkıyor.


    Ben samimi söyleyeyim eğer takımın başında Mancini olsaydı 2 senedir, ve bu seneye böyle başlayıp gönderilseydi, yerine Fatih Terim gelmezdi. Böyle bir takımı almazdı. Tıpkı 3 sene önce yaptığı gibi. Gelecekse de sene sonunu beklerdi öyle gelirdi.




  • alatull A kullanıcısına yanıt
    Yazacak bir şey yok diyecek birşey yok aynen öyle susmakta erdemdir.yaşına göre tabi atıyorum 12 yaşında birinden susmasını bekleyemezsin o erdem ne bilmez zamanla öğrenir.

    Senin yaşın her halde 12 den büyüktür oyüzden qazıcık erdemli davranın hala FT yi ağzınıza dolamayın.Sen kral mancininin o muhteşem taktiğinden konuş
  • Şu anki oyundan memnunsunuz demekki! Canınız saolsun. Çok taktik bilginiz var mükemmel yorumlar yapıyorsunuz ya helal size! O beğenmediğiniz oyun sistemiyle 5 kupa aldı iki sezonda tam 5! Şimdi ise şu Konya'ya karşı oynanan futboldan sonra bile Terim'i kötülemek hangi vicdana sığar! Taraftardan bile belli takımın durumu. Geçen yıl örneğin Mersin ve Ordu maçlarındaki taraftara bakın, dünkü Konya maçındaki taraftara bakın! Birinde kazanmak için herşeyi yapan takımı ateşleyen taraftar, diğer tarafta beraberliğe bile razı öne geçtiğimize neredeyse inanamayan taraftar. Takımı iki yıldır formda tutup bu yıl sezon başında kötü performans var diye yerin dibine dolanmaya sesleniyorum. İki yıldır nasıl performansımız nasıldı hatırlayın. Schalke, 3-2 Real, 3-1 Cluj, 4-2 Ordu, 3-1 Mersin, 2-2 Fener, 1-2 Fener, 2-1 Braga maçları bana işte ben bu takımı tutuyorum diyerek gururla izlediğim maçlardı. Fatih Terimi (çoğu özelliğine sahip bir millet olmamıza rağmen) sevmek zorunda değilsiniz. Ama yorum yapmayın ya da yaparken insaflı olun. O beğenmediğiniz adam tarihimizin en başarılı teknik adamı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: braveheartgs43

    Şu anki oyundan memnunsunuz demekki! Canınız saolsun. Çok taktik bilginiz var mükemmel yorumlar yapıyorsunuz ya helal size! O beğenmediğiniz oyun sistemiyle 5 kupa aldı iki sezonda tam 5! Şimdi ise şu Konya'ya karşı oynanan futboldan sonra bile Terim'i kötülemek hangi vicdana sığar! Taraftardan bile belli takımın durumu. Geçen yıl örneğin Mersin ve Ordu maçlarındaki taraftara bakın, dünkü Konya maçındaki taraftara bakın! Birinde kazanmak için herşeyi yapan takımı ateşleyen taraftar, diğer tarafta beraberliğe bile razı öne geçtiğimize neredeyse inanamayan taraftar. Takımı iki yıldır formda tutup bu yıl sezon başında kötü performans var diye yerin dibine dolanmaya sesleniyorum. İki yıldır nasıl performansımız nasıldı hatırlayın. Schalke, 3-2 Real, 3-1 Cluj, 4-2 Ordu, 3-1 Mersin, 2-2 Fener, 1-2 Fener, 2-1 Braga maçları bana işte ben bu takımı tutuyorum diyerek gururla izlediğim maçlardı. Fatih Terimi (çoğu özelliğine sahip bir millet olmamıza rağmen) sevmek zorunda değilsiniz. Ama yorum yapmayın ya da yaparken insaflı olun. O beğenmediğiniz adam tarihimizin en başarılı teknik adamı.

    +sonsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    Geçen sene bu takımla fenerle dalga geçen veletler şimdi kalkmış zaten fener kötüydü yok amaçsız reali yendik yok zaten topmu oynuyorduk diyor.sezon başlamadan lig oynanmasın şampiyon belli diyenler şimdi mancinin elinde kadromu var terimin bıraktığı miras diye adamı suçluyor.Helal olsun valla




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.