Şimdi Ara

Mini Usb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar piranha mp3 player ım sadece bilgasayardan usb kablosuyla şarj olmakta, şarj aleti vermediler yani. Tatilde bilgisayarım yanımda olmayacak bu yüzden bir ucu prize diğer ucu da alete giren ( sanırım mini usb ) denen alet lazım nerede bulabilirim ? Sirkecide kesin bulurum gibi geliyor ama oraya gitmeyi hiç gözüm yemiyo :)



  • Çakma şarj aleti alma derim. Zamanında çakma şarj aletiyle Clip'imi şarj etmiş ve aleti yakmıştım. Allahtan garantisi vardı da değiştirmişlerdi yenisiyle. Gidip elektronik marketlerden güvenilir, garantili, sağlam bir şey al.. Bu arada mp3ün amperine ve şarj aletinin amperine de dikkat et. Fazla ya da eksik aktarım yapıp mp3ün pil ömrünü kısaltma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enginco06

    Çakma şarj aleti alma derim. Zamanında çakma şarj aletiyle Clip'imi şarj etmiş ve aleti yakmıştım. Allahtan garantisi vardı da değiştirmişlerdi yenisiyle. Gidip elektronik marketlerden güvenilir, garantili, sağlam bir şey al.. Bu arada mp3ün amperine ve şarj aletinin amperine de dikkat et. Fazla ya da eksik aktarım yapıp mp3ün pil ömrünü kısaltma.


    Aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.