Şimdi Ara

Mining sistem toplayıp satan esnaftan öneri fiyatlar düşecek yüksek fiyatlardan almayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • youtube de herieyi tamir eden delioğlu diye bi abi vardı 2 sene önceki ilk furyadan sonra artık coin işi bitti balon patladı(o dönemki algı) kartlarını elden çıkarmıştı geçen gördüğümde yorumlarda abi yazık ettin onca kartları sattığına şimdi hepsi servet diyorlardı yani ekran kartı durduğu yerde beklesede sorun değil yatırımını yapan ona göre yapıyor zaten dönem dönem düşer dönem dönem tekrar yükselişe geçer coin fiyatları ama bir an gelir öyle bir uçuşa geçerki sonra alacak kart bulamazsınız ve bunu 1.furyada yaşayanlar deneyim edenler çok oldu ben pek zannetmiyorum şuan 2.furyadan sonra coin fiyatları düşse bile piyasanın öyle aşırı çok 2.el ekran kartına boğulacağını. ha fiyatlarda bir oynama olur sıfırı düşer 2.elin ederi düşer ama öyle millet ah vah tüh battık gelin hepsini alın diye satacaklarını. satanda ya deneyimsizdir yada anlık rüzgardan çabuk etkilenip paniğe kapıldığı için satıyordur





  • Bugünlerde neler oluyor ikinci el rx570ler 580 ler satışta bolca. Fiyatlar da düşmüş gibi.mevzu var da biz mi kaçırdık acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidddd

    Bugünlerde neler oluyor ikinci el rx570ler 580 ler satışta bolca. Fiyatlar da düşmüş gibi.mevzu var da biz mi kaçırdık acaba

    Solo mining yapanlar blok bulunca eski verimsiz kartları elden çıkarır. 2016'dan beri çalışan kartlar var defalarca el değiştirmiş. Kazık fiyata 3060ti ve 3080 aldıklarında aynı enerjiyle daha iyi kazacak sistemler kurarlar.


    28 Haziran'da ETH fiyatı %10-15 düşecek, geri toparlar mı bilmiyorum. Borca harca girip küçük yatırım yapanların korkuyla satacağına eminim.

  • Simdi 2. El kart almak da ayri bi tehlike olacak o zman. Herkes kullanildigi yeri ve çalıştığı zamani dürüstçe bildirse iyi de.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidddd

    Simdi 2. El kart almak da ayri bi tehlike olacak o zman. Herkes kullanildigi yeri ve çalıştığı zamani dürüstçe bildirse iyi de.

    Mining çıkması kartları 2 katına kitlemeye çalışacaklar millete.İnşallah kriptoparalar tez çakılırda piyasa normale döner.Eth 1700 dolar altı uçurum.İnşallah düşer.Bugün biraz gevşedi 1950 lere ama bırakmıyorlar pumpluyorlar düşecek piyasayı.

  • U011E kullanıcısına yanıt

    Çok anlamıyorum, neden düşecek? 3060 alma peşindeyim tüm bilgileri öğrenmeye çalışıyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Anarsist_

    Çok anlamıyorum, neden düşecek? 3060 alma peşindeyim tüm bilgileri öğrenmeye çalışıyorum

    Genel düşüş eğilimi mevcut, mining yapan kişi sayısına baktığınızda çoğu daha önce mining ile işi olmamış, aldığı kartın parasını çıkarsın diyen 1-2 ekran kartıyla amatör olarak girişen kişiler.


    Çoğu ethermine sitesini kullanıyor, bu site geçen ay ödeme düzenini değiştirdi ve her ayın 28'inde ödeme yapacak hale getirdi. Yani çok fazla kullanıcı kısa sürede ETH satacak ayın 28'inde herkese ödeme yapıldığında.


    Bir iki güne geri toparlayabilir de toparlamayabilir de. 14 Temmuzda da eth ödüllerini azaltacak bir güncelleme gelecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidddd

    Simdi 2. El kart almak da ayri bi tehlike olacak o zman. Herkes kullanildigi yeri ve çalıştığı zamani dürüstçe bildirse iyi de.

    Belirli modellerde eth mining için kartın garanti sticker'ını çıkartıp içine kaliteli macun uyguluyorlar. Bunu yaptıklarında kartın ömrü artıyor, sıcaklık oyun oynanan seviyelerin bile altına iniyor. YouTube'da gördüğüm kadarıyla jiletle bu garanti sticker'ına zarar vermeden kaldıranlar da var.


    Kart ile mining yapılıp yapılmadığını anlamak, oyun oynanıp oynanmadığını anlamak kadar zor, yani imkansız. Şu an alınan LHR kartlarla bile ethereum dışında madencilik yapılabilir, yani LHR olması mining yapılmadığı anlamına gelmiyor. Özellikle belirli serilerden (rx570-rx580-rtx3060-rtx3060ti-rtx3080) serisi kartlardan mümkün olduğunca kaçınmak gerekli.





  • U011E kullanıcısına yanıt

    O yüzden söyledim hocam işte. Kimse ben kartı şu kadar yordum al daha ucuza vereyim demeyince kimse ne olduğunu anlamaz tabi.

  • Biraz daha sabredin bu kadar ettiniz bir ay daha bekleyin. İkinci el bölümde burnundan kıl aldırmayan küsurat yazıp satılmazsa iade ederim gibi tok cümleler kuranlar var. Bırakın iade etsinler almayın. İtopyada r5 3600 ve rtx 3060li sistem şu anda 10.999TL. Fiyatlar düşme eğiliminde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.