Şimdi Ara

Ministry Of War Türkiye Açıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Ministry Of War Türkiye Açıldı!


    Daha önce hiç yaşamadığınız bir oyun deneyimi yaşamak istermisiniz?
    Cevabınız evetse Ministry Of War size bu deneyimi yaşatacak eşsiz bir online oyun.

    Hükmet Yada İtaat Et sloganıyla tarayıcılarımızda yerini almaya başlayan bu online oyunu çok seveceksiniz.2011 Yılında En iyi strateji oyunu ödülüne sahip Bir oyunla karşı karşıyasınız.Oyun 4 farklı Irktan oluşuyor:Pers,Çin,Roma ve Mısır.Bu 4 medeniyetten herhangi birini seçip kahramanınızı oluşturun ve ırkınızın şanını yükseltmek için çarpışın!Misyonerleriniz dininizi daha geniş bölgelere yayarken,tacirleriniz sizin için ticaret yaparak altın kazansın.Kahramanınız kılıcıyla diğer medeniyetlerin komutanlarına korku salarken sizde yürekli ordunuzla ülkeleri fethedin!

     Ministry Of War Türkiye Açıldı!



    Oyunun en çok dikkat çeken özelliği RPG türü Oyun olması.Oyundaki kahramanınızı geliştirebilir,ona yeni ekipmanlar alabilir ve yetenekler öğretebilirsiniz.
    Kahramanızın statülerini(güç,fizik,zeka,komuta)seviye atladıkça geliştirebilir ve daha güçlü bir komutan olabilirsiniz.Ayrıca Arena Ve Tarafsız alan savaşı oyun modlarıyla savaşmaya bu oyunda doyacaksınız.


     Ministry Of War Türkiye Açıldı!


    Lise yıllarımda arkadaşlarımla internet kafeye gidip çoklu oyunculu Age of Empires oyunu oynamaya bayılırdık.Bu oyun zevkini yaşamak için sürekli kafeye gitmek zorunda kalırdık.
    Hep istemişimdir,kafeye bağlı kalmadan internet üzerinden arkadaşlarımla oynayabileceğim bu tarz bir oyun olmasını.İşte tamda burada Ministry Of War devreye giriyor.Grafik ve görsellik açısından zengin olan bu oyun RPG tarzı oyun severler için eşsiz bir oyun.


     Ministry Of War Türkiye Açıldı!



    Ministry Of War Türkiye Oyun Tanıtım Videosu:




    Bu özellikler sizin oyuna daha çok bağlanmanızı sağlayacak sadece birkaç özellik.Daha Fazlası için:
    Resmi Site:
    http://ministryofwar.com.tr/

    Oyun Rehberi:
    http://rehber.mow.mynet.com/index.php/Ana_sayfa

    Ministry Of War Türkiye Facebook Sayfası:
    https://www.facebook.com/MinistryOfWarTR

    Oyuncu İsmi:YaAhmed
    Sunucu:Zirve



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceogen -- 20 Mart 2012; 19:11:02 >







  • Güzel
  • Amarr dimi? Çok görev yaptım bunlarda ben. Ama Diğer ırklarla aranız bozulabilir onların bölgesinden geçerken criminal sayılabilirsiniz.
  • saçma sapan uyduruk bir hikaye bare tarihi bişi yapıyorsan azda olsa tarihi gerçekşlere uy demi.:

    mısır diosan karşısında yegane güç anadolu hitit demen lazım, pers diyorsan sparta de veya 1 milyom acemi kesen chengiz khan de , çin diye biliyorsan, karşılığında türkleri tek geçerim. allahını severseniz romalılar kim oluyor? romalılar bu tarihi uluslar karşısında dünkü çocuk sayılır. haaa kendi başına fantastik bir hikayen varsa tabiki tarihi gerçekler bir tarafa atılır. böle girişte dünyayı fetetmek isteyen 4 ülke var felan dersen daha baştan kaybedersin. bu dünya kanuniye bile kalmadı. bu oyunu hayattta oynamam. hade bye.
  • Türk mmorpg nasıl olur bilmem fakat denemek lazım quest üzerine çok yüklenip saatlerce kasma olmasa neden başlanılmasın
  • İçimden bir ses gerçek para yatırılmadan hiç birşey yapılmayacak diyor.Aylık bir ödemesi olur o problem değilde shop ile oynanmıyor bu tür oyunlar ucu bucağı yok...
  • Gerçektn güzel bir oyun arkadaşlar.Gm lerle sürekli iletişim halindesiniz.sorunlarınızı dile getirebiliyor çözüm önerisi arıyabiliyorsunuz.Yorumlarınız beni sevindirdi.Oyun henüz demo - tanıtım - sürecinde.Türkiyeye ilk olarak mynetle giriş yaptı şuanda kendi sitesi üzerinden oyun oynanmaya devam ediyor.Ben bi girip bakın derim.Bu tarz bir oyun sever için iyi grafik ve görselliklerel donatılmış bi oyun.
  • evil oyun türkiyeye gametürk sponsorluğuyla giriş yaptı.para konusuna gelince oyuna para ile puan alabiliyorsunuz . ama kesinlikle ve kesinlikle parası olan oynuyo yada paraya bağlı bir oyun değil.İtemleri bulmanız hiçde zor değil.Zindanlardan hazine kutularından vs.istediğiniz güzel itemler çıkabiliyor.
  • ben oynuyorum mükemmel bir oyun biraz kasması zor ama o kadarda olacak düzenli olarak event yapılıyor eventlerde cok rahat şekilde kasılıyor sürekli yarışma düzenleniyor
  • Kardeşim Ellerine Sağlık Çok Güzel Olmuş...Emeğine Saygı... Ayrıca Oyunda Gerçekten Güzel ve İlerleyen Vakitlerde Eminim ki Sistem Oturdukca Daha Da Güzel Olacağı Kanaitindeyim...
  • Mesela 18 martta çanakkale şehitlerini anmak için çanakkale boğazında toplandık ve 1 dklık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı okuduk.Böyle güzel etkinlikler var oyunda .
  • Bu tür oyunlardan dersimi aldım.Bi kaptırdınmı gidiyor.Aşırı hırs veriyor.Para da çabası sonu yok.
  • turko herşey dozunda güzeldir kendine hakim olacaksın kardeşim sonuçta oyun stres atmaya giriyosun streslenip çıkma :)
  • üye oldum başlıyorum bugün persim yardım edersin artık :))) türk mmorg heyecanlandım gerçekten :))
  • oyunla ilgili bişeyler sorucam beni arkadaş ekliyebilirmisin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceogen

    turko herşey dozunda güzeldir kendine hakim olacaksın kardeşim sonuçta oyun stres atmaya giriyosun streslenip çıkma :)

    Evet haklısın arkadaş benimki öyle oluyor.Elimde değil.
  • üstad engelin kalkınca bi bana ulaşsana soracağım sorular var.
  • benim bu oyuna yeni başladım, hiçbir şey bilmiyorum feodal çağdayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.