Şimdi Ara

Minyatürlerden oluşan bir görselliğe sahip roguelike oyun Fallen of the Round, iOS için 22 Nisan'da çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Minyatürlerden oluşan bir görselliğe sahip roguelike oyun Fallen of the Round, iOS için 22 Nisan'da çıkacak



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Hideki Hanida'nın yaptığı roguelike türündeki Fallen of the Round'un çıkış tarihi ertelendi.



    Ayrıca Bkz.MMORPG Moonlight Sculptor, Android için ön kayıta açıldı



    Bu ayın başlarında çıkması beklenen Fallen of the Round, geliştiricinin oyunu biraz daha cilalama istemesi sebebiyle ertelendi. Fallen of the Round, mağazalarda bulabileceğiniz minayatürlerin ana karakter olduğu üç boyutlu grafiklere sahip bir roguelike oyun. 



    Oyunda klasik roguelike oyunlarında olduğu gibi zindanları gezecek ve düşmanlarla savaşacaksınız. Oyunun en iddialı olduğu ve öne çıktığı nokta savaş mekanikleri. Stratejinin biraz daha ön planda olduğu oyunun mekaniklerini öğrenmesi gayet kolay. 



    Masa üstü oyun, minyatür ve strateji oyunlarını sevenler için geliştiricilerin özellikle önerdiği oyun, iOS cihazlar için 22 Nisan'da çıkış yapacak. Oyunun App Store'daki fiyatı 27,99 TL. Oyunun mağaza sayfasını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.








    Kaynak:
    https://www.pocketgamer.com/articles/086330/fallen-of-the-round-the-upcoming-miniature-roguelike-has-been-delayed-to-later-this-month/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.