Şimdi Ara

Minibüs Terörüne Kim Dur Diyecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul’da feci kaza
    Yakıt tankeri yolcu minibüsü ile çarpıştı: 10 kişi öldü


    İKİTELLİ ile Altınşehir arasındaki TEM yan yolda saat 16.45'de bir yakıt tankeri bir yolcu minibüsü ile çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada 10 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Ölü ve yaralılar çevreye yayıldı. Kazanın haber alınması üzerine olay yerine hemen çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi sevk edildi.

    Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastaneler ile Bakırköy, Haseki, Vakıf Gureba eğitim ve araştırma hastaneleri ile İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölenler arasında çocukların da olduğu belirtildi. Ölü sayısının artmasınden endişe ediliyor. Kazada Şirinevler ile Başakşehir hattında yolcu taşıyan 34 M 5384 plakalı minibüs kullanılmayacak şekilde parçalandı, 34 GC 0053 plakalı tankerin ön kısmı da büyük hasar gördü.

    İddiaya göre kazaya minübüs sürücüsünün kırmızı ışıkta geçmesi yol açtı. Tanker sürüsünün kendisine yeşil ışık yandığında yaptığı dönüş sırasında meydana gelen kazayı duyan minibüsteki yolcu yakınları olay yerine geldi. Yolcuların yakınları ile kazayı görerek yardıma koşanlar yerde yatan cesetler ile yaralıları görünce gözyaşlarını tutamadılar.

    Kaynak

     Minibüs Terörüne Kim Dur Diyecek!


    Artık birileri bu adamlara dur desin. Yeter bununla kaç oldu. İnsan değil karpuz taşıyorlar sanki. 10 kişinin hayatına mal oldu şimdi hemde İstanbul'un içinde. Avrupa'da böyle bir olay olsa yer yerinden oynardı. Burada kimsenin umurunda değil.







  • Allah rahmet eylesin..

    gerçekten yazık
  • her zamanki halleri yolcu kapmak için basıyorlar da basıyorlar gaza,al çok güzel aldın yolcuları..
  • minibüs şeridinden gitmiyor ki yolcu alır almaz orta şeride fırlıyor ardından biri inecekse yada biri yoldan el kaldırdıysa sinyal vermeden arkaya bakmadan sağ şeride atıyor kendini sonrada işte yukardaki resimdekiler oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melalcholic




    insanımızdaki garipliğe bakarmısınız karşıdan gelen adamda arabayı yolun ortasında bırakıp kazanın olduğu yere gidiyor. nasıl bir mantık bu yahu, herşeye karışmaya ne kadar meraklıyız.




  • Kazada ölenlere Allah Rahmet eylesin ama bu kadar da olmaz ya, yazık o taşıdığın canlara lanet şoför, yollardaki en büyük tehlikedir bu minibüs şoförleri, her yerde böyle, her gün böyleler ya, bıktım bende bunlardan artık, hadi genelleme yapmiim diyorum ama olmuyor, polis memurları normal vatandaşa kestikleri cezanın 3 mislini kesmeli bunlara, başka türlü olmayacak...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melalcholic



    Kırmızıda geçmiş i*ne
  • minibüsçülerin topunun topuğuna .. akıllansınlar.. metro sistemi gelişince türkiyede kalkar minibüslerde ama daha çok bekleriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahago

    minibüsçülerin topunun topuğuna .. akıllansınlar.. metro sistemi gelişince türkiyede kalkar minibüslerde ama daha çok bekleriz

    hop kardeşim ağır ol sözlerine dikkat et.. biz bu işi yapıyoruz sen neden genelleme yapıyosun.? bilip bilmeden birşey diyorsunuz ya.
  • çoğu maganda arada iyi olanlarda kaynıyor..
  • istanbuldaki ne halk otobüslerini seviyorum, ne de minibüsleri.. hepsinin şöforü çok çok hızlı gidiyor.. karmış, yağmurmuş, kırmızı ışıkmış da dinlemiyor.. durmadan küfrediyorlar.. kazada ölenlere Allah rahmet eğlesin.. umarım minibüsçüler kendilerine bir ders çıkarırı ama nerde..
  • İstanbul'da ki toplu taşıma araçlarının sürücülerinin çoğu ruh hastası..Tamamı demiyorum ama çoğu..Obobüsünden minibüsüne , taksisinden dolmuşuna hepsi işini doğru bir şekilde icra etmiyor..

    Daha geçen kış şöyle birşey başıma geldi ; İstanbul'da oldukça karlı bir günde ve akşam üzeri tipi bastırdı..Otobüsteydim ve otobüs durağı girerken minibüsle bir çekişmeye girdi ve son anda kaza önlendi..Ama otobüs ve minibüs şoförleri başta sözlü şekilde kavgaya tutuşdu..Sonra birbirlerine girdiler ancak yolcular araya girdi..Daha sonra herkes araçlara binerken minibüs şoförü yolcularını orada bıraktı ve almadı..Boş bi şekilde gitmeye başladı..Aradan 5 dk geçmeden bi minibüs dolusu sopalı levyeli adamı toplayım halk otobüsünün önünü kesti.. Araya yine yolcular girmese otobüs şoförünü ve muavini öldürceklerdi..Zor zaptettik..İstanbul'da düzenli olarak bunlar hep yaşanıyor..Eğitim şart.




  • şöförler eğitime tabi tutulmadıkca aynı sorunlar devam eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.