Şimdi Ara

Mini pompa oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mini pompa almak istiyorum. Forumlarda hep baya eski tarihli konular var. Oralardan okudugum kadariyla

    Sedona mini alinirmi. Giyo gp 4 diye pompa var. Bunun giyo gp 4s ve giyo gp 4t leri var. Farklari nedir. Biede giyo gp41s var.

    Bana lastik patlayinca sisirebilecegim ama sisirirkendd beni oldurmeyecek bir pompa onerebilirmisiniz. Fiyati ne kadar dusuk olursa o kadar iyi olur. Bu konuda bilgim sifir diyebiliriz. Sadece okuduklarim var. O okuduklarimda kafami karistirnaktan baska bir sey yapmadi.birde arada bir hortum falan olursa daha rahat olur gibi geliyor. Hortumlu bir modelde olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bisiklet yol bisikleti mi, mtb mi. Presta mı schrader mı. Kaç psi basmayı düşünüyorsunuz. Öncelikle ihtiyacınızı tam olarak belirlemelisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mosso 1624 bisiklet. Sehir bisikleti. Lastik patladığı zaman yeterli havayı bassın benim için yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük el pompası ile şişirmek hangi marka olursa olsun zor ama yolda kalmaktan iyidir. Ürünleri inceledim, sizin lastiği de baktım. Sizin mosso nun lastik için 38mm ya da 32 mm kalınlık yazıyor. Yani 65-80 psi arası bir şey gerekir, ben öyle basarım yani, yuvarlanma direncini minimuma indirmek için. Sedona mini alsanız max 87 psi basıyor, 80 psi basmak isterseniz, aleti her zaman maximumuna yakın kullanacağınız için bir süre sonra alet arızalanabilir, giyo gp 4s ve 4t diye bir pompa bulamadım, 04 var, o da 80 psi basıyor, aynı nedenle tercih etmezdim. Kısaca giyo gp-41s hem 120 psi basma kabiliyeti, hem basınç göstergesi, hem schrader hem presta uyumlu olması ile tek tercihim olurdu. Aliexpress yorumlarına baktım, beğenmeyen yok neredeyse pompayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mosso legarda 1621 h bisiklet için giyo nun resimdeki pompasından kullanıyorum. Tavsiyem çin malı adi bir pompa olmadıkça hangi pompayı aldığınız pek önemli değil yeterki yolda bırakmasın

    http://www.dogabisiklet.com/myassets/products/979/pr_02_979.jpg?rev=1449048053
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.